- Reaction score
- 77.387
Αυτό έχει μπει;

ααα όοοοοοχι φιλαράκ...να ανοίξεις καινούριο νήμα...Τελευταίο μήνα έχω στείλει 3 πραμματα με acs Θεσσαλονίκη και Καβάλα και πήγαν την επόμενη μέρα.
Να τα λέμε αυτά
Το Patra2 πάντως είναι υποδειγματικό.
abergrombie?Παραγγελία στην Ολλανδία χθες το πρωί. Σήμερα το πρωί έφτασε. 26 ώρες σύνολο.
Με UPS φυσικά.
View attachment 208980
Οι κάτω χώρες είναι χαλλλλαρές...Για να μην λέμε μόνο για τα δικά μας χάλια.
15 μέρες έχει φτάσει το πακέτο Ολλανδία (από Κίνα) και ακόμα δεν το έχουν κάνει καν process, πόσο μάλλον να το προωθήσουν προς τα δω!
Το ταχυδρομικό σύστημα πανευρωπαϊκά έχει φάει ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ.
View attachment 209085
Λογαρισμός ρεύματος: αποστολή 19 Φεβρουαρίου - παράδοση 19 ΜαρτίουΠαράδοση δευτερα 2 δέματα Θεσσαλονίκη με απλό ταχυδρομείο ελτα
Παραδόθηκαν προχθές .
Να λέμε αυτά όμως
Να προσθέσω ότι οι αγορές με το "καλάθι Skroutz" που γίνονται από καταστήματα της Αττικής για παράδοση στην Αττική, εξυπηρετούνται από τη SendX courier που ανήκει πλέον στη Skroutz.Φέτος ότι ηλεκτρονικό έχω αγοράσει το έχω κάνει μέσω καλαθιού Skroutz. ΟΚ μένω σε μικρή πόλη και η ACS έχει άμεση παράδοση αλλά έχω εντυπωσιαστεί με την κατάσταση. Max 2 μέρες διεκπεραίωση παραγγελίας. Και φυσικά αριθμός παραγγελίας κατευθείαν.
Τη Μ. Εβδομάδα μάλιστα φίλος με κατάστημα ρούχων μπήκε και αυτός στο "καλάθι". Είχε χρόνια eshop και ξέρει μια χαρά τη δουλειά. Αλλά λίγο που τα είπαμε έχει μείνει μ@λ@κ@ς με την όλη φάση. Τρελή οργάνωση. Απ' ότι μου έδωσε να καταλάβω θα πέσει τρελή σκούπα τα επόμενα χρόνια με τους διάφορους μπαταχτσίδες που άλλα λένε και άλλα κάνουν.