Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
5.395
Το Pride of Ownership σε μένα τουλάχιστον δεν ισχύει. Τα 310 κάθε άλλο παρά τα εκθείαζα από την πρώτη στιγμή που τα είχα στην κατοχή μου και δεν με ένοιαζε μην τους στερήσω κάτι από την αίγλη τους ούτε όταν τα είχα προς πώληση. Είναι γραμμένα τα σχόλιά μου στο αντίστοιχο νήμα.

Αντίστοιχα και για το 870 εξακολουθώ
να μην πιστεύω πως μεταμορφώθηκε ως δια μαγείας αφότου έφυγε από τα χέρια μου και έγινε ξαφνικά τέρας απόδοσης που προκαλεί τρόμο. Και μόνο που διαβάζω τη λέξη τρόμο αναφορικά με το 870 με πιάνουν τα γέλια.

Υπόψιν έδωσα το 870 και πήρα δύο κομμάτια 805. Στην ουσία ένα 870 κομμένο στα δύο. Καλούτσικα είναι, αλλά δεν θα πλέξω και εγκώμια. Τερματίζουν για πλάκα. Και όχι απλά τερματίζουν αλλά τη μισή πληροφορία αποδίδουν σε δύσκολα κομμάτια. Μια τίμια και οικονομική λύση είναι για κάποιον με μέτριες απαιτήσεις. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.759
Τα 310 κάθε άλλο παρά τα εκθείαζα από την πρώτη στιγμή που τα είχα στην κατοχή μου και δεν με ένοιαζε μην τους στερήσω κάτι από την αίγλη τους
Δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
Φακιν ιμποσιμπλ.

Απλώς δείχνεις τις λάθος εκτιμήσεις σου.

Reaction score
5.395
Να σου στείλω τότε τα δυο μου 805 να ρίξεις πάνω τους τη μαγική σου σκόνη και να τα μεταμορφώσεις κι αυτά σε τέρατα απόδοσης με αστείρευτη ενέργεια και απύθμενη απόκριση. :)

Να προκαλέσουν και σε μένα μετά τρόμο και δέος τα δυο 10ιντσα bass reflex. Ναι, θα το καταλάβω από την πόρτα που θα δονείται και θα τρίζει. Τρόμος μιλάμε :)

Reaction score
5.395
Ε καλά κι εσύ, ψάχνεις ψυχολογικά σύνδρομα;

Απλά είναι τα πράματα. Όπως μας τσιγκλάει ο Κώστας, τον τσιγκλάμε κι εμείς που και που.

By the way, συχνά πυκνά μας λέει ότι είμαστε ανίκανοι να αποφασίσουμε για τη διακόσμηση του χώρου μας κι επιβάλλεται η ανάθεση του έργου σε επαγγελματία διακοσμητή.

Αλήθεια, τον δικό σου χώρο Κώστα σε ποιον διακοσμητή τον ανέθεσες; Και τον συνδυασμό χρωμάτων πώς τον εμπνεύστηκε; Ναι, για το σκατί μιλάω. :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.033
Όσοι πήγατε και γράψατε τις εντυπώσεις σας είστε λάθος.
Επίσης λάθος είναι και όλα τα γραφήματα που είδατε. Και αυτά που δεν είδατε ακόμα :biggrin: .

Σωστά τα λέει αυτός που ούτε μετρήσεις βλέπει, ούτε άκουσε το αποτέλεσμα. Γιατί έτσι.

Reaction score
3.077
Flash έχεις πάει στο χώρο του costas AIR;
Πως βγαζεις συμπερασματα;
Ούτε τον περιποιημένο χώρο φαντάζομαι έχεις ούτε το σύστημα του.
Θελει πολυκάναλο και το έχτισε με τα ηχεία που πίστεψε,φαντάζομαι μετα απο σκέψεις και μετρήσεις.
Συγκρίνεις τα ασύγκριτα.
Σαν να συγκρίνεις πατάτες με αγγούρια.
Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει κάποιον και ουτε ο costas AIR χρειάζεται την υποστήριξη τη δική μου η κάποιου αλλού.
Από το λίγο χρόνο που μπαίνω έχω καταλάβει ότι ο Κώστας λειτουργεί με τις μετρήσεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
έχουμε ξεπεράσει πλέον τις τεχνικές προδιαγραφές και ηχητικές επιδόσεις του συστήματος του Εαρ...παρακαλώ μείνετε στο θέμα για το σκατί χρώμα

ευχαριστώ

Reaction score
5.395
Πόσο παζάρι σου έκανε στην τιμή και έχεις τέτοια κακία;
Παζάρια; Ποια παζάρια; Αφού παζάρια δεν κάνει ποτέ έγραψε. :)

Βρε όλα καλά, απλά τις υπερβολικές δηλώσεις δεν μπορώ.

