christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.694
μρε Νικο μπορεις να σαξεις εσυ ενα πολυμπριζο 60 με 70 εβρα κανει
Καλά, τώρα ακόμα και τα 60 ευρά του πολύπριζου έχουν περισσότερη σημασία σε άλλους τομείς ( π.χ. interconnects που θα τα αλλάξω όλα με mogami xlr ). Όταν τελειώσω με το εγχείρημά μου, βλέπουμε! Μπορεί για τον χαβαλέ να πλέξω κανένα καλώδιο ρεύματος και να φτιάξω ένα πολύπριζο, έτσι για τη χα(λ)ιεντάδικη αλητεία!!μρε Νικο μπορεις να σαξεις εσυ ενα πολυμπριζο 60 με 70 εβρα κανει
Ναι, ομως δεν αναφερεις τιποτα για το ρευματος VDH Mainsstream,πονηρουλη!Μηπως ακους και διαφορες απο τα καλωδια ρευματος;Σα δε ντρέπεσαι,πολύπριζο με...βραχυκυκλωτήρες αντί καλωδίων...Είσαι αυτό που θα έλεγαν...χαλκομπαράς.
(ΛΟΑΤΚΙ+ ηλεκτρόνια)
Το δικό μου έχει ειδικό ακρυλικό περίβλημα κι επίχρυσες μπάρες που φαίνονται ωραία από έξω,σε ...ρουμπώνω.
View attachment 205108
΄΄For All Mankind...΄΄ λέμε...
Χρησιμοποιώ όσα καλώδια απέκτησα κάποτε όπως θα περίμενα και για διάφορα quote να μην περιείχαν κουτοπόνηρα σχόλια. Όλα τα καλώδια είναι γνωστοποιημένα σε όσους παρακολουθούν τις παρουσιάσεις.Ναι, ομως δεν αναφερεις τιποτα για το ρευματος VDH Mainsstream,πονηρουλη!Μηπως ακους και διαφορες απο τα καλωδια ρευματος;
Όντως.Όλα τα καλώδια είναι γνωστοποιημένα σε όσους παρακολουθούν τις παρουσιάσεις.
Δεν εχω παρακολουθησει τα παντα ωστε να γνωριζω.Το VDH το αναγωρισα γιατι ειχα 2+1 με το πολυπριζο του.Με τα Oyaide 037 μεταμορφωνοταν,,αλλο που ο αντιπροσωπος αντιπαθει το ροδιο.Η χρησιμοποιηση τους γινεται για ηχητικους η για συναισθηματικους λογους;Χρησιμοποιώ όσα καλώδια απέκτησα κάποτε όπως θα περίμενα και για διάφορα quote να μην περιείχαν κουτοπόνηρα σχόλια. Όλα τα καλώδια είναι γνωστοποιημένα σε όσους παρακολουθούν τις παρουσιάσεις.
Κι η δικιά μου.Για τα μηχανηματα θα φτιαξω ενα δίπριζο με φουρουτεκ, για να ανεβαινει η πιεση του Κογια
Τον κρυπτονίτη;ο αντιπροσωπος αντιπαθει το ροδιο
Δεν ειπατε, αμα λυσουμε τα υπολοιπα ...ε, ας ασχοληθουμε με καλωδια μετα? Ε, αυτο κανουμε!Κι η δικιά μου.
Λυπήσου με..
Έχω και μια α ηλικία.
Διακοπτη δε βλεπω.View attachment 205238
Αντιχαλκομπαράδικο πολύπριζο. Πολύ στρίμωγμα όμως...
Για ομορφιά...Η χρησιμοποιηση τους γινεται για ηχητικους η για συναισθηματικους λογους;
Θα πρέπει ν'αρκεστείς σε άλλους...amirous.Όντως.
Το τι πίκρες φάγαμε, μη μου το θυμίζεις.
Έτσι, για "ποικιλία" θα μου πεις, τ'αλατοπίπερο της ζωής.
Πάντως κάποτε θα πρέπει και συ να τα κάψεις αυτά.
Έχεις και φούρνο στην αυλή.
Ένα γιατρό!μασιφ αλουμινιο σε cnc (πολυ οντιοφιλ λεξη).
Και επενδυση ξυλου απ’εξω.
Αντεχεις ρε? Να χτυπησω κι αλλο?
Δεν άνοιξαν. Μόνο τα κομμωτήρια. Πάμε;Μπύρα με χερούλι επειγόντως, να κατέβουν τα φαρμάκια κάτω.
Πάμε έστω ξύρισμα τις φαβορίτες, πες τους μόνο να έχουν ποτήρι με χερούλι, δε μπορώ πάλι να κάνεις σκηνικό μέσα στο κομμωτήριο... Έλεος κάπου.Δεν άνοιξαν. Μόνο τα κομμωτήρια. Πάμε;
Αηδία.View attachment 205238
Αντιχαλκομπαράδικο πολύπριζο. Πολύ στρίμωγμα όμως...
Ναι. Πρεπει να αλλαξουμε ολα τα χρυσα schuko που εχουμε, σε χρυσα iec.
Ναι, δε μ'αρεσ' η μάρκα.
Αμφότερα...Ιζνογκούντ (στη φωτό καλώδια δεκαεπτά περίπου χρόνων που κρατούνται αποθηκευμένα...)Πάμε έστω ξύρισμα τις φαβορίτες, πες τους μόνο να έχουν ποτήρι με χερούλι, δε μπορώ πάλι να κάνεις σκηνικό μέσα στο κομμωτήριο... Έλεος κάπου.
Αηδία.
Και πάλι σε μπάρες καταλήγει, δε καταλαβαίνω γιατί τέτοια χαζομάρα.
Επί της ευκαιρίας, χαλκομπαρες δε νομίζω να βρείς σε κανένα πολυμπριζο, θα ήταν σπατάλη πόρων. Σιδερένιες λάμες έχουν τα περισσότερα, γυαλοκοπανε σα καθρέφτες.
Κίτρινες, πιθανώς να σημαίνει επικάλυψη με κάτι, ιδέαν δεν έχω. Αλλά οι κίτρινες με τον καιρό μαυρίζουν, να τις αποφεύγετε. Μαυρίζουν (οξειδωνονται) και δε κάνουν καλή επαφή, ακόμα και στα φις σουκο.
Τα λευκά-σιδερένια άχρωμα τελοσπαντων, είναι αθάνατα.
Δηλαδη αυτό κακό
View attachment 205249
Κι αυτό καλό
View attachment 205250
Ιτς γκουυυυντ
Σόου γκουυυυντ
Γκουντ.