- Reaction score
- 100.863
Διάλειμμα!
Εδώ ο άλλος περπατάει με τα γόνατα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ!
Εδώ ο άλλος περπατάει με τα γόνατα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ!
Απο τους Ράδιο Α. το έμαθα.Πλάκα είναι αυτό, ο Παπαδάκης του το είχε πει στην εκπομπή του... Απλά μετά το κόψανε οι περισσότεροι το βίντεο και βάλανε μόνο το... περπάτημα με τα γόνατα!
Η πλάκα είναι ότι αργότερα το ίδιο το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μετέδωσε το κομμάτι αυτό, ως σοβαρό!
Δημοσιογράφος περπατά στα γόνατα για να φαίνεται πολύ το χιόνι: Τι πραγματικά συνέβη
Χαμός επικράτησε στο twitter με το βίντεο που ανάρτησε χρήστης και έδειχνε δημοσιογράφο του ANT1 να περπατάει στα γόνατα για να δείξει το μεγάλο ύψοςtvxs.gr
Αυτή η βλακεία μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη σε πλακέτες μηχανημάτων , τα ρολόγια εινσι το λιγότερο.Αυτή η βλακεία που κόβεται κάθε λίγο το ρεύμα για 10 δευτερόλεπτα τις τελευταίες ώρες, τι σκ@τά νόημα έχει;
Κόψ' το μεγάλε μονοκόμματο να 'φχαριστηθούμε κρύο (στο τζάκι), μη μας γ@μάς κι έχω φτιάξει 3 φορές τα ρολόγια κουζίνας/καφετιέρας/μάικ.
Αυτή η βλακεία που κόβεται κάθε λίγο το ρεύμα για 10 δευτερόλεπτα τις τελευταίες ώρες, τι σκ@τά νόημα έχει;
Κόψ' το μεγάλε μονοκόμματο να 'φχαριστηθούμε κρύο (στο τζάκι), μη μας γ@μάς κι έχω φτιάξει 3 φορές τα ρολόγια κουζίνας/καφετιέρας/μάικ.
σχετικά με αυτό υπάρχει αυτόΈχω μια - μεγάλη - απορία:
Καλά, το να συζητάμε για τον καιρό και για τα καιρικά φαινόμενα εδώ, το καταλαβαίνω.
Αλλά το να συζητάμε για τις διακοπές ρεύματος για ολόκληρα 24ωρα τον 21ο Αιώνα στην πρωτεύουσα (όχι ότι στις άλλες περιοχές οι διακοπές είναι ήσσονος σημασίας ή ότι εκεί ζουν άνθρωποι δευτέρας κατηγορίας, βέβαια), να συζητάμε για πεθαμένους επειδή δεν δούλεψε η συσκευή οξυγόνου ή να συζητάμε για πάνω από 30.000 οικογένειες να ζουν αποκλεισμένες, χωρίς νερό, ρεύμα, δρόμους επικοινωνίας και με ψοφόκρυο, κολλάει στα "λοιπά";
Αν αυτό δεν είναι αναντάμ-παπαντάμ πολιτικό θέμα, ποιο είναι; Μόνο η προεδρία Τραμπ ή τα 30 χρόνια από το τείχος του Βερολίνου (μην αρπάζεστε - τυχαία τα επέλεξα, από τη λίστα της αντίστοιχης κατηγορίας);
Και μάλιστα από τη στιγμή που έχει βουΐξει ο κόσμος, εκατέρωθεν, φυσικά.
Π.χ.:
«Μπαλάκι» ευθυνών για το μπλακ άουτ της Μήδειας: Η κάλυψη στον ΔΕΔΔΗΕ και τα μηνύματα Μητσοτάκη - CNN.gr
Μητσοτάκης: Μείωση στον λογαριασμό της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα -Ενοχλήθηκα από το πινγκ πονγκ ευθυνών | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr
Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για το Μάτι - Πολιτική | News 24/7
ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: "Αντί για συγγνώμη, επιλέγει τον δρόμο της χυδαιότητας" (msn.com)
κλπ. κλπ.