Με τον Κώστα δεν έχω κανένα πρόβλημα, και φυσικά ούτε κακία. Τον πειράζω όπως κι αυτός μας πειράζει. Δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί.

Όσον αφορά το σύστημά του ως σύνολο μόνο καλά λόγια έχω γράψει. Μέχρι και ότι και με υποδέεστερα μποντέλα να το έστηνε, πάλι σούπερ θα ήταν, έγραψα, τόσο καλοστημένο και προσεγμένο που είναι.

Και πόσο χάρηκα που στάθηκα η αφορμή έγραψα να ξεκινήσει με τα τέσσερα 310 τα δικά μου το εγχείρημά του έγραψα.

Και σας αγαπώ α λα Κοτσίδης, αλλά μάλλον αγαπητός σαν τον Κοτσίδη δεν έγινα ε; Πρέπει το δουλέψω κι άλλο με τα γλυκόλογά μου, χαχα!

Reaction score
6.483
Το σαμπ πάντως αποδίδει αδιαμαρτύρητα όσο ξύλο και να φάει σε δύσκολα κομμάτια με ραπ. Πολύ καλή υλοποίηση.
Κι ακόμα είμαι με ένα τεμάχιο. Όταν πήρα σαμπ, δεν υποστήριζε ακόμα διπλά σαμπ η Sonos, και αμάρτησα δαγκωμένος.
Γενικά δεν αισθάνομαι έλλειψη μπάσου σε ψηλοτάβανο χώρο 60τμ.
Με το δεύτερο που θα βάλω χιαστί απέναντι, θα έχω καλύτερη ομοιομορφία.
Ένα από τα καλά να είναι στημένα τα Five σε home theater σετάπ με Arc, γιατί μόνο έτσι υποστηρίζονται διπλά σαμπ.
Το Zeppelin Air μπουμάρει και ξυρίζει στον χάλια ακουστικά χώρο που το έχω (γυμναστήριο, γυμνός χώρος με τζάμια όλη η μία μεγάλη πλευρά). Το Move πιο καλά έπαιξε εκεί μέσα. Τ
1,5μ μια χαρά είναι.
Δεν είναι για θρόισμα φύλλων τα surround.
Άκου έναν βρηχυθμό του King Kong από τα Five και τα ξαναλέμε.

Και φυσικά έχεις το τεράστιο μπόνους ότι θα ακούς μουσική από τα Five.
.
Βρε όλα καλά, απλά τις υπερβολικές δηλώσεις δεν μπορώ :rolleyes:
Παρε sonos Κωστα,πετα τα ολα.
Flash σε πειραζω ετσι;

Reaction score
5.395
Κανένα πρόβλημα SOCO, βάρα αλύπητα.

Τα Sonos όντως με εξέπληξαν με την απόδοσή τους. Τηρουμένων των αναλογιών πάντα, έτσι;
Με την έννοια ότι δεν το περίμενα από ηχεία lifestyle. Στο εξοχικό που τα έχω στήσει είναι σούπερ βολικά και χωρίς προβλήματα, π.χ. να τερματίζει το γούφερ ή να ξιρίζει ο δορυφόρος. Προφανώς τα προστατεύουν τα dsp. Όχι ότι είναι τέρατα απόδοσης.
Η πόρτα πάντως δεν τρίζει, άρα δεν μιλάμε για τρόμο. :roflmao:

Reaction score
30.452
Άντε λοιπόν, να δεχτούμε πως ο ένας καράφλας ενθουσιαζεται με τα παιχνίδια του και γίνεται υπερβολικός.
Ο άλλος καράφλας, που έχει πάνω του όλη τη φλεγματικότητα και όλη την ξινιλα των Άγγλων, που τόσο αγαπάει, δεν έγραψε και αυτός για τριξιματα και σοβαδες; και αυτός υπερβολικός;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM