- Reaction score
- 99.312
Ε, ναι!Πρέπει να βάλω "προβόλι" και atmos !!!!!!
Ε, ναι!Πρέπει να βάλω "προβόλι" και atmos !!!!!!
Μεγεια το θηρίο, και καλές εντάσειςΤα κλείνει όλα ξηλώνουμε τον sherbourn (σαν καινούργιος
Περνάμε σε aquaman και παίζει κοντά στο -19 -18. Μια ένταση κοντά στο 0 στο δικό μου.
Εξήγησα παραπάνω,Με umik spl meter c slow μετράω 123db μουσική να παίζει στη θέση ακρόασης. Αν θέλεις κάνω και live stream. Δεν ξέρω με απλό spl meter αν υπάρχει κάποια διαφορά. Πολλές φορές έχω αναφέρει ότι ακούω πολύ δυνατά και γιαυτό διάλεξα ευαίσθητα ηχεία που μπορούν να μπούν σε σαλόνι.
Και το arendal στα 2μ στα 63hz βγάζει πάνω από 118 db.
Και είναι 2 σε σαλόνι 4 χ 6.
Δεν είπα ότι όταν παίξω τόσο δυνατά είναι όλα έτσι ξεκάθαρα σαν του Στάθη, ιδικά όπως ανάφερα στους διαλόγους, αλλά αυτήν την ένταση την έχω αν και δεν υπάρχει μετά το headroom που υπάρχει στου Στάθη.
Σε 3 μέρες +2 παιδιάΠάρε σκλάκι κι όλα θα γίνουν.
Έχω πάει ξανά!Εάν πας στον Στάθη να πάρεις παμπερς μαζί σου
Τι λες να πάμε απο τον Μάκη τρομερή εμπειρία.Τώρα που είμαι Αθήνα θα ήθελα να νιώσω μια εμπειρία godzilla
Γκουχ γκουχ
Άρε ρε κρυφο ψιψινα ΜάκηΕάν πας στον Στάθη να πάρεις παμπερς μαζί σου
Είναι ότι έχω το μικρό μαζί και δεν είναι για τέτοιες εντάσεις. Αν καταφέρω να τον αφήσω κάπου, με χίλια......Τι λες να πάμε απο τον Μάκη τρομερή εμπειρία.
Άρε ρε κρυφο ψιψινα Μάκη
Φέρ' το εδώ κι αμόλα το να παίξει με τα σκλάκια. Backpack να έχει μαζί.Είναι ότι έχω το μικρό μαζί και δεν είναι για τέτοιες εντάσεις. Αν καταφέρω να τον αφήσω κάπου, με χίλια......
Έχω κάνει προώθηση σε άτομα που ίσως τους ενδιέφερε.Φέρ' το εδώ κι αμόλα το να παίξει με τα σκλάκια. Backpack να έχει μαζί.
Θα σου δώσω και σίτες SVS να καλύψεις τα ψωραλέα σου.
Ποια αυτά τα σίδερα της φυλακής?Θα σου δώσω και σίτες SVS να καλύψεις τα ψωραλέα σου
Είναι για XXXL φαρδυκώληδεςΑπό δίπλα η cougar είναι για cougar-milfs ή φιλοξενεί και αναπήρους?