- Reaction score
- 79.988
αμφιβάλεις?Κόψε κάτι...
τα χει τα 18Hz για πλάκα
αμφιβάλεις?Κόψε κάτι...
Τί θες τώρα κι εσύ ρε φίλε;για να ξερς......ο γενικός κανόνας από τους ειδικούς είναι,....όταν βλέπεις ''πυξίδα'' να κάνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σου λέει
Μαθηματικά ξέρεις; Βγάλε μια κόλλα χαρτί. Έχουμε πρόχειρο διαγώνισμα.αμφιβάλεις?
τα χει τα 18Hz για πλάκα
αααα είσαι και αναιδήςΤί θες τώρα κι εσύ ρε φίλε;
Μαθηματικά ξέρεις; Βγάλε μια κόλλα χαρτί. Έχουμε πρόχειρο διαγώνισμα.
Υπολόγισέ μου σε πόσης διαμέτρου κύκλο αντιστοιχεί η ίδια επιφάνεια 2 κύκλων με διάμετρο 5. Οι μονάδες δεν έχουν σημασία.
Είμαι λίγο, αλλά όχι με όλους.είσαι και αναιδής
Αν είχες βάλει τόνο στο "πότε" θα σου έλεγα να τον αλλάξεις!Προσεχε λιγο! Θα χτυπησεις κανεναν φιλαθλο στην εξεδρα με την μπαλα.
Λεγε, ποτε θα παρεις ενεργα?
Τα Chario Millennium δεν είναι εύκολα φορτία (παραλληλισμένα mid-woofer )...Τα 50 Watt του Integre DT υποστηρίζονται μονάχα από τετραψήφιο ποσό μF ανά κανάλι στο τροφοδοτικό σε σχέση με τα 60000 μF ανά κανάλι του A1000 για ίδια τιμή στην προδιαγεγραμμένη ισχύ εξόδου...
Μιλαω παντα συγκριτικά!
... δεν είμαστε και όλοι...γκουρού! Στα δικα μου τα αυτάκια απογειώθηκε στα δικα σου μπορεί να σέρνεται. Υποκειμενικα είναι αυτα αν μου επιτρέπεις!!!
Οχι τις έβαλα στις υποδοχείς που ήταν.Τα Chario Millennium δεν είναι εύκολα φορτία (παραλληλισμένα mid-woofer )...Τα 50 Watt του Integre DT υποστηρίζονται μονάχα από τετραψήφιο ποσό μF ανά κανάλι στο τροφοδοτικό σε σχέση με τα 60000 μF ανά κανάλι του A1000 για ίδια τιμή στην προδιαγεγραμμένη ισχύ εξόδου...
Θα ήθελα όμως να μας πει ο Mello αν τα ηχεία είναι συνδεδεμένα κανονικά στην έξοδο του ενισχυτή που έχει ενσωματωμένο δικτύωμα Zobel ή στην άλλη που δεν διαθέτει.Μήπως στο πλαίσιο της δοκιμασίας άλλαξε και την υποδοχή εξόδου, δηλαδή από τις χωνευτές που δέχονται υποχρεωτικώς μπανάνα στις προεξέχουσες που ευνοούν ατερμάτιστους αγωγούς;
Δηλαδή και όσο είχες τις μπανάνες ήταν συνδεδεμένα στις ίδιες υποδοχές...Δοκίμασες ποτέ με σύνδεση στις χωνευτές υποδοχές;Οχι τις έβαλα στις υποδοχείς που ήταν.
Δηλαδή οχι στις χωνευτες αλλα σε αυτες που προεξέχουν.
Ναι στις ίδιες. Αλλα διαπίστωσα ότι δεν εσφιγκαν καλα.τα δοκιμασα και στις χωνευτες αλλα διαπίστωσα αυτο που λέει και το manual. Οτι στενεύει την εικόνα και κάπως σαν να χαλαρώνει το χαμηλοΔηλαδή και όσο είχες τις μπανάνες ήταν συνδεδεμένα στις ίδιες υποδοχές...Δοκίμασες ποτέ με σύνδεση στις χωνευτές υποδοχές;
Ας έχουμε πάντως υπ'όψιν ότι αν οι επαφές ανάμεσα σε αγωγούς και υποδοχές δεν είναι για κάποιο λόγο ομοιόμορφα στενές,είναι δυνατόν να προκύπτουν διαφοροποιήσεις στάθμης τάξης έως και 1 dB σε βάρος εννοείται της πιο χαλαρής σύνδεσης.Το έχω δοκιμασμένο και μετρημένο.Ναι στις ίδιες. Αλλα διαπίστωσα ότι δεν εσφιγκαν καλα.τα δοκιμασα και στις χωνευτες αλλα διαπίστωσα αυτο που λέει και το manual. Οτι στενεύει την εικόνα και κάπως σαν να χαλαρώνει το χαμηλο
Πάρε ενεργά με XLR και καργάρισμα τέλος...Εάν κιόλας έχουν και δικό τους ρυθμιστικό στάθμης (ευαισθησίας ως προς την είσοδο),τότε μπορούν επίσης να διορθωθούν πιθανές μικρές ανισορροπίες σε ευρεία ζώνη μεταξύ των επιμέρους καναλιών.Προσοχή στο υπερβολικό σφίξιμο. Κάποτε και οι μπορνες σπάνε. Παθών! Έπεσα με τα μούτρα στο σφίξιμο σαν τον Οβελιξ που έπεσε στο μαγικό φίλτρο και πήρα τη μια μπορνα στο χέρι.
Καλωδιολαγνεεεεε!!!! Χαχαχα!@Astronaut Jr. ελα εδω αθρωπε, σου εχω να κανεις δουλιτσα..
τι νομιζατε, εγω δεν θααπογινωαπογειωθω?
Ωραιοςςς! Να μας πεις εντυπώσεις!!σφυγγε "ρε" παραλιγο χαλιενταζ... στα 3 ευρο το μετρο ?!
Άρα, τα σπάει!!ειναι πιο τακτοποιημενα τωρα τα καλωδια πισω απο το ρακ..