MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.167
Τι μου ήρθε τώρα ρε φίλε! Φαντάσου να ακούς Καρρά σε ωρω3δ!!!!!!!!!!!
Με ένα μπουκάλι τσόνι μπλάκ και δίσκο του Βασίλη έχεις το καλύτερο 3D!!!!Τι μου ήρθε τώρα ρε φίλε! Φαντάσου να ακούς Καρρά σε ωρω3δ!!!!!!!!!!!
Απόλυτα.....ταχεις αυτα που λεω ?
τι setup θα εχεις ;
Έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό.Σε σημείο που αναρωτιεσαι αν κεντρικό και surround παίζουν κάτι.
Έτσι παίζει το Auro στη μετατροπή του δικαναλου ή κάτι είναι λάθος;;;
Στην πραγματικότητα αυτά που μου λείπουν αυτή τη στιγμή για να συμπληρωθεί το Auro set-up είναι τα surround, καθώς τα τωρινά surround θα δηλωθούν σαν High επειδή βρίσκονται στο ύψος του ταβανιού με κλίση προς τα κάτω.βαλε και πισω και τα δηλωνεις ολα High
....θα ακους auro3d -atmos οποτε θελεις
εάν θυμάμαι καλά έχει τρία subτοσο θεμα ειναι !!
Τα έκανα ξανά δύο μετά από μια μικρή δωρεάεάν θυμάμαι καλά έχει τρία sub
τα suround είναι το πρόβλημα
Κάτι πρέπει να γίνει
Χρηστάρα βρες λύση
ΜπορείΝα ρωτήσω κάτι απλό παιδιά, μη βαράτε, που να διαβάζω 60 σελίδες!
Αν έχει κάποιος στήσιμο atmos μπορεί να χρησιμοποιήσει το Auro 3d upmixer για τα δικάναλα του ή είναι τελείως άκυρο;
Διαβάζω πολλά θετικά για την ποιότητα του, αλλά τα περισσότερα set up είναι συνήθως atmos, οπότε τι γίνεται;
Εεε, απ΄τη στιγμή που έχουν διαφορετική τοποθέτηση ηχείων σκέφτηκα πως ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι το αναμενόμενο...Γιατί να μην μπορείς?
πρεπει να μας πεις ποιον AV εχεις πρωταΝα ρωτήσω κάτι απλό παιδιά, μη βαράτε, που να διαβάζω 60 σελίδες!
Αν έχει κάποιος στήσιμο atmos μπορεί να χρησιμοποιήσει το Auro 3d upmixer για τα δικάναλα του ή είναι τελείως άκυρο;
Διαβάζω πολλά θετικά για την ποιότητα του, αλλά τα περισσότερα set up είναι συνήθως atmos, οπότε τι γίνεται;
Προς το παρόν κανένα που να μπορεί κάποιο από τα δύο !πρεπει να μας πεις ποιον AV εχεις πρωτα