- Reaction score
- 139.783
Σταματήστε ν'ακουτε μούσκουλα και δώστε πόνο στις αντιπαραθεσεις.Σταματήστε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και ακούστε μουσικούλα...
Πα να δω μια ταινία, εσείς βαράτε.
Σταματήστε ν'ακουτε μούσκουλα και δώστε πόνο στις αντιπαραθεσεις.Σταματήστε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και ακούστε μουσικούλα...
Φίλε μου το Μκ2 δεν παίζει μουσική, το cogging του μοτέρ ακούς όλη την ώρα. Αν θες πικαπ πάρε κάποιο high end με ιμάντα.Φίλε μου, προσωπικά η επιστήμη με ενδιαφέρει για να παράγει εμβόλια για τον κοβιντ. Όταν όμως θέλω να ακούσω μουσική, απλως βάζω το mk2 να στροφαρει και ειλικρινως εχεσθην τι παίζει καλύτερα και γιατί.
Πα να δω μια ταινία, εσείς βαράτε.
[Αδιορθωτε σινεματζη
Περίμενε να μαζέψω τις μετρήσεις και θα σε περιποιηθώ εσένανε κιολουστουσυπολοίπους...Για το μέλι ακόμα ε;
φίλε μου, αρέσκειν μου η ινδαστριαλ, το κογγιν είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας.Φίλε μου το Μκ2 δεν παίζει μουσική, το cogging του μοτέρ ακούς όλη την ώρα. Αν θες πικαπ πάρε κάποιο high end με ιμάντα.
Αν σου είναι πιο εύκολο,μπορείς να τ'αποκαλείς με το συνθηματικό όρο...΄΄ψυχρά΄΄.εισαι και συ απ αυτους που προσπαθουν με οποιοδηποτε τροπο να υποβιβασουν την αποδοση του βινυλιου σε σχεση με τα ψ.... (ουτε το ονομα τους δεν θελω να αναφερω) μεσα ξεχνωντας στο τελος να ακουσουν μουσικη?
Αν κάποιος θα ήθελε να εντάξει πάση θυσία την έννοια της άρνησης ,οι αμφισβητίες ενάντια στο βινύλιο δεν είναι αρνητές όπως εύκολα στιγματίζονται αλλά...απαρνητές.Εκτός από αρνητής του βινυλίου, είμαι αρνητής των ανδρών (πάω μόνο με γυναίκες - και άρα είμαι ρατσιστής), είμαι αρνητής της ασπιρίνης, της Alfa Romeo, της Πόρσε, της σούπας, του καμένου φαγητού, του πατσά, της τούρτας καραμέλα (δεν ξέρω τί εγκεφαλική βλάβη έχουν όσοι τους αρέσει αυτό το πράγμα - αν υποθέσουμε ότι το κεφάλι τους δεν είναι άδειο δηλαδή), επίσης είμαι αρνητής του φρικασέ και του ΚΚΕ - άρα εκτός από ρατσιστής είμαι και φασίστας.
Έχω μιλήσει πολλές φορές προσωπικά. Πολλές είναι οι φορές για παράδειγμα που έχω αναφέρει ότι προτιμώ ακόμα και ένα mp3 καλής ποιοτητας απο ένα προβληματικό βινύλιο και θεωρώ πρόβλημα ακόμα και το χαρακτηριστικό φύσημα κατά το σύρσιμο της βελόνας στα αυλάκια, όπως και τα -λατρεμένα απο πολλούς- χρατς χρουτς,Η απάντηση σου αποδεικνύει περίτρανα αυτό που έγραψα
"Τοποθετήθηκες" χρησιμοποιώντας επιχειρήματα απλά έγραψες σε τρίτο πρόσωπο αντί να μιλήσεις προσωπικά.
Μιλάς σαν να μην έχω ακούσει βινύλιο. Πειράζει που δεν τρελαίνομαι για δαύτο;Νίκο σταμάτα να λες τέτοια.
Κάνε υπομονή και όταν θα έρθεις για μπριζόλα θα ακούσεις βινύλιο και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ
Η αποτύπωση μέσω μετρήσεων δείχνει τη πραγματική αλήθεια, μέχρι που μπορεί να φτάσει κάθε φορμά. Ποια τα όριά του. Κι εγώ με το focus μου όταν το γκαζώνω νιώθω ότι οδηγώ πύραυλο, αλλά οι μετρήσεις είναι εκεί για να μου αποδείξουν ότι μια τρίχα απο τα @@ της Porche είναι το focus μου.Το "άκυρο" είναι η σύγκριση του πραγματικού συμβάντος με οποιοδήποτε μέσο κατόπιν μάλιστα επεξεργασίας. Πιάσε το αυγό και κούρευτο..
Η αποτύπωση κάποιων χαρακτηριστικών μέσω μετρήσεων είναι απλά ενδείξεις και όχι απόλυτες αποδείξεις του αρχικού γεγονότος.
Όλα τα παράγωγα μέσα έχουν υπέρ και κατά και επίσης περιορισμούς.
Πιάσε το αυγό και κούρευτο.. ΔΙΣ.
Μόνο που πουθενά δεν αναφέρθηκε σε υπεροχή του βινυλίου. Εσύ θεωρείς ότι υπερέχει κα βαφτιζεις έτσι τη διαφορετικότητά του, που δεν την αμφισβητεί κανείς και απο'κει και πέρα είναι θέμα γούστου. Άλλο πράγμα όμως το γούστο και άλλο η σωστότητα. Και εδώ είναι που το χάνετε οι βινυλιάκηδες: θεωρείτε ότι σας τη πέφτουν ( πέφτουμε ) όσοι δεν κόβουμε φλέβα για το βινύλιο, ενώ εσείς είστε αυτοι που βαφτίζετε αυτή τη διαφορετικότητα υπεροχή.Συνεχιζω επι του θεματος.
