Off Topic

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.548
Λοιπόν δεν ξέρω για εσάς εκεί , αλλά εδώ έχει μέχρι και 5 πόντους χιόνι , το οποίο το στρώνει γρήγορα.
Φυσάει , όμως το στρώνει .
Εφερα την μπούκυ μέσα.
Εαν το πρωί είμαι αποκλεισμένος θα καταριέμαι αυτό το κωλόπαιδο τον DAHARIS .
Σημείωση , η μπο'υκυ μπήκε μέσα μισοπαγωμένη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.887
Η περίοδος ντεφορμαρίσματος συνεχίζεται... Πλέον των 4 σελίδων posts και μόνο οι Hooverphonic κι οι Kreator άξιζαν. Λίγο παπάρισμα του @daharis666 με τον @JOHN MARKOU κι η @Rosinante να φτύνει γάλα. Οι υπόλοιποι, τραγουδάκια για την ημέρα (κι αυτό ελέγχεται...) κι άσ' τα να πάνε...

Νομίζω, δεν θα σας διαβάσω για 1-2 μέρες, για να σας δώσω την ευκαιρία να επανέλθετε δυναμικά και βλέπουμε.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
Η περίοδος ντεφορμαρίσματος συνεχίζεται... Πλέον των 4 σελίδων posts και μόνο οι Hooverphonic κι οι Kreator άξιζαν. Λίγο παπάρισμα του @daharis666 με τον @JOHN MARKOU κι η @Rosinante να φτύνει γάλα. Οι υπόλοιποι, τραγουδάκια για την ημέρα (κι αυτό ελέγχεται...) κι άσ' τα να πάνε...

Νομίζω, δεν θα σας διαβάσω για 1-2 μέρες, για να σας δώσω την ευκαιρία να επανέλθετε δυναμικά και βλέπουμε.
Εγώ τα είπα .... :rolleyes:

59DF1389-7AD4-4B04-9148-04FD7E8814B0.jpeg

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
πωωω πωωω παιδια, προσεξτε εκει Αθηνα μην αποκλειστειτε, σας γ@μσε ο καιρος, κανε πλακα να στρωσει κανα 2-3 η 5 ποντους να μη μπορειτε καν να πατε να πεταξετε τα σκουπιδια ε? πωωω σας γ@μσεε, με προσοχη παιδια, με προσοχηηη!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.329
Νεότερο μέλος
raxxla