Ειρήσθω εν παρόδω, μιλούσα σήμερα το μεσημέρι με το γιο μου (κάτοικος Νέας Πεντέλης). Μου είπε ότι οι κάτοικοι όλης της περιοχής ήταν επί 3 ολόκληρες μέρες αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, ευτυχώς χωρίς διακοπή ρεύματος (τουλάχιστον όχι στην περιοχή του σπιτιού του). Πολύ κοντά στο σπίτι του, σε απόσταση λιγότερη από 100 μέτρα, είναι η έδρα και ο χώρος στάθμευσης των εκχιονιστικών αυτοκινήτων και λοιπών μηχανημάτων του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου, τα βλέπω κάθε φορά εκεί, όταν περνάω. Όπως καταλαβαίνουμε ο Δήμος, όπως και οι άλλοι γύρω Δήμοι, ανήκει σ' αυτούς που το χειμώνα είναι από τους πρώτους που υφίστανται τις επιπτώσεις μιας ισχυρής χιονόπτωσης και φυσικά είναι εξοπλισμένοι (τουλάχιστον αυτό ισχύει για την Πεντέλη, γιατί για τους άλλους δεν έχω ιδία γνώμη, απλά το υποθέτω) με έξτρα εξοπλισμό για να μπορύν να ανοίξουν τους βασικούς δρόμους και να μπορούν να κυκλοφορήσουν οι κάτοικοι για τις βασικές τους ανάγκες.
Τώρα, με τη νέα δήμαρχο, οι δρόμοι παρέμειναν κλειστοί επί 3 μέρες, χωρίς να γίνει καμιά απολύτως κίνηση για να ανοίξουν. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι ευθύνη ΜΟΝΟ του Δήμου ή εμπλέκεται και η Περιφέρεια ή ακόμα και το ίδιο το κράτος. Πάντως, ο γιος μου μού είπε ότι επί προηγούμενου δημάρχου (που δεν ήταν και κανένας υποστηρικτής λαϊκών συμφερόντων), όταν υπήρχε πρόβλεψη για τέτοια φαινόμενα, οι άνθρωποι της πολιτικής προστασίας που ήταν επιφορτισμένοι με το άνοιγμα των δρόμων και την εναλάτωσή τους, δεν κοιμόντουσαν ούτε στο σπίτι τους καθ' όλη τη διάρκεια των φαινομένων. Τους είχαν επί ποδός και οι δρόμοι δεν έκλειναν ποτέ για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σήμερα, 3 μέρες μετά την κορύφωση του φαινομένου, ο γιος μου δεν μπορούσε ακόμα ούτε στο κοντινό σουπερμάρκετ να πάει με το αυτοκίνητο για να πάρει τα βασικά απαιτούμενα για το σπίτι, ενώ η πρόσβαση με τα πόδια ήταν πολύ προβληματική.
Και κάτι άλλο ακόμα, που ίσως το είχα αναφέρει παλιότερα.
Όταν ήμουν στη Νάξο, το καλοκαίρι, είχαμε συνεχείς και επαναλαμβανόμενες διακοπές ρέυματος, Είχα τότε επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ, επισημαίνοντας ότι αυτές οι διακοπές θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων της περιοχής, ιδιαίτερα κάποιων ηλικιωμένων, που έχουν μηχανική υποστήριξη με μηχανή οξυγόνου, όπως ο μπαντζανάκης μου. Ο προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας μου απάντησε με email, ισχυριζόμενος ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει ο καταναλωτής-πελάτης να έχει φροντίσει για εναλλακτικά μέτρα, υπονοώντας (ο άθλιος) να έχει γεννήτρια στο σπίτι του.
Φυσικά, τότε τον είχα βγάλει "στη σέντρα" δημοσιοποιώντας την απάντησή του στα τοπικά δημοσιογραφικά μέσα, αλλά δεν έμαθα ποτέ αν ίδρωσε το αυτί του ή γενικά αν ίδρωσε το αυτί των άλλων αρμοδίων.
Αυτό θα σημάνει το ολοκληρωτικό καράφλιασμα των ΒΠ και όχι μόνο. Αν γίνει αυτό εγώ μετακομίζω πίσω στα Μεσόγεια.Η λυση ειναι να κοπουν τα δεντρα που απεχουν εως 2 μετρα απο τα καλωδια του δικτυου.