Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
Βαριεμαι ωρες ωρες, ουτε καν, υπαρχει λογος; Τι ν αποδειξω σε ποιον;
διαβαζει ο κοσμο, κρινει, και βεβαια ξερει κι απο κοντα κι εννοειται ακουει κιολας.
δηλαδή αλήθεια....προσπαθείς να μας πείσεις έτσι απλά....ότι δεν κακολογείς τις σκ@τορυθμίσεις των γιατρών στον κολλητό σου τον Τζιο? :laugh:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.575
Συγκρίνονται ηχειακά συστήματα που δεν έχουν εξελιχθεί τόσο ραγδαία ως προς τα δομικά τους χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες κατηγορίες συσκευών...
Για μια βιομηχανία που δεν σταματάει να βγάζει μοντέλα με διαρκώς αυξανόμενη μάλιστα τιμή, πολύ βαρύς ο ισχυρισμός

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.106
Επίσης τα ενσωματωμένα αρθρώματα στο 901 τουλάχιστον είναι mosfet υλοποιήσεις τάξης ΑΒ και όχι class-D...
Αν είναι έτσι, τότε η διαφορά με τα 801 σε απαιτήσεις ρεύματος είναι σαφώς μικρότερη από αυτήν που φαίνεται. Πόση όμως? 🤔

"συγκριση με το κιι, όσον αφορά τις ευκολίες χρήσης και τοποθέτησης, αλλά και εμφάνισης - όγκου, βγάζει σαφή νικητή το κιι,"
Όχι για τη γυναίκα μου. :o

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.215
Για μια βιομηχανία που δεν σταματάει να βγάζει μοντέλα με διαρκώς αυξανόμενη μάλιστα τιμή, πολύ βαρύς ο ισχυρισμός
B&W 800 Diamond...

Η γνωστή ψευδοανηχοϊκή απόκριση με τις λήψεις του Jon Atkinson:
1617373368211.png

Τόνωση μεν στη δεύτερη οκτάβα,αλλά υποχώρηση από το μέσον της πρώτης...

Σε αντιπαραβολή το B&W 800 Matrix :
1617374313160.png

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.575
B&W 800 Diamond...

Η γνωστή ψευδοανηχοϊκή απόκριση με τις λήψεις του Jon Atkinson:
View attachment 207245
Τόνωση μεν στη δεύτερη οκτάβα,αλλά υποχώρηση από το μέσον της πρώτης...

Σε αντιπαραβολή το B&W 800 Matrix :
View attachment 207246

Το δεύτερο όμως, πόσοι το βάζουν στο καθιστικό τους;

Εννοώ πόσοι, από αυτούς που έχουν καθιστικό βαμμένο σε αισθητικώς αποδεκτό χρώμα.

(801Nautilus)

P

PMC

Guest
Όσον αφορά εμένα, διότι εγώ προσπάθησα να ρυθμίσω, εχω γραψει ξεκάθαρα πως δεν τα κατάφερα με την μέτρικ
Έγραψε πως έγινε ρύθμιση στου Κοτσίδη. Δεν έγινε.
Εννοειται πως το ρυθμισαν εξαιρετικα και κενταει ιδιαιτερως, το καταλαβαινω , κριμα δυστυχως για εσας.

την επόμενη φορά συνεννοηθείτε πρώτα......μέσα σε μόλις λιγα λεπτά γράφετε εντελώς ανόμοια πράγματα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση , εγώ κατάλαβα !
Να είσαι σίγουρος ότι κατάλαβαν κιαλλοι.....

Επειδή δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο .....φιλακια από μένα .

Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το σύστημα σου!

οποιος έχει καλό ήχο το ξέρει , δεν χρειάζεται να το φωνάζει.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.725
δηλαδή αλήθεια....προσπαθείς να μας πείσεις έτσι απλά....ότι δεν κακολογείς τις σκ@τορυθμίσεις των γιατρών στον κολλητό σου τον Τζιο? :laugh:
Ή ο κοτσιδης λέει ψέμματα ή ο τζιο.

Ψευταρακο φανερωσου. :gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.725
Εγω ρε , φυσικα, Αλλά που να ξέρετε εσείς
Ναι ρε, ήταν βέβαιο από τα συμφραζόμενα. Όλοι κατάλαβαν, μη νομίζεις ότι θα κρυβοσουν, σουπχιά.

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Από τη σημερινή έξαρση του συνδρόμου "δε τα παίρνω μάνα μου τα μπουχιακά", ας μας μείνει το εξής χαριτωμένο περί του me Geithain:

ειναι ένα ηχείο που δεν πληροί τους hifi Κανόνες . Δεν μπορεί να παίξει το ακουστικό φάσμα......δεν...δεν....δεν.....
Γλεντήστε και με τα υπόλοιπα, εγώ δε χαλάω χατήρια. Τι σόι πάρτι στήσαμε;
Ξέρετε πόσα δίνει ο ζιζικος για τέτοια πάρτι; ουυυυυυυυυυ :lol:

PS. irthan re?

Reaction score
890
Εγω ρε , φυσικα, Αλλά που να ξέρετε εσείς
Πω πω πω, τέλεια είναι εδώ χαμ'. Διαβάζω για sinad, μαθαίνω για immersive,roon ready or not... Βαρεμάρα σκέτη! Όταν όμως αρχίζει το ξεμάλλιασμα (καραφλοι άνθρωποι, τραβελια με μαλλί) είναι το καλύτερο μου! 🤣😂🙏

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.600
Πω πω πω, τέλεια είναι εδώ χαμ'. Διαβάζω για sinad, μαθαίνω για immersive,roon ready or not... Βαρεμάρα σκέτη! Όταν όμως αρχίζει το ξεμάλλιασμα (καραφλοι άνθρωποι, τραβελια με μαλλί) είναι το καλύτερο μου! 🤣😂🙏
Είσαι μία κι εσύ δικιά μας είσαι τέτοια ,ξεκατινιάσματα θέλεις σούπα μούπες του πε άκουσα Είπε και τα λοιπά μαρη εε;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM