Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.626
Μια ακομα πολυ σημαντικη, σπανια αλλα και πανω απ΄ολα συναισθηματικη προσθηκη για τη δισκοθηκη.
Το ομωνυμο Kashmir των Kashmir, στην πρωτη του εκδοση σε 45αρι εγχρωμο vinyl σε λιγοστες, 150 μολις κοπιες.

Πισω στο 1999-2000 , στα υπεροχα live στο Ξυλουργειο του Μυλου στη Θεσσαλονικη, με την αιθερια φωνη του frontman
Georges Perin
, τις γουνες του, τα γυαλια του και πανω απ ολα την υπεροχη cosmic funk του!

JO6_6556 1 tuned web.jpg

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.626
Αν δεν κάνω λάθος Γιάννη,σε cd μόνο δεν είχε κυκλοφορήσει αυτό??Το έβγαλαν σε βινύλιο??
Ε μα για να το χω..
Τωρα βγηκε, εχει κανα 10ημερο, απο τοτε επανεκδοθηκε και βγηκε και για πρωτη φορα σε vinyl, μαυρο η εγχρωμο.
45αρι.

Reaction score
4.156
Μια ακομα πολυ σημαντικη, σπανια αλλα και πανω απ΄ολα συναισθηματικη προσθηκη για τη δισκοθηκη.
Το ομωνυμο Kashmir των Kashmir, στην πρωτη του εκδοση σε 45αρι εγχρωμο vinyl σε λιγοστες, 150 μολις κοπιες.

Πισω στο 1999-2000 , στα υπεροχα live στο Ξυλουργειο του Μυλου στη Θεσσαλονικη, με την αιθερια φωνη του frontman
Georges Perin

View attachment 200675
[/QUOT

Georges Perin

View attachment 200675
Δεν πιστευω να κανεις καμμια μλκ να το βαλεις στο πικαπ και το χαλασεις! :hunter:

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Δεν πιστευω να κανεις καμμια μλκ να το βαλεις στο πικαπ και το χαλασεις! :hunter:
Πλάκα πλάκα, παίδες, δεν ξέρω πώς έπαιζε το cd, αλλά το συγκεκριμένο βινύλιο έχει εξαιρετικό μαστερινγκ και κοπή, με φοβερη διαύγεια, και μπάσο που μπουμπουναει πανέμορφα 🤘Γενικά όλες οι κυκλοφορίες της πατρινης veego είναι δουλειές μερακλίδικες και συστήνονται.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.626
Πλάκα πλάκα, παίδες, δεν ξέρω πώς έπαιζε το cd, αλλά το συγκεκριμένο βινύλιο έχει εξαιρετικό μαστερινγκ και κοπή, με φοβερη διαύγεια, και μπάσο που μπουμπουναει πανέμορφα 🤘Γενικά όλες οι κυκλοφορίες της πατρινης veego είναι δουλειές μερακλίδικες και συστήνονται.
το πηρες;

Reaction score
4.156
Εχω 4-5 παρομοιους δισκους. Ολους ρε γμτ κατι τους εχω κανει, βασικα γρατζουνιες . Πικρα.

Παρολο που υποτιθεται τους προσεχα περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο. Ασε που ειναι και πανακριβοι, δεν ειναι να τους παιρνεις δευτερη φορα. Τωρα φιλε σε ζηλευω.

Η επομενη ακροαση θα γινει αποκλειστικα με βινυλιο. Χρωστας απο την προηγουμενη φορα! 😂

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.626
Εχω 4-5 παρομοιους δισκους. Ολους ρε γμτ κατι τους εχω κανει, βασικα γρατζουνιες . Πικρα.

Παρολο που υποτιθεται τους προσεχα περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο. Ασε που ειναι και πανακριβοι, δεν ειναι να τους παιρνεις δευτερη φορα. Τωρα φιλε σε ζηλευω.

Η επομενη ακροαση θα γινει αποκλειστικα με βινυλιο. Χρωστας απο την προηγουμενη φορα! 😂
Ελα μωρε κι εσυ σιγα, λες και δεν τα ξερεις τωρα, απλα μ αρεσουν , ξερεις να τους χαζευω να τους κοιτα ω και καμια φορα , ε, κομματια να γινει, ας τους ακουω κιολας!

Εχω κ πολλες μπογιες, διαφορα χρωματα, αν θες φερνω κ βαφουμε οσους θελεις!:roflmao:

Εννοειται ελα οποτε θελεις σε περιμενω, θα προτεινα σε κανα 15 μερες τουλαχιστον , μπορει να δεις και τιποτα καλυτερο...8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.782
Να δεις που πήγε και πήρε καινούριο πικάπ, όλο δίσκους βινυλίου ανεβάζει, του λέει ο βαστσαρ να πάει να ακούσει βινύλια και απαντάει έλα αργότερα θα είναι αλλιώς, πικάπ πήρε.

Πες πες, μικαπαδύο ή καινούριο τεκνικς ακριβό;

Πες να ξέρω πόσο ξύλο θα ρίξω.

Reaction score
4.156
Να δεις που πήγε και πήρε καινούριο πικάπ, όλο δίσκους βινυλίου ανεβάζει, του λέει ο βαστσαρ να πάει να ακούσει βινύλια και απαντάει έλα αργότερα θα είναι αλλιώς, πικάπ πήρε.

Πες πες, μικαπαδύο ή καινούριο τεκνικς ακριβό;

Πες να ξέρω πόσο ξύλο θα ρίξω.
Ζηλευεις ε, παραδεξου το!
Το τεκνικς ειναι πολυ αυτοματο.
Ο Γιαννης θελει να τα πασπατευει τα μηχανηματα, κι αυτα ανταποδοτικα του βγαζουν συναισθημα με ωραιες υγρες φωνες. Να κατι σαν αυτη .... AMANDA LEAR - Enigma (Give a bit of hmm to me) (Festivalbar 1978) - YouTube

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.022
τα εγχρωμα και χρωματιστα βινυλια ειναι απο αρκετα παλια, οποτε δεν ειναι νεοχιψτερια ... το ειχα τσεκαρει στο ιντερνέ (απο ενοχες) τις προαλες (καλα μπορει να εχει περασει και κανα εξαμηνο).. 8-)

Reaction score
4.156
Προσωπικα αυτα που ειχα ηταν ολα απο τον Λουκα Στεφανιδη. Οι εγγραφες ηταν πολυ καλες. Συγκριτικα ομως με αλλο βινυλιο στα ιδια κομματια δεν εκανα. Απλα φαινοταν οτι ηταν πολυ προσεγμενη δουλεια.

Λογικα το ενα απ αυτα βρισκεται στον Κωστα (του Λουις Αρμστρογκ).
Αυτος παλι δεν το βαζει να παιξει για ψυχολογικους λογους. Φοβαται μην του γκρεμισει το πολυκαναλο ονειρο :headbang:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.568
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik