Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
My 2c: πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα που εμφανίζει η μέτρικ πριν γίνουν μετρήσεις. Το πρόβλημα μπορεί να είναι είτε στον υπολογιστή είτε στην ίδια τη μέτρικ. Αν φταίει ο υπολογιστής, update λειτουργικού, εγκατάσταση όλων από την αρχή, κλπ. Αν φταίει η μέτρικ, θα τη φτιάξουν, πιθανώς remotely, από την Αμερική ή ο αντιπρόσωπος.

Reaction score
4.157
Μη γελας καθολου, εννοειται πως οτι καναμε ηταν οκ, ΑΛΛΑ... αλλα.. αν σβηναμε κατι , η αν κλειναμε το προγραμμα με κατι ΑΛΛΟ εκτος απ το τελευταιο το ΣΩΣΤΟ template, η αν ανοιγαμε παλιο - λαθος template, εχετε για βρυσουλες...

ευτυχως εχω νεο ηχειο, οποτε στην ουσια παλι θα τα κανουμε αυτα, αλλιως αν επρεπε να χω το παλιο παλι, την πετουσα ανετα απ το 3ο, ολα μαζι μου πεσαν!

Ποτε θα ερθεις μιση ωριτσα να μετρησουμε?
Πλερωνω οσο οσο
50 ευρω Γιαννη. Σαν πρωταρης κανεις! :rofl:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.952
My 2c: πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα που εμφανίζει η μέτρικ πριν γίνουν μετρήσεις. Το πρόβλημα μπορεί να είναι είτε στον υπολογιστή είτε στην ίδια τη μέτρικ. Αν φταίει ο υπολογιστής, update λειτουργικού, εγκατάσταση όλων από την αρχή, κλπ. Αν φταίει η μέτρικ, θα τη φτιάξουν, πιθανώς remotely, από την Αμερική ή ο αντιπρόσωπος.
Δε φταίει ο υπολογιστής φταίει το φιρμγουερ της μετρικ.
Δε σώζει σωστά τα σετινγκς.

Καλό είναι να γίνει αναβάθμιση στο τελευταίο φιρμγουερ, δε ξέρω αν το έχουν διορθώσει.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407

Καλό είναι να γίνει αναβάθμιση στο τελευταίο φιρμγουερ, δε ξέρω αν το έχουν διορθώσει.
To τελευταίο φιρμ έχει ο Γιάννης. Επίσης τελευταίο MHlink driver και τελευταίο MIOConsole. Όλα φρέσκα, μοσχομυρίζουν υπολογιστίλα.

Στο 3D, αν κάτι από τα 3 δεν είναι φρέσκο, γίνεται περτικαλί στη βασική οθόνη του ΜΙοconsole, πατάς, κατεβαίνει και εγκαθίσταται. Γιάννη, βλέπεις πουθενά περτικαλί στην οθόνη που δείχνω;

Screenshot 2021-03-14 at 8.00.21 PM.png

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.062
Την έχω ψυλλιαστεί, μην ανησυχείς ;)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630

τα εκανα ολα, οτι υπαρχει φυσικα, απο πριν και οτι μπορω κι οτι μου πε ο Jon να κανω, δεν ξερω μαλλον τους εφερα σε αδιεξοδο δε μ απαντησε ξανα.. την εκατσα η την εκατσαν, δε ξερω...χαχαχα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.952
Την έχω ψυλλιαστεί, μην ανησυχείς ;)
Έχεις κρατημένες μετρήσεις rew για τι delay χρειάστηκε στου Γιάννη μεταξύ δορυφόρων και σαμπ;
Αυτό θα είναι πρακτικά ίδιο, με ιδια θέση ηχείων.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
Έχεις κρατημένες μετρήσεις rew για τι delay χρειάστηκε στου Γιάννη;
Αυτό θα είναι ίδιο, με ιδια θέση ηχείων.
θα ψαξω κι εγω, αν κ δε νομιζω αλλα θα ψαξω. ευχαριστω φυσικα ολους σας πανω απ ολα για την πολυτιμη βοηθεια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.378
Αν δεν έχουν όγκο στις χαμηλές στάθμες που ακούει ο Γιάννης, άξιζε η αγορά μεγαλύτερων ηχείων από τα προηγούμενα;

