- Reaction score
- 690
Άκυρο τελικά απο μένα , ενδιαφέρομαι μόνο για Qobuz.
Thanx anyway
Thanx anyway
Last edited:
Eνδιαφέρομαι και για το TidalTidal Family
1) tarantino
2) Dimusique
3) alexis
4) SPS
5)
Tidal FamilyEνδιαφέρομαι και για το Tidal
Και εδώ μπορείς να στείλεις μήνυμα σε πολλά άτομα ταυτόχρονα και κάνουμε επικοινωνία εδώ όλοι μαζί.Μπήκα και στο account μου στο Tidal και μπορώ να προσθέσω στο family ακόμα 5 χρήστες, οπότε μπορούμε να είμαστε συνολικά 6.
Δηλαδή, μπορεί να ισχύσει το παρακάτω:
1) tarantino
2) Dimusique
3) alexis
4) SPS
5) elits
6) KiriakR
Μόλις έκανα το Family, είναι το πακέτο HiFi και είναι 13.99/μήνα χ 12 μήνες = 167.88/χρόνο δια 6 χρήστες family = 27.98/χρόνο ή 2.33/μήνα για τον καθένα.
Το ποσό θα μοιραστεί ισόποσα σε όλους, όμως ώς διαχειριστής θα χρειαστεί να μου το καταθέσετε εφάπαξ.
Όποιος συμφωνήσει με τα παραπάνω, μπορούμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο Facebook και να συνεχίσουμε από εκεί για τις λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστώ όλους, προκαταβολικά
εγώ είμαι μέσα, μιλάμε με pm αν θέλεις, δεν έχω FBΜπήκα και στο account μου στο Tidal και μπορώ να προσθέσω στο family ακόμα 5 χρήστες, οπότε μπορούμε να είμαστε συνολικά 6.
Δηλαδή, μπορεί να ισχύσει το παρακάτω:
1) tarantino
2) Dimusique
3) alexis
4) SPS
5) elits
6) KiriakR
Μόλις έκανα το Family, είναι το πακέτο HiFi και είναι 13.99/μήνα χ 12 μήνες = 167.88/χρόνο δια 6 χρήστες family = 27.98/χρόνο ή 2.33/μήνα για τον καθένα.
Το ποσό θα μοιραστεί ισόποσα σε όλους, όμως ώς διαχειριστής θα χρειαστεί να μου το καταθέσετε εφάπαξ.
Όποιος συμφωνήσει με τα παραπάνω, μπορούμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο Facebook και να συνεχίσουμε από εκεί για τις λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστώ όλους, προκαταβολικά
27.98€ έκαστος ετήσιο hifiτα 13,99 που γράφετε είναι να υποθέσω το hifi πακέτο για ένα άτομο,
άρα το οικογενειακό θα πάει παραπάνω
Εγω σε καποιους μηνες, γτ τωρα τρεχω φοιτητικο (3.5€) και βαριεμαι ν ασχοληθω!μολις ληξει το φοιτητικο μου θα ερθω σε καλεσμα!!Βάλαμε Tidal Family, Qobuz Family.
Spotify Family να τελειώνουμε ;![]()