- Reaction score
- 41
325€ ο χρονος,εως 6 ατομα
Αυτα για το uk, δεν ξερω αν στις αλλες χωρες που παιζει εχει αλλες τιμες
Αυτα για το uk, δεν ξερω αν στις αλλες χωρες που παιζει εχει αλλες τιμες
Οποτε θα ανανεώσω το tidal μου.Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους απλα εστειλα στους πεντε πρώτους που εκδηλωσαν ενδιαφερον! Εχω ενα θεμα με το να ειμαι δικαιος οσο μπορω και μου φανηκε σωστο!
Τελος καλο,ολα καλα, ευχομαι να φτιαξουν και οι υπολοιποι!
Υ.γ: Ισως να μπορουσες κι εσυ με την μαστερκαρντ,αλλα να ξερεις στο paypal μου ζητησαν επαληθευση και μεσω αγγλικου κινητου! Για καρτες δεν ξερω!
Αρχισαν οι διγαμιες!!θα σπειρω παιδια παντού! Δυστυχως παιδες δεν γινεται να κανω invite αλλον,εκλεισε η εξαδα (εκτος τρομερου απροοπτου να μεινει ενα κενο - πολυ χλωμο!)
συμπληρώστε εδώ παιδιά όσοι είναι να έχουμε έτοιμη τη λίστα μόλις πάρουμε οκ
συμπληρώστε εδώ παιδιά όσοι είναι να έχουμε έτοιμη τη λίστα μόλις πάρουμε οκ
1) daharis666
2) @musiclistener
3)mellodos
Μονο αν βαλεις vpn και αντιστοιχης χωρας ξενο paypal (δε θα χρεωθεις, αλλα θα "ξερουν" οτι εισαι απο εκεινη την χωρα).συμπληρώστε εδώ παιδιά όσοι είναι να έχουμε έτοιμη τη λίστα μόλις πάρουμε οκ
ερώτηση έχει trial να το δούμε ?
αν σου δώσουμε το ποσό για το paypal δεν μπορείς να μας κάνεις την πληρωμή?Μονο αν βαλεις vpn και αντιστοιχης χωρας ξενο paypal (δε θα χρεωθεις, αλλα θα "ξερουν" οτι εισαι απο εκεινη την χωρα).
Αν αφησεις κενη την πληρωμη σ αφηνει να ακους μονο 30 δευτερόλεπτα σε καθε κομματι
Παλι ομως θες vpn..ακομα και για 30 δευτερα..
5) Lemarchand4) hunter
και εγω1) daharis666
2) musiclistener
3) mellodos
4) hunter
Εδω, σε ποια φαση ειμαστε ?Για Qobuz Family είστε έτοιμοι.
Mellodos
Dimifoot
Astronaut Jr.
Elits
Sps
Tramp
Ήθελε δουλίτσα όπως φάνηκε αλλά έχουμε καλό διαχειριστή και τα καταφέραμε.
αναπληρωματικό μέλος ή ετοιμάζουμε και 3η οικογένεια....και εγω
okαναπληρωματικό μέλος ή ετοιμάζουμε και 3η οικογένεια....
αρκεί να μας κάνει την δουλειά ο φίλος docman
Αν δεν υπαρχει κάποιος με κάρτα εξωτερικού και vpn, πουθενά.Εδω, σε ποια φαση ειμαστε ?