Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Reaction score
1.805
Καλημερα παληκαρια!
Μεχρι ποσα μεγαφωνα αντεχουν οι ενισχυτες αυτοι πειτε να ξερω.

αν ειναι να βαλω δυο μαζι σε ενα ηχειο επειδη εχει πολλα; Δε ξερω για πειτε λιγο...
δε γινεται ρε, με ένα ζευγάρι μπόρνες είναι.
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να βάλεις λίγη βαζελίνη στις αναρτήσεις να στρώσουν πιο γρήγορα.

Αλλά ακόμα καλύτερα να βάλουμε όλοι από ένα πενηντάρικο να διώξουμε όλους απ'την οικοδομή σε μια κρουαζιέρα για καμιά βδομάδα για να τα τσιτάρεις και να στρώσουν πιο γρήγορα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.745
Αλλά ακόμα καλύτερα να βάλουμε όλοι από ένα πενηντάρικο να διώξουμε όλους απ'την οικοδομή σε μια κρουαζιέρα για καμιά βδομάδα για να τα τσιτάρεις και να στρώσουν πιο γρήγορα.
Άμα μου δώσει τα κλειδιά να πάω λίγο από το σπίτι του, μπορώ ανέτως να αδειάσω την οικοδομή σε ντετέ.

Όπου φύγει φύγει απαξάπαντες.
Σα τα ποντίκια που μπήκε σπίτι τους η γάτα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.225
Σύνοψη:Τα ηχεια δεν θέλουν στρώσιμο,αλλους ενισχυτές θέλουν!:oops:

Κα πέρα από την πλάκα,αυτά που περιγράφει ο Γιαννης δεν σωζονται με στρώσιμο ;)
Δηλαδή εκείνος ο reviewer που τον ικανοποίησαν με λυχνιακούς ενισχυτές,δεν ήξερε τι έγραφε;;;
"... The preamplifier was the pretty good Canary Audio C800MkII (two chassis) and the power amps were the monoblock pair, again from Canary Audio, M350 (Class A 50W) that use four 300Β per channel, while for further evaluation I used also some Hungary Audio amplification plus a Class-D (Texas Instruments based) power amplifier...."
:sneaky:
Καλημερα παληκαρια!
Μεχρι ποσα μεγαφωνα αντεχουν οι ενισχυτες αυτοι πειτε να ξερω.

αν ειναι να βαλω δυο μαζι σε ενα ηχειο επειδη εχει πολλα; Δε ξερω για πειτε λιγο...
Η δική μου ιδέα είναι να μη...διαβάζεις και κάτσε να ευχαριστηθείς τα νέα σου ηχεία...Λίγοι μπορούν να καταλάβουν ότι αυτή είναι η πιο πολύτιμη περίοδος στην κατοχή ενός νέου αποκτήματος...

Δεν εξετάζουμε γενικώς αλλαγή ενισχυτών προτού να έχουν βάλει ώρες τα μεγάφωνα και ιδίως προτού να έχουμε εξαντλήσει τα ενδεχόμενα ως προς την τοποθέτηση και διαχείριση στο σήμα...

Reaction score
1.805
Άμα μου δώσει τα κλειδιά να πάω λίγο από το σπίτι του, μπορώ ανέτως να αδειάσω την οικοδομή σε ντετέ.

Όπου φύγει φύγει απαξάπαντες.
Σα τα ποντίκια που μπήκε σπίτι τους η γάτα.
και χωρίς να δίνουμε 50ρικα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.745
Τα προηγούμενα ηχεία του Γιάννη, είχαν ονομαστική ευαισθησία 90.5 και τα νέα ηχεία έχουν 92.

Στο 1 βατ λέμε. Με κάτι ψόφιες λάμπες τα είχαν στην έκθεση.
Παίζανε με 2-3 βατ κι άκουγε ο κόσμος μουσική. Εντάξει, κι αυτό θράσος είναι. Τες πα.

Ο, τι στοίχημα θέλετε, εκεί μέσα μπορώ να μετρήσω σε μομπι 125 ντεσιμπέλ χαλαρά, χωρίς άγχος.

Το πρόβλημα είναι πως δε μπορώ από το σπίτι μου με απομακρυσμενη πρόσβαση να μπω στη μετρικ να τσιτωσω τέρμα γκάζια και να χώσω κραφτγουερκ δη μαν μασιν στο ριπίτ, και μετά να το κλειδώσω το σεταπ να μη μπορεί κανείς να το σταματήσει να παίζει. Άτιμη κενωνια.

Αυτά τα ηχεία είναι φτιαγμένα για να φοράνε αυτή την ταμπελα:
"Κατεδαφισεις ο μητσάρας" ρε.

Last edited:

Reaction score
640
Ο, τι στοίχημα θέλετε, εκεί μέσα μπορώ να μετρήσω σε μομπι 125 ντεσιμπέλ χαλαρά, χωρίς άγχος.

Το πρόβλημα είναι πως δε μπορώ από το σπίτι μου με απομακρυσμενη πρόσβαση να μπω στη μετρικ να τσιτωσω τέρμα γκάζια και να χώσω κραφτγουερκ δη μαν μασιν στο ριπίτ,...
Πολύ καλές οι επιλογές των μουσικών, συμφωνώ κι επαυξάνω...

