- Reaction score
- 82.072
πιτσα είναι...όχι ομελέταΤόσο αργά έρχεται η πίτσα !!!
πιτσα είναι...όχι ομελέταΤόσο αργά έρχεται η πίτσα !!!
Να βάλουμε τον @daharis666 να πάρει τιμή χονδρικής...Μιας και το έφερε η κουβέντα, ακουμπάω εδώ αυτό...
![]()
AVplay AV-0801 HiFi Audiophile Hi-end High Quality Top Class Level RCA to RCA Cable Line Wire 4N OFC Cooper 1M 1.5M 2M 3M 3.5M - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
.. όσο πιο ήρεμα μπορώ.
Ακριβώς αυτό και έκανα και δεν μπορώ να βρω κάποιες διάφορες, με τα δικά μου ματιά.... μπράβο φίλε Μιχάλη.
Τα μπράβο όχι σε μένα, δεν έκανα εγώ το encode, δεν έχω τέτοιες γνώσεις. (πολύ θα το ήθελα)Ακριβώς αυτό και έκανα και δεν μπορώ να βρω κάποιες διάφορες, με τα δικά μου ματιά.... μπράβο φίλε Μιχάλη.
Εσύ μας το παρουσίασες όμως !!!Τα μπράβο όχι σε μενα, δεν έκανα εγώ το encode, δεν έχω τέτοιες γνώσεις.
Όχι βρε, είναι screenshot του αρχείου μέσω pc .Εσύ μας το παρουσίασες όμως !!!
είναι εικόνες από την 75άρα ?
Τι είναι το beoray ?Όταν το δείς σε Bang & Olufsen να δούμε τι θα πείς.
Μια κλανιά το Pionner μπροστά στο B&O BeoRay 9999
Βρε τσάκαλε τι χρησιμοποιείς ....αυτόεγώ την βρήκα της ασυμπίεστη...αλλά θα περιμένω από τους χρυσοματιάδες να μας πουν![]()
ηχειάκι μπλουτουθ (beoplay)Τι είναι το beoray ?
θα στείλω μήνυμα στον νεμεσις για να μου το επιβεβαιώσειΒρε τσάκαλε τι χρησιμοποιείς ....αυτό
το σκέφτηκα κ εγώ...άνετα τους έπαιζε μπάλαΙκανό τον έχω να έχει βάλει την ίδια εικόνα 2 φορές, και να μας δουλεύει...
![]()
το 2ο δειχνει να ειναι το blu ray . εχει καλυτερη λεπτομερεια
Μία διαφορά που παρατήρησα είναι ότι η κάτω φώτο έχει λίγο χρώμα παραπάνω .....θα στείλω μήνυμα στον νεμεσις για να μου το επιβεβαιώσει
οι διαφορές είναι ανάξιες λόγου και μετά από ζουμάρισμα...εμπειρικά ως προς το τι θα έπρεπε να είναι η εικόνα...
στην ουσία έχει να κάνει με απειροελάχιστες διαφορές σε κάποιες σκιές όπου υπάρχει χρώμα και όχι στο επίπεδο ευκρίνειας
Δε χρειάζεται να το δούμε. Μια αφαίρεση της μια εικόνας από την άλλη δείχνει τις διαφορές. Οι οποίες σε αυτήν την περίπτωση είναι αυτό:Παραθέτω screenshots απο το Hobbit σε 4Κ.
Το ενα ειναι απο το original 4K BR και το άλλο απο το encode των DON
Το ενα είναι 80GB περίπου και το άλλο 44GB
ποιό είναι ποιό όμως???
Δείτε το σε full screen.
View attachment 210710
View attachment 210709