- Reaction score
- 73
Και αυτο που εγραψε ο @alexis ?Αν δεν υπαρχει κάποιος με κάρτα εξωτερικού και vpn, πουθενά.
" Ήθελε δουλίτσα όπως φάνηκε αλλά έχουμε καλό διαχειριστή και τα καταφέραμε. "
Και αυτο που εγραψε ο @alexis ?Αν δεν υπαρχει κάποιος με κάρτα εξωτερικού και vpn, πουθενά.
Για την προηγούμενη οικογένεια φαντάζομαιΚαι αυτο που εγραψε ο @alexis ?
" Ήθελε δουλίτσα όπως φάνηκε αλλά έχουμε καλό διαχειριστή και τα καταφέραμε. "
Μα εδω το γραφει για τη δικια μας λιστα.Για την προηγούμενη οικογένεια φαντάζομαι
Αν έχει ενεργοποιηθεί αυτή η λίστα είμαι μέσα (αν και από όσο κατάλαβα μπήκαν στο πακέτο οι 5 πρώτοι ενδιαφερόμενοι). Διαφορετικά θα μείνω στο tidal.Μα εδω το γραφει για τη δικια μας λιστα.
καθίστε βρε παιδιά δεν κατάλαβα πως το κανονίσατεΑν δεν υπαρχει κάποιος με κάρτα εξωτερικού και vpn, πουθενά.
εγώ πάλι δεν κατάλαβα πως πληρώθηκε το family pack σαςΠαιδια ζητηστε απο ενα φιλο σας που μενει σε καποια απο τις χωρες που υποστηριζεται το qobuz να σας φτιαξει ενα paypal με ελληνικη καρτα,αλλα με την δνση του εκει και με τον αριθμο του κινητου του εκει.
Δε θεωρω οτι μπορω να συνδεσω το paypal μου και σε αλλα προφιλ και να κανω τετοιες διαδικασιες. Στο τελος θα καταληξω να χασουμε κ η δικη μας 6αδα το φαμιλι πακ και να ξερετε το λεει ρητα το qobuz οτι ΔΕΝ επιστρεφει χρηματα.
Οι χωρες που υποστηριζεται ειναι αυτες
Δεν μπορει,ειστς τοσοι,καποιον θα εχετε να μενει εκει.Επαναλαμβανω μπορει να βαλει ελληνικη καρτα,αλλα θελει δνση εκει οπως και αριθμο κντ εκεινης της χωρας!
Ψαχτειτε! Θα προτιμούσα uk η usa!
Ενας το πληρωνει παντα.ενας εχει το paypal και ειναι ο κλειδοκρατορας.Επισης αν θελει αυτος ο ενας σουταρει τους υπολοιπους οποτε γουσταρει.αυτος κανει κουμαντο.εγώ πάλι δεν κατάλαβα πως πληρώθηκε το family pack σας
ο καθένας πληρώνει ξεχωριστά ή ένας όλο το ποσό και τέλος?
τότε ο @Dimifoot για ποια κάρτα μιλάει?Ενας το πληρωνει παντα.ενας εχει το paypal και ειναι ο κλειδοκρατορας.Επισης αν θελει αυτος ο ενας σουταρει τους υπολοιπους οποτε γουσταρει.αυτος κανει κουμαντο.
Στην συγκακριμενη εγω το πληρωσα και τα παιδια μου καναν καταθεση
ναι αλλα αρχικα για να φτιαξεις λογαριασμο,εκτος και αν το εκανες αρκετα παλια,εβαλες ξενη καρτα η πεηπαλνομίζω πως τα έχετε κάνει λίγο δύσκολα....
εγω το πληρώνω από κάρτα της alpha bank με την πραγματική μου διεύθυνση .
μονο vpn χρειάστηκα να φτιάξω και όλα έγιναν πολύ απλά.
Την ξένη vpn την θες ούτως η άλλως γιατί ούτε καν η σελίδα τους δεν σου ανοίγει στην Ελλάδα....
To app σε windows και android, δουλευει και χωρις vpn απο Ελλαδα.νομίζω πως τα έχετε κάνει λίγο δύσκολα....
εγω το πληρώνω από κάρτα της alpha bank με την πραγματική μου διεύθυνση .
μονο vpn χρειάστηκα να φτιάξω και όλα έγιναν πολύ απλά.
Την ξένη vpn την θες ούτως η άλλως γιατί ούτε καν η σελίδα τους δεν σου ανοίγει στην Ελλάδα....
vpn Σουηδίας έχω εγώ.....
άσε τα πέρσι...τώρα το κατάφερες τελικά? ή θα χρειαστείς συσκευή με windows....να σου στείλω κάνα refurbished?Ενημερωτικά, τα εχω δοκιμάσει όλα αυτά πέρσι.
Ο @docman εχει δίκιο.
Δεν ασχολούμαι._τώρα το κατάφερες τελικά?
Αν εχεις κανένα MacBook στείλενα σου στείλω κάνα refurbished?
τα windows....δίνουν μαλλιάΔεν ασχολούμαι._
Αν εχεις κανένα MacBook στείλε
Ναι, βλέπω τον άλλοτα windows....δίνουν μαλλιά