- Reaction score
- 11.450
Για αυτό όχι μόνο έχει πεθάνει, έχω βρομίσει κιόλας από τη σαπίλα.Δεν ξες εσύ. Το βινύλιο έχει κόκκαλα, σάρκα και αίμα.
Τα ψοφιακά δεν έχουν.
Για αυτό όχι μόνο έχει πεθάνει, έχω βρομίσει κιόλας από τη σαπίλα.Δεν ξες εσύ. Το βινύλιο έχει κόκκαλα, σάρκα και αίμα.
Τα ψοφιακά δεν έχουν.
Ελπίζω να μην παίρνεις πιο σοβαρά από όσο εγώ το σχόλιο μου..Αν νομίζεις (ή όποιος άλλος) πως κάθε τρεις και λίγο βγάζουμε μικρόφωνα κάνεις μεγάλο λάθος.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το βαριέμαι. Πρέπει να γίνει όμως. Άπαξ και έγινε τέλος. Τα συμπραγκαλα πάνε αποθήκη μια και καλή.
Προσωπικά έχω ξαναπεί ότι δεν έχω κανένα θέμα με το βινύλιο, γουστάρω να το βλέπω να στροφάρει. Κανένα θέμα επίσης να βάλω ένα δίσκο και όχι το αρχείο από το Tidal πχ.
Μη σου πω ότι γουστάρω τρελά βραδάκι με κρύο, τζάκι, ουισκάκι και βινύλιο τζαζιές.
Άλλο πράγμα αυτό όμως και άλλο το "ο καλύτερος ήχος".
Εγώ τοποθετώ την πηγή της "αντιπαράθεσης" στην "υπερβολική" αγάπη για το μέσο με αποτέλεσμα να το κατατάσσει σε θέση που δεν του αξίζει.
You like honey? buy tybe ampΑσχολείστε με ο, τι να'ναι και ξεχνάτε το μέλι.
Το μέλι;
You like honey? buy tybe amp![]()
Ακριβώς κάτω από αυτά τα τελευταια post μου έβγαλε αυτό...Ασχολείστε με ο, τι να'ναι και ξεχνάτε το μέλι.
Το μέλι;
Μικροτσούτσουνο;
Είναι πιο γλυκό;
Σα το μέλι;
Κογια;;;
μια φλογερα δα παρεις κι εσυ γιατρε μου ...ΥΓ. Με το μέλι τι θα γίνει ρε παιδιά;
Γιατί εσύ πήρες?μια φλογερα δα παρεις κι εσυ γιατρε μου ...![]()
Είναι απλό!!!Δε μας είπες όμως, πως μπορείς να το μεγεθύνεις χωρίς να βγεις από το σπίτι
ΥΓ. Με το μέλι τι θα γίνει ρε παιδιά;
Εφτασεεεεεεεεε....!Με το μέλι τι θα γίνει ρε παιδιά;