Reaction score
890
Παρακαλουνται οσοι πσεκασμενοι υποστηριζουν οτι οι ντραιβερς και οι αναρτησεις των ηχειων δεν χρειαζονται χρονο με ρευμα για να αποδωσουν, να πανε να γραψουν για μπαμιες.
Ευχαριστω.
Παιδιά, καμμια όρεξη δεν έχω να ψάχνω πάλι στον καταψύκτη κάτω από τις μπάμιες... 🤞😁
παρτε προχειρες 2-3 φωτο ετσι λιγο να τα χαρειτε να λυσσαξετε με τις μανισιες γριλιες γιατι θα τις αλλαξω να μη φαινονται καθολου τα μεγαφωνα, να φαινονται μικρουτσικα στο χωρο...

View attachment 204240

View attachment 204241

View attachment 204242
Καλορίζικα παλι🎺🎼🎹🎻

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.423
Kaλοριζικα Γιαννη, εχεις μεγαλο ταξίδι απολαυσης μπροστα σου.
Παιζε μουσικουλα εσυ, και το πολυ σε μια εβδομαδα θα εχεις και χαμηλο.

Reaction score
5.395
Αν δεν έχουν όγκο στις χαμηλές στάθμες που ακούει ο Γιάννης, άξιζε η αγορά μεγαλύτερων ηχείων από τα προηγούμενα;

Δεν γνωρίζω ούτε αυτά ούτε τα προηγούμενα. Ποιες οι αρετές των νέων;
Με ποιο σκεπτικό έγινε η κίνηση της αναβάθμισης;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Ευχαριστω πολυ ολους για τα ομορφα σας λογια και παλι, να ειστε καλα!

Τ αφηνω πλεον συνεχεια ολα στο ρευμα αναμμενα, 24 /7 , οποτε μπορω να ακουω ακουω η οποτε μπορω βαζω κατι να παιζει μονο του, για να στρωνει σιγα σιγα.

μετα απο την παντα φοβερη συμπαρασταση του @dapost , ανακαλυψα πως τοσο καιρο η μετρικ και ακομα και τωρα εχει Κάποιο θέμα με το σώσιμο τον template αρχείων με τις ρυθμισεις που κανουμε, Και με την πρώτη αλλαγή χάνονται αν κλείσεις το πρόγραμμα και δεν προσέξεις.

Στέλνω e-mail και είμαι σε επικοινωνία με την εταιρεία έχω κάνει διάφορα πράγματα , μου έχουν πει διάφορα αναβαθμίσεις firmware ρυθμισεις και λοιπά Αλλά ακόμα δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει με την κάρτα και δεν μπορώ να σώσω σωστά και να ανακαλέσω εξ’ oλοκληρου τα templates.

Οπότε στην Αναμονή λίγες μέρες ακόμα , να έρθει σε μία καλύτερη κατάσταση το ηχείο έτσι ώστε να μπορούν να έρθουν οι γιατροί να μου κάνουνε εστω καποιες υποτυπώδεις ρυθμίσεις για να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε στην διαδικασία σετάρισματος.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Μη γελας καθολου, εννοειται πως οτι καναμε ηταν οκ, ΑΛΛΑ... αλλα.. αν σβηναμε κατι , η αν κλειναμε το προγραμμα με κατι ΑΛΛΟ εκτος απ το τελευταιο το ΣΩΣΤΟ template, η αν ανοιγαμε παλιο - λαθος template, εχετε για βρυσουλες...

ευτυχως εχω νεο ηχειο, οποτε στην ουσια παλι θα τα κανουμε αυτα, αλλιως αν επρεπε να χω το παλιο παλι, την πετουσα ανετα απ το 3ο, ολα μαζι μου πεσαν!

Ποτε θα ερθεις μιση ωριτσα να μετρησουμε?
Πλερωνω οσο οσο

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.033
Ποτε θα ερθεις μιση ωριτσα να μετρησουμε?
Όταν αποφασίσεις πως έστρωσαν :)
Το επόμενο ΣΚ;

Εάν θέλετε μαγκιές στην metric όπως ελεγε ο Ζαπ και ο φαλακρός, θα τις περάσετε πρώτα στο μενού, και σε 20min είμαι εκεί.
Εγώ με αυτό το μηχάνημα δεν βασανίζομαι. :tongue:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Όταν αποφασίσεις πως έστρωσαν :)
Το επόμενο ΣΚ;

Εάν θέλετε μαγκιές στην metric όπως ελεγε ο Ζαπ και ο φαλακρός, θα τις περάσετε πρώτα στο μενού, και σε 20min είμαι εκεί.
Εγώ με αυτό το μηχάνημα δεν βασανίζομαι. :tongue:
μου δωσε το template ο dapost και θα προσπαθησω να το κανω μονος, αν χρειαστει μονο βαζουμε και delay, η αν καταφερει κανεις να μπει να μου κανει το template καλως, αλλα πιστευω σε καμια βδομαδα μαξ θα παιζει καπως το ηχειο, τι να πω...οποτε εχεις χρονο, να δουμε και πριν κ μετα αν εχει αλλαγες!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.033
Τα delay θα τα αλλάξουμε ανάλογα με τα ευρήματα, δεν είναι εκεί το θέμα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • abcd