alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.452
Να, αυτά κάνετε τώρα και στο τέλος θα πάρω Sonos.Έβαλες 2 Butterworth με q=0.7071 το ένα μετά το άλλο (για να κάνεις ενα L-R 24 dB/oct) ή με κάναν άλλο τρόπο;
Να, αυτά κάνετε τώρα και στο τέλος θα πάρω Sonos.Έβαλες 2 Butterworth με q=0.7071 το ένα μετά το άλλο (για να κάνεις ενα L-R 24 dB/oct) ή με κάναν άλλο τρόπο;
Η σχετική προδιαγραφή του MeG δεν δηλώνεται με την παράμετρο της ευαισθησίας (Sensitivity) αλλά εκείνη της Αποδοτικότητας (Efficiency).H δεύτερη δεν ταυτίζεται με την κλασσική ευαισθησία των παθητικών ηχείων,αλλά ορίζεται με το λόγο Ακουστικής Ισχύος (από τον μετατροπέα) προς την ηλεκτρική ισχύ στην είσοδό του : Pacoustic/Pelectrical.Θα περιμένω.
Στο ενδιάμεσο μπορώ να πίνω?
Περνάμε κατόπιν στην παράσταση που πρόβαλε ο Jio...Ας δούμε τα συνεπαγόμενα σε καθεμία χρωματιστή καμπυλη:.........................40
View attachment 207236
Χαλάστηκες που θεώρησα το line level input ίδιο με την ευαισθησία ε? σιγά τα ωά.Σου λέει δηλαδή ότι σε τόση στάθμη σήματος εισόδου, line level, βγάζει 89dB.
Δεν έχει καμία σχέση αυτή η προδιαγραφή ευαισθησίας εισόδου με τυπικές προδιαγραφές ευαισθησίας παθητικων ηχείων, και μη βλέπεις θετικά τα λαικ του Τζιοβάνι σε τεχνικά θέματα, ίσα ίσα να σε αγχώνουν..
Σου έκανε λαικ σε ένα ποστ που ο, τι έγραψες είναι λάθος.
Κανονικά, μόνο και μόνο το λαικ του Τζιοβάνι, έπρεπε να σε προβληματίσει.
Σα πυξίδα.
Παπαρια ειναι!Στο θέμα μας παιδγια!
Είναι επαρκή σαμπς, τα κλαιν μαιν 870;
Μαζέπσου λεμεεεεε....!χρέπια Μπιενταμπλεγιου.
Εντάξει.Μαζέπσου λεμεεεεε....!
Πήγες στη σπηλιά του αφτχιά χωρίς ζακέτα? Σοβαρά τώρα??καλα μουλεγε η μανα μου "ζακετα να παρεις"
Να ρε.Θα μαζευτώ αν μου δείξετε κάποιο φυσιολογικό διάγραμμα μέτρησης ον αξις και οφ αξις από Μπιενταμπλεγιου.
Θα ζητήσω και συγνώμη.
Ιδού η Ρόδος.
Ορίστε, απο το δικό μου , μετρηση της εταιρίας και του Toole.Θα μαζευτώ αν μου δείξετε κάποιο φυσιολογικό διάγραμμα μέτρησης ον αξις και οφ αξις από Μπιενταμπλεγιου.
Φυσιολογικό, χωρίς τις καμπούρες της γκαμιλας. Όχι αυτής του Καρόλου, της κανονικής της δικαβαλης.
Θα ζητήσω και συγνώμη.
Θ'αγοραζες τώρα τέτοιο ηχείο που να μετράει έτσι, ακόμα κι αν είχε πάνω του τη στάμπα της τζενελεκ;Ορίστε, απο το δικό μου
Οχι. Αλλά δεν μετράει απαράδεκτα. Μετράει αξιοπρεπώς, φυσιολογικά. Όχι τέλεια.Θ'αγοραζες τώρα τέτοιο ηχείο που να μετράει έτσι, ακόμα κι αν είχε πάνω του τη στάμπα της τζενελεκ;