- Reaction score
- 4.208
Λεω μηπως τα εβαλες για να εχεις ...εκρηκτικο μπασο!!Κούγκι θα γίνουμε...
Λεω μηπως τα εβαλες για να εχεις ...εκρηκτικο μπασο!!Κούγκι θα γίνουμε...
Σεσουάρ είναι?Αυτό φιλαράκι έχει έναν μαγικό ήχο... αλλά εγώ θα σου δείξω κάτι που είναι ειδικότητα σου... View attachment 208052
Το sub του...
Συμπαγή.Αυτα τα σκαγια ειναι γεματα με μπαρουτι η ειναι κουφια μεσα?
Συμπαγή.
Πέτρο 32 κιλά του έβαλαΚαλά είναι. Πόσα κιλά πήρε το ρακ;
και γ@μάω
Αν υπαρχει δυνατότητα, καλυτερα να τα διασπείρεις στον χώρο, έστω και τυχαία.Πήρα το 2Χ4 HD (συνταγογραφημένο) για να δοκιμάσω να κρατήσω τα ήδη υπάρχοντα sub προσθέτοντας και τα καινούργια και φτιάχνοντας 2 ανθοστήλες εκατέρωθεν του ρακ...
Δυστυχώς το καταλαβαίνω αλλά ήθελα να ακούσω την άποψη κάποιου που ξέρει γιατί έκανα μεγάλες θυσίες για να εξασφαλίσω ελεύθερο αυτόν τον τοίχο, ώστε να τα έχω συγκεντρωμένα αλλά να μπορώ και να δουλέψω μιας και μπαινοβγαίνει κόσμος όλη μέρα εδώ...Αν υπαρχει δυνατότητα, καλυτερα να τα διασπείρεις στον χώρο, έστω και τυχαία.
ΟΚ. Μόνο να διευκρινήσω πως οταν έχουμε τέσσερα σαμπς σε δυο δυάδες (το ενα πάνω στο άλλο), ουσιαστικα έχουμε δυο ισχυρότερα σαμπς. Όχι τέσσερα.Δυστυχώς το καταλαβαίνω αλλά ήθελα να ακούσω την άποψη κάποιου που ξέρει γιατί έκανα μεγάλες θυσίες για να εξασφαλίσω ελεύθερο αυτόν τον τοίχο, ώστε να τα έχω συγκεντρωμένα αλλά να μπορώ και να δουλέψω μιας και μπαινοβγαίνει κόσμος όλη μέρα εδώ...
Θες να με πληγώσεις...?ΟΚ. Μόνο να διευκρινήσω πως οταν έχουμε τέσσερα σαμπς σε δυο δυάδες (το ενα πάνω στο άλλο), ουσιαστικα έχουμε δυο ισχυρότερα σαμπς. Όχι τέσσερα.
Χωρίς διάθεση να γίνω κατηγορηματικός πάνω στα καθέκαστα άλλων,στο δικό μου νου η έννοια του overkill προϋποθέτει να μην έμπαινε το παραμικρό εμπόδιο στις ενδεδειγμένες δράσεις.Επισημαίνεται δε κάτι τέτοιο,διότι θα ήταν οξύμωρον από τη μια πλευρά να συγκεντρώνονται όλες αυτές οι συσκευές μαζί με ικρίωμα αβανταδόρικης στιβαρότητας και από την άλλη να μην είσαι διατεθειμένος να πάει μέχρι τέλους...Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν υφίσταται ήδη κατάσταση overkill για ένα γραφείο,οπότε ανατρέχουμε στο πρώτο συνθετικό στην αρχική πρόταση,διαγράφοντας όσα μεσολάβησαν...Δυστυχώς το καταλαβαίνω αλλά ήθελα να ακούσω την άποψη κάποιου που ξέρει γιατί έκανα μεγάλες θυσίες για να εξασφαλίσω ελεύθερο αυτόν τον τοίχο, ώστε να τα έχω συγκεντρωμένα αλλά να μπορώ και να δουλέψω μιας και μπαινοβγαίνει κόσμος όλη μέρα εδώ...
Με δάκρυα στα μάτια, έμπλεος συναισθημάτων και έμφορτος αναμνήσεων θυσίασα το σημείο G του γραφείου...δεν ξερω ποια θυσιασε, μαλλον την γραμματεαγενικωνειδικων καθηκοντων ...
εμπιστευομαι δε, οτι τα υπογουφερ θα βρουν τη θεση τους στον χωρο συντομοτερα ή αργοτερα..
Αχ , τι ωραία που τα λες!!!Χωρίς διάθεση να γίνω κατηγορηματικός πάνω στα καθέκαστα άλλων,στο δικό μου νου η έννοια του overkill προϋποθέτει να μην έμπαινε το παραμικρό εμπόδιο στις ενδεδειγμένες δράσεις.Επισημαίνεται δε κάτι τέτοιο,διότι θα ήταν οξύμωρον από τη μια πλευρά να συγκεντρώνονται όλες αυτές οι συσκευές μαζί με ικρίωμα αβανταδόρικης στιβαρότητας και από την άλλη να μην είσαι διατεθειμένος να πάει μέχρι τέλους...Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν υφίσταται ήδη κατάσταση overkill για ένα γραφείο,οπότε ανατρέχουμε στο πρώτο συνθετικό στην αρχική πρόταση,διαγράφοντας όσα μεσολάβησαν...