Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Υπερευχαριστω και παλι για μια ακομα φορα τον Κωστα - @costas EAR για την πολυτιμη βοηθεια του , τις ρυθμισεις του και το σετ απ του , οτι και να πω για τη στηριξη του Κωστα ειναι λιγο ολα αυτα τα χρονια.

σειρα εχει τωρα να με περασει ενα χερι ο @Dimifoot !

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Ευχαριστω πολυ ολους για τα ομορφα σας λογια και παλι, να ειστε καλα!

Τ αφηνω πλεον συνεχεια ολα στο ρευμα αναμμενα, 24 /7 , οποτε μπορω να ακουω ακουω η οποτε μπορω βαζω κατι να παιζει μονο του, για να στρωνει σιγα σιγα.

μετα απο την παντα φοβερη συμπαρασταση του @dapost , ανακαλυψα πως τοσο καιρο η μετρικ και ακομα και τωρα εχει Κάποιο θέμα με το σώσιμο τον template αρχείων με τις ρυθμισεις που κανουμε, Και με την πρώτη αλλαγή χάνονται αν κλείσεις το πρόγραμμα και δεν προσέξεις.

Στέλνω e-mail και είμαι σε επικοινωνία με την εταιρεία έχω κάνει διάφορα πράγματα , μου έχουν πει διάφορα αναβαθμίσεις firmware ρυθμισεις και λοιπά Αλλά ακόμα δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει με την κάρτα και δεν μπορώ να σώσω σωστά και να ανακαλέσω εξ’ oλοκληρου τα templates.

Οπότε στην Αναμονή λίγες μέρες ακόμα , να έρθει σε μία καλύτερη κατάσταση το ηχείο έτσι ώστε να μπορούν να έρθουν οι γιατροί να μου κάνουνε εστω καποιες υποτυπώδεις ρυθμίσεις για να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε στην διαδικασία σετάρισματος.
Γιανναρε εγω το template το σωζω στην επιφανεια εργασιας αγορι και οποτε σβηνω το mac κανω διπλο κλικ στην επιφανεια εργασιας και λειτουργει αμεσως ρε φιλος..Παταω επανω αριστερα File και μετα save As του δινω οτι ονομα θελω και ετοιμο !!
Κοντηνες Τσαρουχααααα....χζαχαχαχαχ

Reaction score
1.530
Γκουχ γκουχ, για το γυραδικο δεν ειπαμε...

Τι κανατε; βρηκατε θεση ηχειων; βαλατε και τα subs?

Kωστα το παραπονο για τα δυναμικα και την ελλειψη χαμηλου ηταν βασιμο;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Γκουχ γκουχ, για το γυραδικο δεν ειπαμε...

Τι κανατε; βρηκατε θεση ηχειων; βαλατε και τα subs?

Kωστα το παραπονο για τα δυναμικα και την ελλειψη χαμηλου ηταν βασιμο;
θα μας πει ο Κωστας τη γνωμη του πιστευω, τον ειδα να φευγει αρκετα ευχαριστημενος παντως.

επισης το ηχειο οπως ειχα πει, αρχισε να στρωνει κΑι εχει ηδη αλλαξει αρκετα, παιζει πολυ καλυτερα πλεον.

και παμε στα σημαντικα νεα της ημερας, ο γύρος ειναι ας πω χειροποιητος απο εδω απο ενα γυραδικο της γειτονιας , μετα απο χρονια δοκιμες ολων των γυραδικων σε ακτινα να πω 3-4 χλμ απ το σπιτι, λεγεται Original, Σταυρουπολη πλατεια Τερψιθεας, και κανει εδω κ περιπου 20 χρονια καθε μερα αυτος τον γυρο, δεν τον παιρνει ετοιμο, παιρνει κρεας και τον φτιαχνει τον παστωνει του βαζει τα καρυκευματα κλπ τον βλεπω συνεχεια να τον φτιαχνει οταν περναω νωρις απο κει, δεν παιρνει ετοιμες μπαλες που λενε απο κρεαταδικα.
Για την περιοχη τουλαχιστον και οχι για ταβερνες η εστιατορια αλλα για fast food ειναι πολυ καλος.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Γιανναρε εγω το template το σωζω στην επιφανεια εργασιας αγορι και οποτε σβηνω το mac κανω διπλο κλικ στην επιφανεια εργασιας και λειτουργει αμεσως ρε φιλος..Παταω επανω αριστερα File και μετα save As του δινω οτι ονομα θελω και ετοιμο !!
καλα βρε εννοειται αυτο, αυτα ειναι απλα κι εισαγωγικα, αλλα τελικα δεν τα εσωζε σωστα και δεν τα ανοιγε σωστα, μη ρωτας γιατι κανεις δε το βρηκε κι αλλαξαμε αρκετα μαιλ με το σαππορτ της εταιριας που οποτε το χρειαστηκα ηταν παντα εκει κι εξαιρετικος ο Jon

Reaction score
18.810
καλα βρε εννοειται αυτο, αυτα ειναι απλα κι εισαγωγικα, αλλα τελικα δεν τα εσωζε σωστα και δεν τα ανοιγε σωστα, μη ρωτας γιατι κανεις δε το βρηκε κι αλλαξαμε αρκετα μαιλ με το σαππορτ της εταιριας που οποτε το χρειαστηκα ηταν παντα εκει κι εξαιρετικος ο Jon
[/QUOTE]
Δεν έχω ιδέα γιατί μιλάτε αλλα μη παιδεύεσαι ... το Mac θα φταίει χα χα ... με τις ρυθμισεις ασφαλείας του .... μη κάνεις αναβαθμίσεις ποτέ χα χα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM