Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 31.347
Σαλάμ Αλέκουμ ![Lol :lol: :lol:](/forum/images/smilies/traditional/lol.gif)
![Lol :lol: :lol:](/forum/images/smilies/traditional/lol.gif)
Κι εγω...«Μισώ τους άντρες»
![]()
«Μισώ τους άντρες»: Το βιβλίο που απαγορεύτηκε στη Γαλλία
Ποιο είναι το προβοκατόρικο δοκίμιο της Πολίν Αρμάνζ που μπήκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης Μακρόν και έβγαλε τις Γαλλίδες στους δρόμους - Το «ΘΕΜΑ» εξασφάλισε αποκλειστική δημοσίευση από το πολυσυζητημένο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδαwww.protothema.gr
επίσης... είμαι λεσβία και πάω μόνο με γυναίκες«Μισώ τους άντρες»: Το βιβλίο που απαγορεύτηκε στη Γαλλία ( και μετα επιτράπηκε)![]()
Κι εγώ, αλλά μετά την πράξη.Κι εγω...![]()
στα ελληνικα δεν μπορεις να το γραψειςONCE a lez , always a lez, λέει μιά φίλη μου lez.
Αισχος...μια ζωη θα εισαι υποχείριο των αντρων....Κι εγώ, αλλά μετά την πράξη.![]()
Μια φορα λεζ, για παντα λεζ ειναι στα ελλήνικος...στα ελληνικα δεν μπορεις να το γραψεις
Όχι αγάπη ...Αισχος...μια ζωη θα εισαι υποχείριο των αντρων....
πάρε τα @@ μου .
πανεύκολα γίνομαιδεν είσαι PIN.
έλα τώρα...δεν αξίζω ένα warn?θα σου έλεγα τι είσαι , αλλά θα φάω κιάλλο warn και δεν γουστάρω.
Χάρης έχουμε πειΣώπα ρε θανασάκη ,
φοβούνται μωρέ οι άντρες τα warnsεδω ο άλλος μου έριξε warn για απρεπή γλώσσα , που είπα του dalipi να ξαναπάει γερμανία , γιατί εδώ δημιουργεί προβλήματα.
Πλάκα μας κάνεις?
Και το θυμήθηκε κάτι μέρες μετά .
Τώρα ποιός το θυμήθηκε μετά, ποιός στράβωσε μετά αυτό δεν το γνωρίζω .
Οταν λοιπόν τρώω τέτοιου είδους warns , αντιλαμβάνομαι , ότι μάλλον δεν είμαι αρεστός στην ομήγυρη , οπότε λέω , καλά , αντε γειά.