Zητούνται σίτες για A.S Xanadu!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
102
Ζητούνται προστατευτικές σίτες για A.S. Xanadu.
Ανταλλάσονται και με τα κλασσικά προστατευτικά ξύλινα συν χρηματική διαφορά εκ μέρους μου.

Ευχαριστώ.

Reaction score
15.469
Δεν πας σ' ενα ξυλουργο να σου ανοιξει τρυπες για τα μεγαφωνα , να τις ντυσεις και μ' ενα ωραιο υφασμα - σορυ σιτα ?

Reaction score
102
Καλησπέρα, το σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω 2 πράγματα.
1ον αν ανοίξω τις τρύπες στα κομμάτια που είναι μπρπστα στα μεγάφωνα, είναι οκ ή αν θέλει περισσότερο κόψιμο.
Και 2ον αν το ύφασμα-σίτα πρέπει να είναι κάτι ειδικό (σε σχέση με την ηχοπερατότητα, ας την πω).
Τα ηχεία θα παίζουν κατά βάση χωρίς αυτές, όπως πρέπει, αλλά θέλω να μπορώ να παίζω και με αυτές επάνω κάποιες φορές.
Κάθε βοήθεια στα παραπάνω είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
Άνοιξε τρύπα όσο να μείνει ένα πλαίσιο μόνο, αλλά αρκετά ισχυρό ώστε να μην σπάσει με το βάλε-βγάλε.
Ειδικό ύφασμα είναι που βρίσκεται εύκολα.

Επίσης, μπορείς με βάση αυτό να φτιάξεις προστατευτική σήτα και να έχεις και τα δύο.

Reaction score
102
Άνοιξε τρύπα όσο να μείνει ένα πλαίσιο μόνο, αλλά αρκετά ισχυρό ώστε να μην σπάσει με το βάλε-βγάλε.

Επίσης, μπορείς με βάση αυτό να φτιάξεις προστατευτική σήτα και να έχεις και τα δύο.
Το απόγευμα θα είμαι στον χώρο των ηχείων και θα φωτογραφίσω τα πλαίσια από την εσωτρική πλευρά. Έχουν δύο τμήματα, μπροστά από το twitter και από το woofer που δείχνουν να αρκούν σε σχέση με κόψιμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η αλήθεια είναι ότι αν κοπούν περισσότερο φοβάμαι για την αντοχή τους.

Το ύφασμα που μπορώ να το βρω, στην Αθήνα, ξέρετε;

Και τέλος, ποια η διαφορά με τις σίτες που αναφέρετε στην τελευταία πρόταση; εκτός αν εννοείται να φτιαχτεί εκ νέου με το original για "πατρόν".

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379

Reaction score
102

Αυτό είναι το εσωτερικό. Μου φαίνεται ότι αν γίνει πάνω στο ίδιο θα πρέπει να κοπούν τα τμήματα που κάνουν την μικρή υποχώρηση. Αν κοπεί παραπάνω νομίζω θα αρχίσει να είναι επίφοβο να σπάσει.
Σωστά;

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
Αυτό είναι το εσωτερικό. Μου φαίνεται ότι αν γίνει πάνω στο ίδιο θα πρέπει να κοπούν τα τμήματα που κάνουν την μικρή υποχώρηση. Αν κοπεί παραπάνω νομίζω θα αρχίσει να είναι επίφοβο να σπάσει.
Σωστά;
Γύρω από το tweeter έχει αρκετό <<ψωμί>> για να φας και καλύτερα να μειωθεί, όπως και η περιοχή μεταξύ tweeter & midwoofer.
Εκεί που θέλει προσοχή είναι τα πλαϊνά του midwoofer. Εκεί αφήνεις όσο περισσότερο δεν ενοχλεί.

Reaction score
102
Γύρω από το tweeter έχει αρκετό <<ψωμί>> για να φας και καλύτερα να μειωθεί, όπως και η περιοχή μεταξύ tweeter & midwoofer.
Εκεί που θέλει προσοχή είναι τα πλαϊνά του midwoofer. Εκεί αφήνεις όσο περισσότερο δεν ενοχλεί.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι δεν θέλει πολύ "ψωμί" γύρω από γούφερ και τουίτερ, αλλά απλώς να είναι ελεύθερα σχεδόν οριακά, σωστά;

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88