wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.807
Μόνο και μόνο για τη διασκευή στο "Darkness in Paradise" των Candlemass, αξίζει η ακρόαση του album - σε οποιαδήποτε μορφή.
Μόνο και μόνο για τη διασκευή στο "Darkness in Paradise" των Candlemass, αξίζει η ακρόαση του album - σε οποιαδήποτε μορφή.
Γιατί να μην πάει; Ποιός ο λόγος να μην πάει;Πάντως περί sub και δικάναλη ακρόαση, ναι αλλά με σεβασμό στο... καλό πράμα!
Τώρα πάει η καρδιά σου να κάνεις αποκοπή σε κάτι τέτοιο πχ?
Αγάπη!
εχουμε εχουμε
Δεν ξεκινάς ένα νήμα "μαγνητικά μέσα και γυναίκες στα πατώματα" να δούμε πως θα πάει;
Για δύσκολο το κόβω πάντως...
View attachment 213215
δεν ανεγνωρισε κανεις την κυρια τσι φωτογραφιας ?
...έκλεψα...δεν ανεγνωρισε κανεις την κυρια τσι φωτογραφιας ?
(μη κλεψετε)
![]()
Αφού πρώτα παθαίνεις ανοκοπη με την τιμή, η αποκοπή έρχεται αδιαμαρτύρητα...Πάντως περί sub και δικάναλη ακρόαση, ναι αλλά με σεβασμό στο... καλό πράμα!
Τώρα πάει η καρδιά σου να κάνεις αποκοπή σε κάτι τέτοιο πχ?
Αγάπη!
Αγαπητέ oldy μην κλέβεις.
Σωστα!Το mp3 είναι εξαιρετικό format, ίσως ότι καλύτερο έχει βγει.
fixedΣωστα!
Εχω ενα mp3 player που χαριζε η Εθνικη Τραπεζα-το θες να το βαλεις στο συστημα αναφορας σου;Παιζει απιστευτα.... mapa
Αν θέλω να ακούσω mp3 έχω το Spotify. Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζω με δίσκους άυλης δικαναλίλας. Κανένας.Σωστα!
Εχω ενα mp3 player που χαριζε η Εθνικη Τραπεζα-το θες να το βαλεις στο συστημα αναφορας σου;Παιζει απιστευτα!
Technically βέβαια δεν ισχύει αυτό γιατί το encoding του Spotify δεν είναι mp3.Αν θέλω να ακούσω mp3 έχω το Spotify. Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζω με δίσκους άυλης δικαναλίλας. Κανένας.
Mp3 και spotify λοιπον. Αναμφιβολα.Ακόμα και το mp3 είναι καλύτερο από το βινύλιο.
Αν το πας και λίγο παραπέρα σε διάβασμα
θα συμφωνήσεις και με τον Κόγια.