Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.801
-
-
-
και μην ξεχνάμε....Ένα δίκιο πάντως το έχει.
Πηγή σαν το πικάπ δεν υπάρχει άλλη
Κόλλησε η βελόναδεν έχουν αντίλογο, γιατί δεν υπάρχει αντίλογος!
Και από σκλιάκια και από πικάπ είμαστε κομπλέ.και μην ξεχνάμε....
με 2 σκλιάκια για left-right γίνεται σουπερντουπερ
ναι αλλά κάποιοι δεν έχουν....Και από σκλιάκια και από πικάπ είμαστε κομπλέ.
Έλα ρε, μη με κοροϊδεύεις επειδή μου αρέσει το πικάπ. Τι να κάνουμε τώρα.ναι αλλά κάποιοι δεν έχουν....
και εμείς έχουμε άλλα 2 για να φεύγουν
πες μας λοιπόν...πόσο απογειώθηκε το πικαποσύστημα με το που πήρες την κουταβάρα
βρε δεν το λέω γι αυτό....για προμόσιον σε θέλω...μπας και πειστεί ο μπακάλης και πάρει τα τελευταία 2Έλα ρε, μη με κοροϊδεύεις επειδή μου αρέσει το πικάπ. Τι να κάνουμε τώρα.
Ας έχω και ένα ελάττωμα...
Ααααα!!βρε δεν το λέω γι αυτό....για προμόσιον σε θέλω...μπας και πειστεί ο μπακάλης και πάρει τα τελευταία 2
τον έφαγες τον άνθρωπο.....ξεκόλλησε η βελόνα και τώρα θα μας λέει άλλαΧαβαλέδες υπάρχουν... Αντίλογος δεν υπάρχει!
το ξέρεις φαντάζομαι ότι ο διπλός λογαριασμός επιφέρει εκ του κανονισμού οριστική παύση και τον 2 λογαριασμών σου έτσι?Mεγαλύτερο ελλάττωμα απο το να πηγαίνει κάποιος αντίθετα απο τα διεθνώς και επανειλλημένα tests και μάλιστα με "χαβαλετζίδικο" λογο, βεβαίως δεν υπάρχει, πόσο μαλλον οταν οποιοσδήποτε "τεστάρει" ένα πικάπ των 500 ευρώ "εναντίον" οποιασδήποτε ψηφιακης πηγής, ακόμα και πεναψήφιου κοστους και βρεί την ψηφιακή πηγή "εντελώς για τα σκουπίδια" όπως ακριβώς άλλωστε της αξίζει!
Καλό το streamming, δεν λέω... για να επιλέξουμε ποιά βινύλια θα δώσουμε προτεραιώτητα να αγοράσουμε όμως αφού τα ακούσουμε για να προσθέσουμε στη συλλογή μας ανάλογα με τα οικονομικά μας... Τίποτε περισσότερο!