Δεν γνωρίζω ούτε αυτά ούτε τα προηγούμενα. Ποιες οι αρετές των νέων;
Με ποιο σκεπτικό έγινε η κίνηση της αναβάθμισης;
Τα νέα δείχνουν σίγουρα...ομορφότερα και πιο στιλάτα.Η δε αρχιτεκτονική των μεγαφώνων πάνω στην πρόσοψη ικανοποιεί πλέον και για τις χαμηλές την MTM γεωμετρία.Αυτό πάντως που πρέπει να προσεχθεί είναι ότι τα επιπλέον woofer κοντινά στην οροφή θα προκαλούν και υπολογίσιμη υποχώρηση ελέω φαινομένου SBIR και από εκείνη,ενώ με τα woofer του προκατόχου συμμετείχε εκ των πραγμάτων το πάτωμα χωρίς αξιόλογη συμβολή από την οροφή.
δεν ειμαι καλα παιδια δεν αισθανομαι καλα ειμαι σε απογνωση

Είναι βαρύ το στρώσιμο
και άκαρδα τα ζόρια
woofer γερά να τα κουνάς
και μου ‘πνιξαν τα ενκόρια

μπάσο μπάσο τον καημό μου
δεν ακούω και πονώ
κι είναι το παράπονό μου
να το νιώσω στιβαρό

Φέρε και metric την πικρή
δεν σώζει τις ρυθμίσεις
η ανακούφιση μικρή
χωρίς ισοσταθμίσεις

metric metric τον καημό μου
τον σετάρω και πονώ
κι είναι το παράπονό μου
ποια templates θα ξαναβρώ

Τρέχω γοργά να μη σταθώ
στις στάθμες και το χρόνο
να νιώσω ξανά το κέντημα
και της σιωπής το φθόνο

Νέα ηχεία τον καημό μου
στήνω όλο και πονώ
κι είναι το παράπονό μου
υγρασίες να φανταστώ

Ελάτε Αυτιά και Dimifoot
είναι μακρύς ο δρόμος
μέχρι να στρώσουνε kaput
να μη με ζώνει ο τρόμος

Δίσκο δίσκο τον καημό μου
τον γυρίζω και πονώ
κι είναι το παράπονό μου
ξανά τζάμι να γενώ

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.062
Έχεις κρατημένες μετρήσεις rew για τι delay χρειάστηκε στου Γιάννη μεταξύ δορυφόρων και σαμπ;
Αυτό θα είναι πρακτικά ίδιο, με ιδια θέση ηχείων.
Όχι. Αυτό το βρίσκουμε μετρώντας σε 3-4 λεπτά

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
Όχι. Αυτό το βρίσκουμε μετρώντας σε 3-4 λεπτά
θελω διπλη, στερεοφωνικη, δικαναλη εγχειρηση, απο 2 γιατρους μαζι, δεν ειμαι καλα, δεν ξερω αν ενας μονο μπορει να με συνεφερει, ειμαι και βαρυς δε μπορειτε να με σηκωσετε, χρειαζονται επειγοντως 2 γιατροι μαζι....

:roflmao: :tongue: 8-)

Reaction score
4.157
Αν δεν έχουν όγκο στις χαμηλές στάθμες που ακούει ο Γιάννης, άξιζε η αγορά μεγαλύτερων ηχείων από τα προηγούμενα;

Δεν γνωρίζω ούτε αυτά ούτε τα προηγούμενα. Ποιες οι αρετές των νέων;
Με ποιο σκεπτικό έγινε η κίνηση της αναβάθμισης;
Οσον αφορα για τον ογκο, στ αυτονοητα οτι θα ερθει. Γι αυτο δεν χωραει η παραμικρη αμφιβολια.

Ενω για την αναβαθμιση ειπαμε ειναι πιο αντρικα! Πως να το αναλυσουμε καλυτερα!

Ασχετο και σχετικο. Οσον αφορα το δικαναλο, ο Γιαννης σηκωνει τον πηχυ πολυ ψηλα.
Να περασει κανενας μηνας λιγο να στρωσουν και θα αυτοπροσκληθω :biggrin:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.492
Νομίζω ότι η Metric, όσο καλή και να είναι, δεν έχει σύστημα ισοστάθμισης.
Πως τον αφήσατε τον άνθρωπο χωρίς ισοστάθμιση βρε γιατροί;

Θεωρώ πως το SHD που έχει και ο @wizzy πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει όλα αυτά τα μαγικά που θέλει να κάνει ο Κώστας στην Metric με 2 καλώδια, δεν έχω καταλάβει καν πως θα γίνει.
.
.
.
Επίσης..
GoFundMeKotsidis

Reaction score
30.452
Βάλε ρε πουλάκι μου τίποτα καλώδια της προκοπης να φέρεις τα ηχεία εκεί που θέλεις. Που κάθεσαι και ασχολείσαι με εφτουνο το πράμα με τα πράσινα λαμπάκια που μοιάζει με μόντεμ...
Αμάν πχιά! :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.598
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john