- Reaction score
- 79.676
πρώτες εντυπώσεις?extended
πρώτες εντυπώσεις?extended
πρώτες εντυπώσεις?
με +/-3 το πρασινο(1/24 smooth) και την διορθωση audy εισαι κομπλε...εντελώς πρόχειρα χωρίς να παίξω με κάποιον συνδυασμό....
τα αποτελέσματα έβγαλαν αυτο
View attachment 211430
που ειναι ευκολακι για το audyssey να το συμμαζέψει
κανένας στην γειτονιά δεν θέλει.....που δεν νομιζω να θες.
τι μου θυμίζει,..... τι μου θυμίζει .... ααααα..... τη νηνεμία πριν την ... καταιγίδατο ακόμα θετικότερο είναι ότι το γωγουλινι δεν μου παραπονέθηκε για τις εντάσεις που βαρούσα σήμερα το πρωι
τι μου θυμίζει,..... τι μου θυμίζει .... ααααα..... τη νηνεμία πριν την ... καταιγίδα
σαφως και εισαι τυχερος που εκατσε καλα εκει το sub ...σε γενικές γραμμές ο συνδυασμός sealed με ported δεν δείχνει να δημιουργεί καμία ακουστική ανωμαλία ....
το ακόμα θετικότερο είναι ότι το γωγουλινι δεν μου παραπονέθηκε για τις εντάσεις που βαρούσα σήμερα το πρωι
κ ειπα να το ερευνήσω
στην κουζίνα μου παραπονιόταν αρκετά όταν είχα μόνο το dayton για τα χαμηλα
κ η αληθεια είναι ότι όντως σε εκείνο το σημείο έσκαγαν συχνότητες που έτριζαν τα παντα
σήμερα γύρισα όλο εκείνο το σημείο....κ απλά υπήρχε μια δόση μπάσου χωρίς να δημιουργεί κάποιον συντονισμό
φαίνεται ότι το audyssey με κάποιον τρόπο μοίρασε την προτεραιότητα ανάμεσα στα 2subs-συχνότητες κ δεν ξεφεύγουν ενοχλητικά εκτός χώρου ακρόασης...
ίσως να είναι κ θέμα τύχης δεν ξέρω ...
θα το δω καλύτερα όταν μετρήσω το κάθε σαμπ ξεχωριστά
νέα έκδοση είναι τούτη?σαφως και εισαι τυχερος που εκατσε καλα εκει το sub ...
...σιγουρα δεν εχεις την πολυτελεια να το βαλεις οπου θες
ποσες μετρησεις πηρες και σε τι αποσταση απο την κεντρικη ;
για βαλε τις μετρησεις απο το ratbuddyssey να δουμε ..
με 60 μου τα βγάζει στην μέτρηση....αν και δεν έχει σημασία σε αυτό που βλέπουμεΜε κρος στους 60 είναι αυτό;Κάνει βουτιά μετά τους 100...
Χαμηλά όμως σκοτώνννει
Με κρος στους 60 είναι αυτό;Κάνει βουτιά μετά τους 100...
Χαμηλά όμως σκοτώνννει
δεν έχει να κάνει με το cross που σου βγάζει για τα ηχεία,με 60 μου τα βγάζει στην μέτρηση....αν και δεν έχει σημασία σε αυτό που βλέπουμε
το γυρνάω πάντα μάνιουαλι στους 80
σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά τυχερός.....είναι εύκολη απόκριση για να την διορθώσει το audyssey
Και το lpf for. lfe, φίλτρο είναι.Δεν κόβει μαχαίρι.δεν έχει να κάνει με το cross που σου βγάζει για τα ηχεία,
δες στο menu bass που έχεις το lfe,
μου κάνει πιο πολύ να το έχεις κάτω από 120
100?
ναι καλέ...απλά το είπα γιατί το ανέφερε ο ναιτρεισερδεν έχει να κάνει με το cross που σου βγάζει για τα ηχεία,
120 είναιμου κάνει πιο πολύ να το έχεις κάτω από 120
100?
ναι, όμως άλλο λέω.Και το lfe, φίλτρο είναι.Δεν κόβει μαχαίρι.
24 db/oct ρίχνει και αυτό.
να έχεις πάνω στο sub ενεργοποιημένο low pass?ναι καλέ...απλά το είπα γιατί το ανέφερε ο ναιτρεισερ
120 είναι
Στο μενού bass ρυθμίζεις μόνο το lpf for lfe, το οποίο ισχύει μόνο για το περιεχόμενο lfe σε ταινίες.ναι, όμως άλλο λέω.
η μέτρηση που κάνει στο sub δεν καθορίζεται από το cross που βάζει για κάθε σετ ηχείων, αλλά από την ρύθμιση που έχεις κάνει στο menu bass
να έχεις πάνω στο sub ενεργοποιημένο low pass?
στο dayton το έχω στα 200hzνα έχεις πάνω στο sub ενεργοποιημένο low pass?