- Reaction score
- 898
Αγαπητή Μανίνα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου τις ανησυχίες μου... Αγόρασα του κουτιού καινούργια ηχεία, (Dali oberon 7) ο γάμος με τον ρωμαλαιο 2καναλο yamaha a-s701 έλαβε χώρα και όλα φαίνονταν καλά. Πηγή το εξαιρετικό cambridge audio cxn v2, σκληρός με αρχεία αγαπημένης μουσικής και spotify premium για τα παρανυφακια.
Μου μυρίζει προξενιό όμως... Ήδη ο κουμπάρος subwoofer yamaha ns-sw200 πήγε για τσιγάρα μιας και στην ουσία δε βοηθάει τα ηχεία να απαλλαγούν από τις χαμηλές συχνότητες. (παίζουν full range γιατί ο ενισχυτής δεν έχει τη δυνατότητα από το sub out να κροσαρει σε συγκεκριμένα hz)
Τι να κάνω λατρεμένη μου Μανίνα;
Να τα στείλω όλα στον αγύριστο και να γίνω "ενεργός" στα γεράματα?
Πάνω απ όλα λατρεύω να ακούω μουσική όσο ομορφότερα μπορεί να επιτρέψει ο χώρος και η τσέπη μου..
Μου μυρίζει προξενιό όμως... Ήδη ο κουμπάρος subwoofer yamaha ns-sw200 πήγε για τσιγάρα μιας και στην ουσία δε βοηθάει τα ηχεία να απαλλαγούν από τις χαμηλές συχνότητες. (παίζουν full range γιατί ο ενισχυτής δεν έχει τη δυνατότητα από το sub out να κροσαρει σε συγκεκριμένα hz)
Τι να κάνω λατρεμένη μου Μανίνα;
Να τα στείλω όλα στον αγύριστο και να γίνω "ενεργός" στα γεράματα?
Πάνω απ όλα λατρεύω να ακούω μουσική όσο ομορφότερα μπορεί να επιτρέψει ο χώρος και η τσέπη μου..
Last edited: