Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.021
ειπαμε παμε για το 100%. καθαρομαιμα πραγματα, μονο με Koetsu ζευγαρωμα, αντε καμια Κολιμπρι, καμια καλη Lyra κατι τετοιο, οχι με ημιαιμα, δεν την αφηνω, θα χανουμε παλι το 50%
... γιαπωνεζες αφου... (ο σκοπος να αποκτησει και η Κοετσου την εξωλεμβια μπίλια) ασε που θα ειναι υβριδικο 50%+50% ... ολγουειιιιιζ φιφτι περ σεντ ουτε δραμι παραπανω..... :king: :angel:
Screenshot_20210217-192356.jpg

Reaction score
2.324
και στο τελος θα χω φυγει ομορφα μαλλον απ αυτον τον κοσμο, αν κι αποτομα!
ναι, κάπως έτσι!
Μιας και στις μετρήσεις προς το παρόν "κόβεται" ο συνδιασμός βραχιώνας/κεφαλή, ας προσπαθήσει μπας και το σώσει, με μπλουτακ, με μπλακτακ, με κέρματα, με βουντού, με τ'αυτιά και τη μύτη ΜΟΝΟ..
Δυστυχώς η συχνότητα ιδιοσυντονισμού αγαπητέ δεν βγαίνει τόσο εύκολα, δεν είναι καθόλου απλό το θέμα...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Δυστυχώς η συχνότητα ιδιοσυντονισμού αγαπητέ δεν βγαίνει τόσο εύκολα, δεν είναι καθόλου απλό το θέμα...
μα όχι φίλτατε!
εύκολα βγαίνει!
δεν είδατε?
όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα στο συγκεκριμένο συνδυασμό!
όλοι!
..ή σχεδόν όλοι! μόνο αυτός ο Λέανδρος χαλάει τη πιάτσα ..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.777
μόνο αυτός ο Λέανδρος χαλάει τη πιάτσα ..
Λέανδρε;

Συγκεντρώσου. Θέλω τελικό αποτέλεσμα.

Ως τώρα μπαλαντζάρεις σα μεθυσμένη κότα:

η συχνότητα ιδιοσυντονισμού να είναι στα 14hz!.
η συχνότητα ιδιοσυντονισμού είναι 15hz
η συχνότητα ιδιοσυντονισμού είναι από 13hz -11,5hz
η συχνότητα ιδιοσυντονισμού 12, 25hz.

Να το βρούμε με δίσκο μετρήσεων; Θες;
Πες τι θες, πες τι σε ενοχλεί πασά μου.

Reaction score
3.628
Μιλάς εσύ για ανοιχτά και για αντριλίκι?:gotcha::lol:
άσε μας καημένε....
Συνεχιζεις και μιλας σαν γυναικουλα...Ακουω.Δημοσια!
:rolleyes:

Αχ, μην το κουράζεις γιατί βαριέμαι ...

Να σου πω... πότε θα μου επιστρέψεις το βινύλιο του Κοργιαλά ?

.
Εχω και μερικα Penthouse που τα δανειστηκα απο καποιον αλλα δεν θυμαμαι ποιανου ειναι...Τα θες ολα μαζι;

Να σου στειλω και κανα τριγωνο πανοραματος φρεσκο,να τρως κιολας οταν θα ανοιγεις την αφισα στην μεση!

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.235
Θα το απλώσεις το βάρος, και τα 7,5gr σε όλο το μήκος του βραχίονα από το headshell μέχρι τα bearings διότι ως γνωστόν με βαριδάκια δεν αυξάνεται "σωστά" η ενεργή μάζα αλλά γινεται εμπροστόβαρο το εργαλείο και χάνει στην στροφή το πίσω μέρος, ειδικά σε 45rpm.
Μετά θα ακούς και θα αφαιρείς βάρος με τον γνωστό τρόπο, εμπιστεύσου ΜΟΝΟ τα αυτιά και την μύτη σου... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ και στο τέλος θα την ακούσεις, θα το φέρεις σωστά, θα δείς...
Σαν το αναλογικό δεν έχει τέλος.-
Nα τυλίξει προζυγισμένο φύλλο αλουμινόχαρτου γύρω από το σώμα του βραχίονα για την πιο ομοιόμορφη κατανομή μάζας και ακόμα περισσότερο να παραπέμπει στις γνωστές ΄΄ασπίδες΄΄ αλουμινόχαρτου για...ψεκασμένες κεφαλές.
1613585070338.png

Reaction score
2.324
Nα τυλίξει προζυγισμένο φύλλο αλουμινόχαρτου γύρω από το σώμα του βραχίονα για την πιο ομοιόμορφη κατανομή μάζας και ακόμα περισσότερο να παραπέμπει στις γνωστές ΄΄ασπίδες΄΄ αλουμινόχαρτου για...ψεκασμένες κεφαλές.
Συνήθως το χώνουν από μέσα το βάρος... ψαγμένα πράγματα όμως πχ balsa wood... μετά από έρευνα

Reaction score
11.335
Μετά από όλα αυτά περιμένετε να φτιάξει ο ήχος με μία απλή αλλαγή βραχίονα;
Οπως λέει και η παροιμία, ο πεθαμένος δεν κλ@νει
Ε εε. νομίζω η παροιμία λέει ότι ο πεθαμένος δεν πίνει νερό :rolleyes:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.480
Ρε τι εχω παθει μ εσας ρε, τι το χετε κανει, τς@ντ@ το καταντησατε το νημα στο Κοτσιδοσπιτο!

View attachment 201110
Μαλακία έκδοση έχεις... Υπάρχει άλλη, η καλή, που έχει DVD αντί για CD...!:wink::roflmao:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.235
Ρε τι εχω παθει μ εσας ρε, τι το χετε κανει, τς@ντ@ το καταντησατε το νημα στο Κοτσιδοσπιτο!

View attachment 201110
Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία ν'αποκαλυφθεί ένα επτασφράγιστο μυστικό του forum...Τί σημαίνει το μεσαίο γράμμα F στο JFK με το οποίο προσφωνώ τον Κοτσίδη =John (Fuckin') Kotsidis...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik