alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.860
Δεν ξέρω τι λες, εγώ πάντως όταν βάζω κλασική με cross στο 80 το Sub ανάβει.24 sub και ακούει κλασσική
Τι σπατάλη θεέ μου!!
Δεν ξέρω τι λες, εγώ πάντως όταν βάζω κλασική με cross στο 80 το Sub ανάβει.24 sub και ακούει κλασσική
Τι σπατάλη θεέ μου!!
Χιούμορ έκανα επί την ευκαιρία από κάποια σχόλια ότι η κλασσική βρωμιζει με τα σαμπ και δεν τα θέλουμε !!Δεν ξέρω τι λες, εγώ πάντως όταν βάζω κλασική με cross στο 80 το Sub ανάβει.
O alexis μπορεί καλώς να νηματοθέτησε,όμως μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μια λεπτή και συχνά αδιάκριτη γραμμή ανάμεσα στην ευτυχία και τη ματαιοδοξία...Προσπαθώ κιόλας να πείσω εαυτόν ότι η κατάνυξη του κατόχου καθώς χειριζόταν το βινύλιο από τη "Λίμνη των Κύκνων" λες και ήταν ο...δίσκος της Φαιστού παρουσιαζόταν έτσι ελέω σκηνοθετικής σκοπιμότητας...
24 subs ο παππούς. Πε & παι.
Όντως, πάρα πολλές συσκευές και υπερβολικά μεγάλου μεγέθους ηχεία. Τα καρα-diy projects μερικές φορές οδηγούν σε άνευ ουσίας (κιτς) αποτελέσματα. Από την άλλη περί ορέξεως και γούστου..Πολλά λεφτά έφαγε ο παππούς.
Χαλάλι του, δικά του ήταν, καλά τα έκανε.
Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα..
Μόνο στα κρελ έφαγε μια περιουσία.
Με κάποιους άλλους συνδυασμούς, θα είχε σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα με ένα κλάσμα των χρημάτων.
Πόσο πιο φτηνά θα ήταν 7 me Geithain πακέτο με 7 (!!!) δικά τους σαμπ κι ένα τρινοβ 16-αρη;
Με τόσο ύψος εκεί μέσα, έστηνε και τρομερό ιμερσιβ πανεύκολα.
Τες πα. Όλα καλά, όλα ανθηρα.
Προσωπικά όχι, δεν θα είχα κανένα ενδιαφέρον να το "ακούσω".θα ήθελα να ακούσω το ηχητικό αποτέλεσμα που πέτυχε.
Τώρα εξηγούνται όλακαι ενα σποιλερ
Έχει πληθωρικά γούστα, γενικότερα, ο μίστερ Φρίτζ !!!
Λάθος κατάλαβα. Sorry.η καρδουλα ηταν στο σχολιο, ειδα οτι υπαρχει καποια παθηση, αλλα δεν το αλλαξα σε sad.