wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.106
Άμα φτιάξετε τα ηχεία του Γιάννη και τα συνδυάσετε με πικαπ.... έρχεται η ακουστική νιρβάνα!
Μπας και είναι κρυφός συγγενής του...Alan Shaw ο κύριος...Άμα φτιάξετε τα ηχεία του Γιάννη και τα συνδυάσετε με πικαπ.... έρχεται η ακουστική νιρβάνα!
Άσχετο αλλά δεν γίνεται να μην το πωΑν και δεν ακούω συχνά βινύλιο , λόγω βαρεμάρας , έχω κάποια LP's που τα γουστάρω πάρα πολύ .
Μερικά δεν έχουν βγεί καν σε ψηφιακά.
Οταν τα ακούω παθαίνω λαλά. Δεν ισχυρίζομαι ότι παίζουν καλύτερα από ένα cd ας πούμε , αλλά έχουν την γλύκα τους , και όχι απαραίτητα με πούρο και καπνιστό .
Εγώ τα απολαμβάνω με κρασί . Α και DUNHILL πάντα εννοείται.
Θα μπορούσε να ήταν και προτροπή προς τον @Bhutia να σκάρωνε κανένα στιχάκι...
Άμα φτιάξετε τα ηχεία του Γιάννη και τα συνδυάσετε με πικαπ.... έρχεται η ακουστική νιρβάνα!
Με πόσα "νι" γράφεται αυτός ο Γιάννης; γιατί το δημιούργημά του έχει αναμφίβολα άρωμα χάι εντ!Μπας και είναι κρυφός συγγενής του...Alan Shaw ο κύριος...
Δεν είναι hi end ο κύριος..Με πόσα "νι" γράφεται αυτός ο Γιάννης; γιατί το δημιούργημά του έχει αναμφίβολα άρωμα χάι εντ!
Η αλήθεια είναι αυτή , έχεις απόλυτο δίκιο για το χαρμάνι. Το μπαστάρδεψαν.Άσχετο αλλά δεν γίνεται να μην το πω
+1000 likes για το Dunhill αν και το χαρμάνι δεν είναι όπως πριν την αγορά του brand από την BAT
A ναι! Το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα αγχωνόμουν θα ήταν τα κλαπατσίμπανα!Τζάμπα αγχωνόμαστε,
Τώρα που το σκέπτομαι,Εφτασεεεεεεεεε....!
(εννοείται πως το ακούω από βινύλιο...)
Εισαι κρυφοανωμαλιάρης.Εγώ προτιμώ την Μπέλλου.
Βαν γκονγκ.
Καλά.. Άκου αφτο ιμμερσιβ να δεις πώς ίπταται η φυσαρμόνικα!Εγώ προτιμώ την Μπέλλου.
Βαν γκονγκ.
και σκέψου είναι η δεύτερη προσπάθεια να πλησιάσουν το αυθεντικό χαρμάνι (έως και το 1999)Η αλήθεια είναι αυτή , έχεις απόλυτο δίκιο για το χαρμάνι. Το μπαστάρδεψαν.
"Ωραία ροκ γράφεις."Ν'ακους Μπέλλου και να τρως μέλι.
1000 χρόνια θα ζήσεις.
ναι , αμε ! τα τρια τσι μουλαρας ...Γιατί εσύ πήρες?
Οπως το λές , ΗΤΑΝ.και σκέψου είναι η δεύτερη προσπάθεια να πλησιάσουν το αυθεντικό χαρμάνι (έως και το 1999)
η πρώτη απόπειρα τους αμέσως μετά την εξαγορά υπήρξε καταστροφική καθώς έχασαν το 80%-85% των καταναλωτών
Το πρώτο σε ποιότητα τσιγάρο στον κόσμο με πάνω από 50% Virginia στο blend του το κατάντησαν οι χαρτογιακάδες της BAT σχεδόν να μην υπάρχει ......κρίμα
Δεν καπνίζω τσιγάρα (αν και δούλεψα στο brand για σχεδόν 6 χρόνια) αλλά αν θέλω να ανάψω για την πλάκα ένα πάντα θα είναι Dunhill .....η μυρωδιά του ήταν αξεπέραστη