- Reaction score
- 136.952
Μικρόφωνο, εεεεε, θερμόμετρο θα φέρω.
Να το βάλω στο μπας ριφλεξ του ηχείου, να δω μήπως κόλλησε κοβιντ.
Να το βάλω στο μπας ριφλεξ του ηχείου, να δω μήπως κόλλησε κοβιντ.
50 ευρω Γιαννη. Σαν πρωταρης κανεις!Μη γελας καθολου, εννοειται πως οτι καναμε ηταν οκ, ΑΛΛΑ... αλλα.. αν σβηναμε κατι , η αν κλειναμε το προγραμμα με κατι ΑΛΛΟ εκτος απ το τελευταιο το ΣΩΣΤΟ template, η αν ανοιγαμε παλιο - λαθος template, εχετε για βρυσουλες...
ευτυχως εχω νεο ηχειο, οποτε στην ουσια παλι θα τα κανουμε αυτα, αλλιως αν επρεπε να χω το παλιο παλι, την πετουσα ανετα απ το 3ο, ολα μαζι μου πεσαν!
Ποτε θα ερθεις μιση ωριτσα να μετρησουμε?
Πλερωνω οσο οσο
Δε φταίει ο υπολογιστής φταίει το φιρμγουερ της μετρικ.My 2c: πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα που εμφανίζει η μέτρικ πριν γίνουν μετρήσεις. Το πρόβλημα μπορεί να είναι είτε στον υπολογιστή είτε στην ίδια τη μέτρικ. Αν φταίει ο υπολογιστής, update λειτουργικού, εγκατάσταση όλων από την αρχή, κλπ. Αν φταίει η μέτρικ, θα τη φτιάξουν, πιθανώς remotely, από την Αμερική ή ο αντιπρόσωπος.
To τελευταίο φιρμ έχει ο Γιάννης. Επίσης τελευταίο MHlink driver και τελευταίο MIOConsole. Όλα φρέσκα, μοσχομυρίζουν υπολογιστίλα.Δε φταίει ο υπολογιστής φταίει το φιρμγουερ της μετρικ.
Δε σώζει σωστά τα σετινγκς.
Καλό είναι να γίνει αναβάθμιση στο τελευταίο φιρμγουερ, δε ξέρω αν το έχουν διορθώσει.
Την έχω ψυλλιαστεί, μην ανησυχείςMy 2c: πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα που εμφανίζει η μέτρικ πριν γίνουν μετρήσεις. Το πρόβλημα μπορεί να είναι είτε στον υπολογιστή είτε στην ίδια τη μέτρικ. Αν φταίει ο υπολογιστής, update λειτουργικού, εγκατάσταση όλων από την αρχή, κλπ. Αν φταίει η μέτρικ, θα τη φτιάξουν, πιθανώς remotely, από την Αμερική ή ο αντιπρόσωπος.
τα εκανα ολα, οτι υπαρχει φυσικα, απο πριν και οτι μπορω κι οτι μου πε ο Jon να κανω, δεν ξερω μαλλον τους εφερα σε αδιεξοδο δε μ απαντησε ξανα.. την εκατσα η την εκατσαν, δε ξερω...χαχαχαΔε φταίει ο υπολογιστής φταίει το φιρμγουερ της μετρικ.
Δε σώζει σωστά τα σετινγκς.
Καλό είναι να γίνει αναβάθμιση στο τελευταίο φιρμγουερ, δε ξέρω αν το έχουν διορθώσει.
Έχεις κρατημένες μετρήσεις rew για τι delay χρειάστηκε στου Γιάννη μεταξύ δορυφόρων και σαμπ;Την έχω ψυλλιαστεί, μην ανησυχείς
θα ψαξω κι εγω, αν κ δε νομιζω αλλα θα ψαξω. ευχαριστω φυσικα ολους σας πανω απ ολα για την πολυτιμη βοηθεια.Έχεις κρατημένες μετρήσεις rew για τι delay χρειάστηκε στου Γιάννη;
Αυτό θα είναι ίδιο, με ιδια θέση ηχείων.
Τα νέα δείχνουν σίγουρα...ομορφότερα και πιο στιλάτα.Η δε αρχιτεκτονική των μεγαφώνων πάνω στην πρόσοψη ικανοποιεί πλέον και για τις χαμηλές την MTM γεωμετρία.Αυτό πάντως που πρέπει να προσεχθεί είναι ότι τα επιπλέον woofer κοντινά στην οροφή θα προκαλούν και υπολογίσιμη υποχώρηση ελέω φαινομένου SBIR και από εκείνη,ενώ με τα woofer του προκατόχου συμμετείχε εκ των πραγμάτων το πάτωμα χωρίς αξιόλογη συμβολή από την οροφή.Αν δεν έχουν όγκο στις χαμηλές στάθμες που ακούει ο Γιάννης, άξιζε η αγορά μεγαλύτερων ηχείων από τα προηγούμενα;
Δεν γνωρίζω ούτε αυτά ούτε τα προηγούμενα. Ποιες οι αρετές των νέων;
Με ποιο σκεπτικό έγινε η κίνηση της αναβάθμισης;
δεν ειμαι καλα παιδια δεν αισθανομαι καλα ειμαι σε απογνωση
Όχι. Αυτό το βρίσκουμε μετρώντας σε 3-4 λεπτάΈχεις κρατημένες μετρήσεις rew για τι delay χρειάστηκε στου Γιάννη μεταξύ δορυφόρων και σαμπ;
Αυτό θα είναι πρακτικά ίδιο, με ιδια θέση ηχείων.
θελω διπλη, στερεοφωνικη, δικαναλη εγχειρηση, απο 2 γιατρους μαζι, δεν ειμαι καλα, δεν ξερω αν ενας μονο μπορει να με συνεφερει, ειμαι και βαρυς δε μπορειτε να με σηκωσετε, χρειαζονται επειγοντως 2 γιατροι μαζι....Όχι. Αυτό το βρίσκουμε μετρώντας σε 3-4 λεπτά
Οσον αφορα για τον ογκο, στ αυτονοητα οτι θα ερθει. Γι αυτο δεν χωραει η παραμικρη αμφιβολια.Αν δεν έχουν όγκο στις χαμηλές στάθμες που ακούει ο Γιάννης, άξιζε η αγορά μεγαλύτερων ηχείων από τα προηγούμενα;
Δεν γνωρίζω ούτε αυτά ούτε τα προηγούμενα. Ποιες οι αρετές των νέων;
Με ποιο σκεπτικό έγινε η κίνηση της αναβάθμισης;