Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.343
ε δεν νομιζω οτι γερασες τοσο...
Απλά υποδεικνύει την επόμενη στ(υ)άση!ε δεν νομιζω οτι γερασες τοσο...
View attachment 208165
στειλτα ολα στον αγυριστο και γινε ενεργος, τα υπολοιπα ειναι για κατι μαλλιαρους σα και μενα .- View attachment 208166
Κάτσε να ρίξει μια ματιά ακόμη στον καταψύκτηΔε με λες κάτι πρώτα, πόσα λεφτά έχεις για σκότωμα;
Ωραία θα ήταν να μην παίζουν full range, τα πλεονεκτήματα αρκετά, αλλά.... δεν ήρθε και το τέλος του κόσμο αν δεν κροσαριστούν.Ήδη ο κουμπάρος subwoofer yamaha ns-sw200 πήγε για τσιγάρα μιας και στην ουσία δε βοηθάει τα ηχεία να απαλλαγούν από τις χαμηλές συχνότητες. (παίζουν full range γιατί ο ενισχυτής δεν έχει τη δυνατότητα από το sub out να κροσαρει σε συγκεκριμένα hz)
Σωστά.Ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία θα είναι....
Μα άρχισα να ανησυχώ Γιατρέ μου !Ακόμη 6 ώρες απουσίας οποιουδήποτε σχολίου και θα ρώταγα πού είσαι!!Dali oberon 7? A, πολύ ωραίο κουτί, μεγάλο. Και κατό βατ πολύ ωραίος ο yamaha a-s701, γιαμι δικάναλος, κατά το πως λεν χομο ερέκτους.
Δε με λες κάτι πρώτα, πόσα λεφτά έχεις για σκότωμα;
Ωραία θα ήταν να μην παίζουν full range, τα πλεονεκτήματα αρκετά, αλλά.... δεν ήρθε και το τέλος του κόσμο αν δεν κροσαριστούν.
Ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία θα είναι.... άλλωστε (θεωρητικά) για να παίζουν έτσι πωλούνται....
Οπότε, για χάρη της απλότητας, θα πρότεινα να μείνουν όπως είναι, απλά παίξε λίγο με τα high cut του sub, βάλτο λίγο πιο χαμηλά (όχι στο 150 αφήνοντας τον ενισχυτή με το high cut του να κάνει δουλειά, ούτε στο σύνηθες 80) σε μια προσπάθεια να "κροσάρεις φυσικά", απλά να συμπληρώσεις δηλαδή τις πρώτες οκτάβες όσο γίνεται, εκεί που δεν πολυπαίζουν τα ηχεία.
Ευτυχώς για εμένα το Διαζύγιο είναι κάτι εξαιρετικά αναζωογονητικό εφόσον υπάρχουν αποδείξεις ότι με αυτό προχωράω μπροστά.Επίσης ένα δεύτερο ερώτημα: διατίθεσαι να σκοτώσεις τον υπάρχον εξοπλισμό; ή νιώθεις πως τον παντρεύτηκες;
Υπ'οψιν, κάθε διαζύγιο έχει έξοδα. Χασούρα.
Άλλοι μένουν παντρεμένοι μόνο και μόνο για να μην έχουν αυτή τη χασούρα, κι ας έχει γίνει η γυναίκα τους μια αποκρουστική χοντρή κάργια με παντόφλα Νο. 64 και φωνή τυραννόσαυρου ρεξ. Νιώθουν κερδισμένοι μ' αυτήν στο σβέρκο. Χιουμαν σπισις.
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, ναι έχει XLR εξοδουςΕγώ πήγα στα Tannoy Gold 8 και δεν το έχω μετανιώσει. Ταιριάζουν απόλυτα με τα γούστα μου. Σίγουρα έχει πολλές γεύσεις και με διάφορα βαλάντια και ποιότητα. Και θα γλυτώσεις και αρκετά λεφτά καθότι ο προ σου θα είναι ο cambridge και μόνο. Άμα και το ενεργό έχει xlr θα δεις και πολύ καλή ησυχία και καθαρότητα γιατί νομίζω ότι ο cambridge έχει xlr outputs αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης μπορεί να πάρει τρινοβ, 4 σαμπ (κατά προτίμηση 16 τοποθετημένα ανά 4 σε array) και τουλάχιστον 5 δορυφόρους (κατά προτίμηση πολλούς παραπάνω)....Σωστά.
Μπορεί επίσης να ψαχτεί με καλώδια ρεύματος.
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είναι.