Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.042
Ααααα και στο πολυπριζο ακιδες? Δεν το ειχα σκεφτει αυτο!Πάρε και βάση με ακίδες. Τη στήριξη. Μην υποτιμούμε τη στήριξη! Οι κραδασμοί καραδοκούν! Μη ξεχνάς πως το πολύπριζο είναι κι αυτό συσκευή. Όπως τα καλώδια.
Εγω να υποτιμησω τη στηριξη? Θα αστειευεσαι. Στον υπνο μου τη βλεπω.
Προς το παρον παντως χρησιμοποιω μια νεα, επαναστατικη μεθοδο στην παροχη ρευματος στο συστημα, που λεγεται Chaotic Mutual Elimination of EMI/RFI Radiation in Power Supply Cabling Structure.
Ειναι βασισμενη σε πολυ προχωρημενους αλγοριθμους τυχαιότητας... ενταξει μην καθομαι να αναλυω τωρα, καπως ετσι την εχω υλοποιησει:
Ενταξει, δυσκολη μεθοδος, αλλα μιλαμε βεντουζωνω αυτι στο τουίτερ και ισα που καταλαβαινω οτι εχω αναμμενο το συστημα.
Επιστήμη!
ΥΓ. Μιλατε ρέιιι. Να παρω αυτο με το overvoltage protection και να πεταξω 100€ στους εξυπνακηδες Γερμανους? Δεν ξερω μηπως αυτο το χαζοφιλτρο που εχει, μου δημιουργησει κανα θεμα.
Ή να παρω το σκετο να τελειωνω?
Ή να φτιαξω καμμιά γκουμούτσα με αλουμινια, ξυλα, διακοπτες, κοστρία κιλα με ακιδες και να φωναξω τον @Zizik να επιβλεπει και να πινει και να τον ρωταω αν ειναι το καφε ή το γαλαζιο η φαση?