Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.464
ΟΧΙ, το κατέστρεψες το γλυκό! ΠΟΤΕ τις φράουλες και τις μπανάνες ζέσταμα σε χυμό πορτοκαλιού μόνο σε χυμό από μανταρίνι και με ένα φύλλο εστραγκόν.
Δεν ξέρω εάν το κατέστρεψα ή όχι, πάντως, τώρα που γράφω, δεν έχει μείνει ούτε ψίχουλο.

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω τον τρόπο σου.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.841
Δεν ξέρω εάν το κατέστρεψα ή όχι, πάντως, τώρα που γράφω, δεν έχει μείνει ούτε ψίχουλο.

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω τον τρόπο σου.
μην κάνεις κανα αστείο και το καταστρέψεις στα αλήθεια:laugh:

θυμήθηκα ένα γκρουπ στο φέισμπουκ αφιερωμένο στην προβατίνα και που και που βάζει κάποιος φωτογραφία που μαρινάρει το κρέας με ακτινίδιο και πέφτουν όλοι πάνω του ΜΗ, ΠΟΤΕ, ΕΓΚΛΗΜΑ και δια φορά τέτοια:roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.841
Άντε, επειδή με είπες κωλοπαιδο θα σου χαρίσω ένα τιπ.
Δοκιμασε να τα ζέστανεις σε κονιάκ ή commadaria εκεί που είσαι. Λίγο, μισό λεπτό και μετά άναψε το με ένα αναπτηρα (με προσοχή αν εχεις απορροφητήρα από πάνω με πλαστικά φίλτρα, τράβα το πιο πέρα) και πες μας.

wizzy

Reaction score
21.464
Άντε, επειδή με είπες κωλοπαιδο θα σου χαρίσω ένα τιπ.
Δοκιμασε να τα ζέστανεις σε κονιάκ ή commadaria εκεί που είσαι. Λίγο, μισό λεπτό και μετά άναψε το με ένα αναπτηρα (με προσοχή αν εχεις απορροφητήρα από πάνω με πλαστικά φίλτρα, τράβα το πιο πέρα) και πες μας.
Σκ@τ@ στα μούτρα σου, κωλόπαιδο, σιγά μην βάλω φωτιά στο σπίτι μου για να δοκιμάσω το tip σου! :roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.720
Η γυναίκα μου θέλει μια απλή συνταγή σάλτσας για πίτσα.

Ποιο καλό παιζάκι θα δώσει συνταγή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Reaction score
30.452
Σκ@τ@ στα μούτρα σου, κωλόπαιδο, σιγά μην βάλω φωτιά στο σπίτι μου για να δοκιμάσω το tip σου! :roflmao:
Αντί για κονιάκ ή κομμανταρία ζέστανε τα σε ζιβανία, σουρωσε τα, πιες τη ζιβανία, αντε ρίξε έναν ύπνο και άσε τη γυναίκα να μαγειρέψει!

wizzy

Reaction score
21.464
Αντί για κονιάκ ή κομμανταρία ζέστανε τα σε ζιβανία, σουρωσε τα, πιες τη ζιβανία, αντε ρίξε έναν ύπνο και άσε τη γυναίκα να μαγειρέψει!
Θες να πεθάνω, ρε; :punish: Αφού έχω αλλεργία στο αλκοόλ, λέμε, άμα πιω ζιβανία και δη ζεστή θα πάθω ζημιά!:biggrin:

Reaction score
5.359
Θες να πεθάνω, ρε; :punish: Αφού έχω αλλεργία στο αλκοόλ, λέμε, άμα πιω ζιβανία και δη ζεστή θα πάθω ζημιά!:biggrin:
Δώσε τη ζιβανια στη γυναίκα... Με το που θα πάει για ύπνο παρήγγειλε πιτογυρα.... :wink:
Tip: εξαφανησε αμέσως τα λαδοχαρτα...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.256
Δοκιμασε να τα ζέστανεις σε κονιάκ ή commadaria εκεί που είσαι. Λίγο, μισό λεπτό και μετά άναψε το με ένα αναπτηρα (με προσοχή αν εχεις απορροφητήρα από πάνω με πλαστικά φίλτρα, τράβα το πιο πέρα) και πες μας τι διαφορές άκουσες.
;)

wizzy

Reaction score
21.464
Δώσε τη ζιβανια στη γυναίκα... Με το που θα πάει για ύπνο παρήγγειλε πιτογυρα.... :wink:
Tip: εξαφανησε αμέσως τα λαδοχαρτα...
Εσύ αυτά κάνεις της Σταυρούλας;:sneaky:

@Zizik: θα την ακούσω τη διαφορά, αυτό είναι σίγουρο...:roflmao:

Reaction score
30.452
Όχι... Έχω άλλο κόλπο....
Κλαψουριζω και γκρινιάζω ώσπου δεν αντέχει άλλο και μου παραγγελνει.... :biggrin:
Πρέπει να κάνω μια κουβέντα με τη φίλη μου. Δε γίνεται να υποχωρεί συνεχώς σε τόσο φτηνούς εκβιασμούς....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.474
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134