Off Topic

Reaction score
4.149
Στα Τάρταρα, στα Τάρταρα...!
Αφιερωμένο...❤

Η Φαντασία μάς πάει αλλού, στα τάρταρα και στ’ άστρα,
κι είναι πλανεύτρα μάγισσα και ξένη ξελογιάστρα·
μόνη δική μας η Καρδιά· ζωές κι αγάπες δένει
με τις πατρίδες άσφαλτα· και σα να μην πεθαίνει.

Κορφές, βυθοί, σας γύρεψα την ορφική Ευρυδίκη·
τί πόθος τώρα μέσα μου πρωτόγονος και βόγκει;
—Να ήμουν, ξυπνώντας ρυθμικά, ψαράς με το σταλίκι,
τα κοιμισμένα σου νερά, καημένο Μισολόγγι!

Κωστής Παλαμάς
Η Φαντασία και η Καρδιά

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.498
Μη στεναχωριέσαι, ποτέ δεν είναι αργά!..
Μιας και δε με ήξερες τότε που τα 'χες τα χρεπακια, μπορώ να χεριασω τώρα τα ακουστικά σου!
Μη σ αφήσω με το παράπονο!!
Το καλό που σού θέλω, μην αγγίξεις τις συσκευές μου, εσύ θα μετανιώσεις :roflmao: :lolsign:

Όσο για τα "χρεπάκια" (μιας και μετράτε την ποιότητα με το κόστος απόκτησης) το 1979 κόστιζαν 65.000 δραχμούλες, όσο περίπου και οι τότε ναυαρχίδες κεφ και μπιεντάμπλγιου. Το μνημειώδες ηλεκτροστατικό της Κουάντ πολύ λιγότερα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Το καλό που σού θέλω, μην αγγίξεις τις συσκευές μου, εσύ θα μετανιώσεις :roflmao: :lolsign:

Όσο για τα "χρεπάκια" (μιας και μετράτε την ποιότητα με το κόστος απόκτησης) το 1979 κόστιζαν 65.000 δραχμούλες, όσο περίπου και οι τότε ναυαρχίδες κεφ και μπιεντάμπλγιου. Το μνημειώδες ηλεκτροστατικό της Κουάντ πολύ λιγότερα.
Χρεπακια ήταν, τα είχα!
Μουγκαφον θα έλεγα για την ακρίβεια!
Τα σανσουι που δε θυμάμαι πια το μοντέλο που τα αντικατέστησα, ήταν 10 σκάλες πάνω!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.896
Στη φωτογραφία που ανάρτησε ο @abcd είμαι σχεδόν 39 χρονών κι αισίως 22 χρόνια φαλακρός. Τεστοστερόνη να θέλετε... :biggrin:

Η κοιλιά έπεσε για λόγους υγείας - ήταν επιβεβλημένο!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.498
Μουγκαφον...
... ήταν μπροστά τους οτιδήποτε άλλο είχα ακούσει.
Σε πληροφορώ ότι το 1981 επί 2,3 μήνες είχαμε γυρίσει (με φίλο που ήθελε να ψωνίσει) όλα τα μαγαζιά της Αττικής και είχαμε ακούσει οτιδήποτε υπήρχε τότε, ιδιαίτερα δε της "Βρετανικής Σχολής".
Δεν ξέρω πωςταλέτε χροιές? γριές? μπροστά στα πεντακάθαρα, άκρως δυναμικά, ταχύτατα τζούμπαλ (*) όλα έμοιαζαν να έχουν κουρτίνα μπροστά τους. :wink: Και μάλιστα στους χώρους επίδειξης, που όλο και κάπως καλύτερα φροντισμένοι θα ήταν μπροστά στο δικό μας σαλόνι, παντελώς αφρόντιστο, γεμάτο τζαμαρίες και καθρέφτες.
(*) που τα είχαμε συνδεδεμένα με καλώδια πορτατίφ :biggrin:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
... ήταν μπροστά τους οτιδήποτε άλλο είχα ακούσει.
Σε πληροφορώ ότι το 1981 επί 2,3 μήνες είχαμε γυρίσει (με φίλο που ήθελε να ψωνίσει) όλα τα μαγαζιά της Αττικής και είχαμε ακούσει οτιδήποτε υπήρχε τότε, ιδιαίτερα δε της "Βρετανικής Σχολής".
Δεν ξέρω πωςταλέτε χροιές? γριές? μπροστά στα πεντακάθαρα, άκρως δυναμικά, ταχύτατα τζούμπαλ (*) όλα έμοιαζαν να έχουν κουρτίνα μπροστά τους. :wink: Και μάλιστα στους χώρους επίδειξης, που όλο και κάπως καλύτερα φροντισμένοι θα ήταν μπροστά στο δικό μας σαλόνι, παντελώς αφρόντιστο, γεμάτο τζαμαρίες και καθρέφτες.
(*) που τα είχαμε συνδεδεμένα με καλώδια πορτατίφ :biggrin:
Χρεπια ήταν Σταύρο,
η χαρά του κλάμπ,
base and drums, οκ ήταν ψαρωτικα δε λέω.. αλλά όταν έπρεπε να αναπαραξουν οτιδήποτε άλλο...κλαφτα Χαράλαμπε!
Ίσως η μεγαλύτερη πατάτα 🥔 που είχα ποτέ αγοράσει στο audio συναρτήσει της τιμής κτήσης τους!
Βέβαια, για να χρυσωσω το "χρεπι".. συγγνώμη, το χάπι.. ήταν από τα ομορφότερα σε εμφάνιση ηχεία της εποχής του, αυτό μπορώ να τ' ομολογήσω!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.846
Λένε επίσης και το...

άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ..λή.

Τελικά ποιο από τα δύο υπερτερεί; Ρωτάω γιατί έχω αρχίσει να ασπρίζω (στα μαλλιά και από το φόβο μου).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS