- Reaction score
- 138.461
Θα έχεις ένα ακόμα μηχάνημα να σπρώξεις αργότερα στις αγγελίες μεταχειρισμένων.Μια τελευταια ερωτηση αν παω σε λαμπατο ενισχυτή
Θα έχεις ένα ακόμα μηχάνημα να σπρώξεις αργότερα στις αγγελίες μεταχειρισμένων.Μια τελευταια ερωτηση αν παω σε λαμπατο ενισχυτή
Να είσαι καλα . Ευχαριστώ για την βοήθεια.Θα έχεις ένα ακόμα μηχάνημα να σπρώξεις αργότερα στις αγγελίες μεταχειρισμένων.
Το "σε στάθμες οικιακής ακρόασης" σώζει την πρόταση.Ενισχυτής ο Α1000 της musical fidelity 2Χ50 σε κλάση Α, εξαιρετικός, πεντακάθαρος και επαρκέστατος για να κουνήσει τα millenium II χωρίς ζόρι σε στάθμες οικιακής ακρόασης.
Να σου πω την αλήθεια δεν εχω σκεφτεί κατι.εχεις κατι στο μυαλο σου?Είδα ότι έβαλες αγγελία τον ενισχυτή. Με τί σκέφτεσαι να τον αντικαταστήσεις;
Και τα ηχεια φευγουν.Θα πρότεινα μια υλοποίηση με nCore 400, μιας και τα ηχεία λένε ότι αντέχουν μέχρι 150 watt και είναι 4 ωμ.
Και τα 20 βατ φτάνουν, αρκεί να μην υπάρχει παθητικό Κρος και να μιλάμε για ενεργή πολυενισχυση, όπου έχουμε ένα ενισχυτικό στάδιο για την οδήγηση μόνο ενός μεγάφωνου υψηλής ευαισθησίας στο εύρος λειτουργίας του.@costas EAR ε και για ενα μιντ-γουφερ 5"-6" κανουν τα 50 βατ...
Εχεις αυτον τον ταλιμπαν τον @costas EAR παιδι μου, τους πειθει μεσα σε καμμια δεκαρια ποστ πια. Δε θελει παραπανω.Α, δεν το είδα. Καλύτερα. Πάμε για ενεργά.
Ναι! Νέο θέμα!
Καλά, μη παίρνεις και όρκο! Με έχει πείσει 101% για τη σπουδαιότητα των ενεργών! Απλά βρήκα ευκαιρία να κάνω τις δικές μου χαριτωμενιές, σχεδόν εκ του ασφαλούς απο οικονομικής άποψης.Εχεις αυτον τον ταλιμπαν τον @costas EAR παιδι μου, τους πειθει μεσα σε καμμια δεκαρια ποστ πια. Δε θελει παραπανω.
Μονο ο @Astronaut Jr. του εχει ξεφυγει.
LR Mirage OM10Alex, σε ποια ηχεια καταληγουν ? ή για τι κρος και διαστασεις μεγαφωνων;
Όσο πιο πολλά ηχεία, τόσο μειώνεται η απαίτηση ισχύος για το καθένα από αυτά ώστε να βγει ικανοποιητική στάθμη.Να πω εγώ τώρα κάτι και ας βαράτε όσο θέτε. Ο Anthem AV που έχω στο πολυκάναλο που παίζει μόνιμα δίνει 75 watt ανά κανάλι. Ποτέ δεν έχει πάει στο 0. Ποτέ, δεν μπορώ. Στα 6-7 χρόνια που τον έχω αν θυμάμαι καλά αντε να πήγε 1-2 μέχρι το - 10. Κατά 95% παίζει max στο - 20. Ποιός ο λόγος να πάω στα 150 watt πχ; Το Sub έχει δικό του 650watt.
Οπότε σε μικρά δωμάτια (20m2 - 25m2) με πολυκάναλα συστήματα τα 150watt στο woofer (ίσως και τα 90watt??) να είναι πολλά.Όσο πιο πολλά ηχεία, τόσο μειώνεται η απαίτηση ισχύος για το καθένα από αυτά ώστε να βγει ικανοποιητική στάθμη.
Οι απαιτήσεις ισχύος (και Μαξ εσπιελ) σε πολυκαναλα σεταπ είναι εξόχως μικρότερες από ότι σε δικάναλο, για την ίδια τελική στάθμη στην θέση ακρόασης.
Με 13 δορυφόρους που έχω, ξέρεις πόσα ντεσιμπέλ παραπάνω βγαίνουν από ότι με 2; από δεκαφεύγα έως καμιά κοσαριά..