Δεν υπάρχει σωτηρία με σένα....Προβατίνα, σκορδαλιά.....
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δεν υπάρχει σωτηρία με σένα....Προβατίνα, σκορδαλιά.....
Καλά ρε αγόρι μια ιδέα έριξα...Δεν υπάρχει σωτηρία με σένα....
Η ημέρα θέλει σκορδαλιά...τζατζίκι .
Ε ναι ρε!Ε τι να φάει δλδ το παιδί ρε? μπακαλιάρο?
Θα μου βάλεις τώρα εμένα δίπλα δίπλα ένα πιάτο με προβατίνα και ένα πιάτο με φρέσκα, λαχταριστά, τηγανιτά μπακαλιαρακια.Ασε ρε μπακαλιάρο πορτογαλίας?
Ασε ρε η προβατίνα είναι πιο νόσιμη.
Στείλε p.m. με διεύθυνση!Προβατίνα, σκορδαλιά.....
Αν και δεν τρελαίνομαι για μπακαλιάρο, είναι ασύγκριτα προτιμότερος από προβατίνες, ζυγούρια και κατσίκια. Εκτός από το αρνάκι γάλακτος όλα τα άλλα είδη της οικογένειας μού είναι αποκρουστικά.Θα μου βάλεις τώρα εμένα δίπλα δίπλα ένα πιάτο με προβατίνα και ένα πιάτο με φρέσκα, λαχταριστά, τηγανιτά μπακαλιαρακια.
Και θα προτιμήσω τη γριά γκιόσα...
Πήγαινε ρε στη γωνιά να δεις αν έρχομαι...!
Οριστε, Ήρθε η ώρα σου αύριο, θα σου στείλουμε όλοι από ένα ψαράκι να το χαρείς να το γουστάρειςΜπακαλιάρο έχω να φάω 2-3 χρόνια.
Να με εκδικηθείτε θέλετε;Οριστε, Ήρθε η ώρα σου αύριο, θα σου στείλουμε όλοι από ένα ψαράκι να το χαρείς να το γουστάρεις
Δημιουργειται σε κανενα αγχος οτι θα πεσει πιατο απο κατω?
Εντύπωση μου κάνει.. Πώς και έτσι; Είσαι τόσο καλοβολος με το φαγητό!Αν και δεν τρελαίνομαι για μπακαλιάρο, είναι ασύγκριτα προτιμότερος από προβατίνες, ζυγούρια και κατσίκια. Εκτός από το αρνάκι γάλακτος όλα τα άλλα είδη της οικογένειας μού είναι αποκρουστικά.
Μπακαλιάρο έχω να φάω 2-3 χρόνια.
Δημιουργειται σε κανενα αγχος οτι θα πεσει πιατο απο κατω?
... & από τίς καλύτερες μαργκεριτες ( μεταξύ άλλων ) ever ...Υ.Γ. Για αύριο έχω κανονίσει Fridays (πάλι).