- Reaction score
- 79.676
τέλος του έτους και ΑΝ είπαμε αυτά.....αναμένουμε πληροφόρησηΑπό κει που ψωνισατε τα σαμπ, έχω έγκυρες πληροφορίες ότι πουλάνε και AV pro της προκοπής, και σε παλέτες μάλιστα.
τέλος του έτους και ΑΝ είπαμε αυτά.....αναμένουμε πληροφόρησηΑπό κει που ψωνισατε τα σαμπ, έχω έγκυρες πληροφορίες ότι πουλάνε και AV pro της προκοπής, και σε παλέτες μάλιστα.
Και δε με λέτε, την επόμενη εβδομάδα που θα πω στον Μανώλη να έρθει μπας και παίξουν έτσι τα 4 σαμπζ, αφού αποτύχουμε οικτρά ποιό MiniDSP θέλω με εξελάργια; Φτηνό να είναι και χωρίς phoenix, plug and play να 'ούμ'.
Κι εκατό € δίνω, είμαι στα μεγαλεία αυτές τις μέρες. Τόση οικονομία δεν κάναμε με την κλεισούρα.
Από κει που ψωνισατε τα σαμπ, έχω έγκυρες πληροφορίες ότι πουλάνε και AV pro της προκοπής, και σε παλέτες μάλιστα.
Yamaha ρεεεεε!
Το έψαχνα πριν ένα μήνα. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το 2x4 hd με xlr.Και δε με λέτε, την επόμενη εβδομάδα που θα πω στον Μανώλη να έρθει μπας και παίξουν έτσι τα 4 σαμπζ, αφού αποτύχουμε οικτρά ποιό MiniDSP θέλω με εξελάργια; Φτηνό να είναι και χωρίς phoenix, plug and play να 'ούμ'.
Κι εκατό € δίνω, είμαι στα μεγαλεία αυτές τις μέρες. Τόση οικονομία δεν κάναμε με την κλεισούρα.
Θα τον βάλω να κεντήσει μερικά. Εγώ πάντως θέλω να συνδέω καλώδια με αντρίκια εξελάρ. Κλακ-κλακ!Και ότι υπάρχει θέλει Phoenix to xlr adaptor
Α, γειά σου!
Μίλα με τον @costas EAR, τα κάνει συλλογή κάτι τέτοια της Berringer. Πες του να του δώσεις ένα κοπροσκυλάκι, ε..... τσοπανοσκυλάκι εννοούσα για να σου δώσει ένα Berringer!Έχω κάπου κι ένα FBQ2496 που όμως δεν έχει delay adjustment νομίζω.
ΌχιΔεμπαλώνονται με φάση;
Μιά φορά να πεις: -Ναι, όλα γίνονται Δημήτρη μου με καλή θέληση, μην αγοράσεις τίποτα.
Το άφησα στην.εισοδο του σπιτιού , ένας οροφος κουβάλημα μένει!την στιγμή που το κατάλαβα ήταν πάνω στην κίνηση 1-2-3- ΧΟΠ και ήταν ήδη αργά....δεν υπήρχε να το πάμε πίσω....είχε κοκκινήσει και ο @RaRaRasputin....
Υ.Γ. το δικό σου το ανέβασες ή θα το αφήσεις στην μπέμπα για καμιά 10.000χλμ να στρώσει?
Σωστές οι σκέψεις σου, αλλά.ένα mini dsp και εν αναμονή να κάνει ο Μανώλης τα μαγικά του
Φέρνει κι από αυτά;Εγώ ένα έχω να πω: @daharis666 με έβαλες και σήκωσα 74 κόμμα 8 κιλά. Μου χρωστάς μια 23χρονη γυμνάστρια
γιατί ποστάρεις ρε μνι αφού εισαι μπροστά μου...;Εγώ ένα έχω να πω: @daharis666 με έβαλες και σήκωσα 74 κόμμα 8 κιλά. Μου χρωστάς μια 23χρονη γυμνάστρια