Τις "αιτιες" που προταθηκαν και στις οποιες
υποτιθεται οτι το αναλογικο οφειλει
την,ακουστικη τουλαχιστον, υπεροχη του
μονο ως ενδειξη αμηχανιας μπορεις να τις εκλαβεις.
Ο Katz ισχυριζεται οτι οφειλεται στη διαφορα φασεως.
Τι να σου κανει η διαφορα φασεως. Αντε ν'αυξησει λιγο τον ογκο.
Ποσοτικο μεγεθος οχι ποιοτικο.
Την αποψη του Κογια για την ακουστικη αναδραση ας μη την σχολιασω καθολου.
Προσπαθειστε οσο θελετε να φτιαξετε τον ηχο σας με διαφορες φασης και ακουστικη αναδραση. Καλη επιτυχια.
Ωπα κάτσε λίγο , το αναλογικό οφείλει ......... υπεροχή......... αμηχανία ........ διαφορά φάσης ................. αύξηση όγκου................Συνεχιζω επι του θεματος.
Τις "αιτιες" που προταθηκαν και στις οποιες
υποτιθεται οτι το αναλογικο οφειλει
την,ακουστικη τουλαχιστον, υπεροχη του
μονο ως ενδειξη αμηχανιας μπορεις να τις εκλαβεις.
Ο Katz ισχυριζεται οτι οφειλεται στη διαφορα φασεως.
Τι να σου κανει η διαφορα φασεως. Αντε ν'αυξησει λιγο τον ογκο.
Ποσοτικο μεγεθος οχι ποιοτικο.
Την αποψη του Κογια για την ακουστικη αναδραση ας μη την σχολιασω καθολου.
Προσπαθειστε οσο θελετε να φτιαξετε τον ηχο σας με διαφορες φασης και ακουστικη αναδραση. Καλη επιτυχια.
μα γιατί?Ωπα κάτσε λίγο , το αναλογικό οφείλει ......... υπεροχή......... αμηχανία ........ διαφορά φάσης ................. αύξηση όγκου................
ποσοτικό ................ποιοτικό ........................
Αλήθεια διαβάζεις τι γράφεις? Δεν βγάζουν νόημα. Καθόλου όμως.
Συγνώμη κιόλας για το πέσιμο , αλλά δεν έχουν καμία συνοχή τα γραφόμενα.
Αν νομίζεις (ή όποιος άλλος) πως κάθε τρεις και λίγο βγάζουμε μικρόφωνα κάνεις μεγάλο λάθος.Σταματήστε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και ακούστε μουσικούλα...
Ένα απλό τεστ είναι αρκετό για όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους.
Για το Κατιν έχεις καιρό να γράψεις ημιθεε...!επίσης είμαι αρνητής του ΚΚΕ
οπως αναφερει ο bob katz μηχανικος μαστερινγκ, ενας απο τους λογους της αντιλαμβανομενης απο τον ακροατη ζεστασιας του μεσου ειναι η μετατοπιση της φασης αναμεσα στα στερεο καναλια, η οποια προσθετει μια ευχαριστη ηχητικα <<μη καθαροτητα / μη οξυνση >> της στερεο εικονας.
Αν το πικάπ υποφέρει από ακουστική ανάδραση, είναι επόμενο να παρουσιάζονται συνιστώσες στη μεσοχαμηλή περιοχή, και είναι αυτές που γενικώς αρέσουν, όχι διότι κάνουν τον ήχο σωστό, αλλά εντυπωσιακό.
Εκτός από αρνητής του βινυλίου, είμαι αρνητής των ανδρών (πάω μόνο με γυναίκες - και άρα είμαι ρατσιστής), είμαι αρνητής της ασπιρίνης, της Alfa Romeo, της Πόρσε, της σούπας, του καμένου φαγητού, του πατσά, της τούρτας καραμέλα (δεν ξέρω τί εγκεφαλική βλάβη έχουν όσοι τους αρέσει αυτό το πράγμα - αν υποθέσουμε ότι το κεφάλι τους δεν είναι άδειο δηλαδή), επίσης είμαι αρνητής του φρικασέ και του ΚΚΕ - άρα εκτός από ρατσιστής είμαι και φασίστας.
Αν σου είναι πιο εύκολο,μπορείς να τ'αποκαλείς με το συνθηματικό όρο...΄΄ψυχρά΄΄.
Αν κάποιος θα ήθελε να εντάξει πάση θυσία την έννοια της άρνησης ,οι αμφισβητίες ενάντια στο βινύλιο δεν είναι αρνητές όπως εύκολα στιγματίζονται αλλά...απαρνητές.
Μα...γι αυτά ακριβώς τείνουν οι περισσότεροι να το λατρεύουν...Θα λογαριάζονταν ως...προσόντα για τους κυνηγούς της πιουρίστικης συνεδρίας.Όσο πλάκα και να έχει το πικάπ, άντε και ρομαντισμό και νοσταλγία...
Είναι δυνατόν να ακούμε από ένα μέσο & συσκευή που υποφέρουν από σκόνη, δονήσεις, πως φυσάει ο άνεμος, ποια κόπια έχουμε πάρει στο χέρι μας, πόσο "σφάχτηκε" το μάστερ κατά τη διαδικασία κοπής, πόσο έπαιξε η βελόνα, πόσο έπαιξε ο δίσκος και χίλια δυο άλλα... ;;;;;;