- Reaction score
- 35.912
Ελα ντε ???Τελικά τί κάνουμε με το Qobuz?
Προφανώς δεν υπήρχαν υφιστάμενα accounts..Για την ωρα εχει φτιαχτει μια εξαδα με εμενα φαμιλοπατερα και εχει μεινει ενας λογαριασμος κενος, ο οποιος ομως εχει δρομολογηθει. απλα πρεπει να κλειστει το χακινγκ στις επομενες μερες, γτ ο ανθρωπος εχει δουλειες. Αν κατι στραβωσει θα ενημερωσω εδω και οποιος προλαβει!δε νομιζω ομως. ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ εχω να πω!
Πολυ σωστα τα λες!Προφανώς δεν υπήρχαν υφιστάμενα accounts..
κι εγω έτοιμος !!! πείτε μας τι στοιχεία χρειάζεστε και τι ποσό να καταθέσω (με μήνυμα)Για Qobuz Family είστε έτοιμοι.
Mellodos
Dimifoot
Astronaut Jr.
Elits
Sps
Tramp
Ήθελε δουλίτσα όπως φάνηκε αλλά έχουμε καλό διαχειριστή και τα καταφέραμε.
Παρομοιως !κι εγω έτοιμος !!! πείτε μας τι στοιχεία χρειάζεστε και τι ποσό να καταθέσω (με μήνυμα)
άσε τους αυτούς και έλα να κάνουμε νήμα μαζί για π0ρχαμπ premium neighborhood να δεις τι θα γίνειΠολλοί μαζευτήκατε.
Δεν χωράω μάλλον.
Μέσα κι εγώ! Στείλτε κι εμένα μήνυμα να το προχωρήσουμε!κι εγω έτοιμος !!! πείτε μας τι στοιχεία χρειάζεστε και τι ποσό να καταθέσω (με μήνυμα)
Ρε σκύλε, τώρα το λες?άσε τους αυτούς και έλα να κάνουμε νήμα μαζί για π0ρχαμπ premium neighborhood να δεις τι θα γίνει
συγκριτικά με tidal για πες? καλύτερο σε ήχο?ποικιλία?Βλέπω ότι τουλάχιστον σε εμένα το Qobuz είναι ποιό γρήγορο στη λειτουργία από ότι το Tidal.
Το Tidal μου τα έσπαγε λίγο είναι η αλήθεια.
Στο Qobuz βλέπω ποιό σοβαρή δουλειά στον κώδικα.
....Γεννήσατε;;Για την ωρα εχει φτιαχτει μια εξαδα με εμενα φαμιλοπατερα