- Reaction score
- 79.675
δεν είχαμε χρόνο για μερεμετια....κ ο κουμπάρος βιαζόταν να φύγει....δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε τον @profi μαςΔεν ξεβίδωνε το χερούλι;
δεν είχαμε χρόνο για μερεμετια....κ ο κουμπάρος βιαζόταν να φύγει....δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε τον @profi μαςΔεν ξεβίδωνε το χερούλι;
Αυτό ήταν το εύκολο. Το δύσκολο θα είναι να περάσει την πόρτα...ποιος ο λόγος να υπάρχει χερούλι πέρα ως πέρα σε ένα ασανσέρ; για να πιάνεσαι κ να χαζεύεις τον καθρέφτη;
συνέπεια αυτού....
2 όροφοι με ημιόροφο μανιουαλι ανεβατορεισον μη σεσω
View attachment 211221
το ευκολο ήταν όταν ανέβηκα πάνω μόνος μου κ διαπίστωσα ότι έλειπε το καρότσι....λέω τον ψηλοΑυτό ήταν το εύκολο. Το δύσκολο θα είναι να περάσει την πόρτα...
Η δουλειά κάνει τον άντρα...2 όροφοι με ημιόροφο μανιουαλι ανεβατορεισον μη σεσω
Του φοβητσιάρη η μάνα ποτέ ..... δεν έκλαψετο ευκολο ήταν όταν ανέβηκα πάνω μόνος μου κ διαπίστωσα ότι έλειπε το καρότσι....λέω τον ψηλο
σούπερ! λείπει κ το γωγουλινι go!go!go!
το δύσκολο ήταν όταν το ανεβάσαμε κ κοντοσταθηκαμε να ξαποστάσουμε στον διάδρομο....κ ξαφνικά ακούσαμε το ασανσέρ να λειτουργεί με τις φωνές του ασβού...
ο κουμπάρος 2.05 υψοσ πρώην χαντμπολιστας την κοπάνησε απο τις σκάλες
Αληθώς.Χριστός ανεστη.
Δεν χωρούσε αν πρώτα το έβγαζες από την κούτα;
Χρόνια πολλά με υγεία!Χριστός ανεστη.
Δεν χωρούσε αν πρώτα το έβγαζες από την κούτα;
Δεν υπάρχεις........η γυναίκα μου έκλαιγε....το ευκολο ήταν όταν ανέβηκα πάνω μόνος μου κ διαπίστωσα ότι έλειπε το καρότσι....λέω τον ψηλο
σούπερ! λείπει κ το γωγουλινι go!go!go!
το δύσκολο ήταν όταν το ανεβάσαμε κ κοντοσταθηκαμε να ξαποστάσουμε στον διάδρομο....κ ξαφνικά ακούσαμε το ασανσέρ να λειτουργεί με τις φωνές του ασβού...
ο κουμπάρος 2.05 υψοσ πρώην χαντμπολιστας την κοπάνησε απο τις σκάλες
η γυναικάρα σου πρέπει να ανοίξει γραμμή υποστήριξης για τις συζύγους των μελών του φόρουμ....Δεν υπάρχεις........η γυναίκα μου έκλαιγε....
Ευχαριστώ αγορίνα...Χρόνια πολλά...Έλα ρε φίλε, το βαλές σπίτι?
Μιλάμε, ζείς την Ανάσταση πέρα ως πέρα!
Χρόνια Πολλά καλοάκουστο!
Δηλαδή ...δεν παιζ;ακόμα έξω στον διάδρομο το έχω....χύμα.....3 διαμερίσματα πιο κάτω από μένα...ούτε καν το βλέπω αν ανοίξω την πόρτα γιατί είμαι σε σημείο Γ....τόοοοοοση ασφάλεια νιώθω
εσύ μαρή κουφάλα....είχες συνεργείο από επαγγελματίες ηχειοφορτωτέςKαλα ρε σεις, τι γατακια δηλαδη!!
χαχα
Πως κανετε ετσι μ ενα σαμπακι;
που να επρεπε να κουβαλησετε και Να στησετε τα ηχεια μου δηλαδη!! Απαππα μια βδομαδα για ενα σαμπ, ταινια θα γυρισετε σε λιγο, ελεος!!
ακόμα όχι....Δηλαδή ...δεν παιζ;
Φορματ το htpc.ακόμα όχι....
από βδομάδα...να προλάβω να λύσω και το θέμα με το dolby vision
τι ειν αυτά τα παουερς;Με τα power γιατί ασχολείστε;