Most visitors online was 2970 , on 22 Feb 2025
ε, αυτη ακριβως ηταν η μεθοδος...ξερεις τι βαρος κουβαλας αμα τα' χεις μεσα σου;Ένας φίλος μου είχε πάρει ένα ξενικαλ κάπως έτσι , αλλά είχε μια παρενέργεια...
Χ€ζόταν επανω του στα καλά καθούμενα .![]()
Δεν ειναι ετσι που το λες. απο τα βουτυρα δεν παχαινεις. Αντιθετα βοηθας τον μεταβολισμο.Τι τα ήθελες τα βούτυρα ; Τσάμπα το περπατημα ...
Τι είναι αυτοί ρε συ...
Άμα δεν παίζει μπάλα η @Rosinante, δε γίνεται δουλειά ...
Καλημέρα Rosi!
Καλημέρα @wizzy !!!!
Νταχάρηηη, κοίτα ποιος μιλάει!Εχει μείνει πίσω ρε φίλε.
Δεν έχει νέες αφίξεις.
Τι να σε πω...Δεν ειναι ετσι που το λες. απο τα βουτυρα δεν παχαινεις. Αντιθετα βοηθας τον μεταβολισμο.
Τα μακαρονια ειναι το προβλημα.
Σεμνά...Τι να σε πω...
Τις τελευταίες μέρες το χω ρίξει στη βοσκή με κοτόπουλο βραστό ...
@JOHN MARKOU αγάπη μου, πού είσαι;;;![]()
Κλαίω...ε, αυτη ακριβως ηταν η μεθοδος...ξερεις τι βαρος κουβαλας αμα τα' χεις μεσα σου;![]()
Αμα σου πω ποσα κιλα εχω χασει δεν θα το πιστευεις. Μεχρι τα 30 το μονο που εκανα στη ζωη μου ηταν να διαβαζω και να τρωω...Κλαίω...![]()
![]()
Εδω είμαι μωρό μου.Τι να σε πω...
Τις τελευταίες μέρες το χω ρίξει στη βοσκή με κοτόπουλο βραστό ...
@JOHN MARKOU αγάπη μου, πού είσαι;;;![]()
Να αλλάξεις φωτό στο Αβαταρ. Δεν μου αρέσει αυτή. Και η φωτό και η φάτσα.Που εισαι, στο Κιλιμάτζαρο εισαι;
Αμα σου πω ποσα κιλα εχω χασει δεν θα το πιστευεις. Μεχρι τα 30 το μονο που εκανα στη ζωη μου ηταν να διαβαζω και να τρωω...
Να αλλάξεις φωτό στο Αβαταρ. Δεν μου αρέσει αυτή. Και η φωτό και η φάτσα.![]()
Εγώ πάλι ως τα 30 γεννούσα ...Που εισαι, στο Κιλιμάτζαρο εισαι;
Αμα σου πω ποσα κιλα εχω χασει δεν θα το πιστευεις. Μεχρι τα 30 το μονο που εκανα στη ζωη μου ηταν να διαβαζω και να τρωω...
δε το κατεχεις , αλλα χρειαζεσαι 5 σαμπ ...
να μου εκανε μια κοπελια τετοια κινηση τι ωραια που θαταν πολυ μου αρεσει
ενταξει, η... εποχη σου ηταν. Ποσα εκανες τελικα;Εγώ πάλι ως τα 30 γεννούσα ...![]()
ο Σωτος εγινε χιονοπριγκηπεσα!ποια ειναι η πριγκηπισα του χιονιου ? ηντα παιζει επαε μεσα ?