Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Το απόγευμα θα είμαι στον χώρο των ηχείων και θα φωτογραφίσω τα πλαίσια από την εσωτρική πλευρά. Έχουν δύο τμήματα, μπροστά από το twitter και από το woofer που δείχνουν να αρκούν σε σχέση με κόψιμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η αλήθεια είναι ότι αν κοπούν περισσότερο φοβάμαι για την αντοχή τους.Άνοιξε τρύπα όσο να μείνει ένα πλαίσιο μόνο, αλλά αρκετά ισχυρό ώστε να μην σπάσει με το βάλε-βγάλε.
Ειδικό ύφασμα είναι που βρίσκεται εύκολα.
Επίσης, μπορείς με βάση αυτό να φτιάξεις προστατευτική σήτα και να έχεις και τα δύο.
Αυτό εννοώ.Και τέλος, ποια η διαφορά με τις σίτες που αναφέρετε στην τελευταία πρόταση; εκτός αν εννοείται να φτιαχτεί εκ νέου με το original για "πατρόν".
Ευχαριστώ πολύ!Αυτό εννοώ.
Ύφασμα έχει και ο Βενιέρης:
https://www.venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/Ηλεκτρονικά-Είδη/CategoryID/2707/Level/a/catpageindex/6/List/0
Αυτό είναι το εσωτερικό. Μου φαίνεται ότι αν γίνει πάνω στο ίδιο θα πρέπει να κοπούν τα τμήματα που κάνουν την μικρή υποχώρηση. Αν κοπεί παραπάνω νομίζω θα αρχίσει να είναι επίφοβο να σπάσει.Άνοιξε τρύπα όσο να μείνει ένα πλαίσιο μόνο, αλλά αρκετά ισχυρό ώστε να μην σπάσει με το βάλε-βγάλε.
Ειδικό ύφασμα είναι που βρίσκεται εύκολα.
Επίσης, μπορείς με βάση αυτό να φτιάξεις προστατευτική σήτα και να έχεις και τα δύο.
Γύρω από το tweeter έχει αρκετό <<ψωμί>> για να φας και καλύτερα να μειωθεί, όπως και η περιοχή μεταξύ tweeter & midwoofer.Αυτό είναι το εσωτερικό. Μου φαίνεται ότι αν γίνει πάνω στο ίδιο θα πρέπει να κοπούν τα τμήματα που κάνουν την μικρή υποχώρηση. Αν κοπεί παραπάνω νομίζω θα αρχίσει να είναι επίφοβο να σπάσει.
Σωστά;
Γύρω από το tweeter έχει αρκετό <<ψωμί>> για να φας και καλύτερα να μειωθεί, όπως και η περιοχή μεταξύ tweeter & midwoofer.
Εκεί που θέλει προσοχή είναι τα πλαϊνά του midwoofer. Εκεί αφήνεις όσο περισσότερο δεν ενοχλεί.
Γύρω από το tweeter έχει αρκετό <<ψωμί>> για να φας και καλύτερα να μειωθεί, όπως και η περιοχή μεταξύ tweeter & midwoofer.
Εκεί που θέλει προσοχή είναι τα πλαϊνά του midwoofer. Εκεί αφήνεις όσο περισσότερο δεν ενοχλεί.