ομαδική αγορά Monoprice Monolith 15 THX ULTRA

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.676
Πες στον Κριστόφ να κόψει λίγο μπας και κινηθεί η αγορά 😂😂😂
υπομονή....μόλις μου έστειλε ο @vlasis και μου είπε ότι θα πάρει 2 15άρια και θα κλείσουμε
ΝΑ τώρα τα δείχνει στην σύζυγο
και θα μετρήσουν σε λίγο με τη μεζούρα για το που είναι καλύτερα να μπουν :p :rofl: :rofl:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.650
υπομονή....μόλις μου έστειλε ο @vlasis και μου είπε ότι θα πάρει 2 15άρια και θα κλείσουμε
ΝΑ τώρα τα δείχνει στην σύζυγο
και θα μετρήσουν σε λίγο με τη μεζούρα για το που είναι καλύτερα να μπουν :p :rofl: :rofl:
παντως οπως την βλεπω στο τελεφωνο κατι ντιζαινατες κασσες κοιταει.....να ανησυχω?????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.650
Οχι μωρέ , για ένα μπάρμπα της ενδιαφέρεται. :laugh:
Παντως μια εμενα κοιταει μια το τηλεφωνο και εχει ενα αινιγματικο χαμογελο σαν του Νοσφερατου του σχωρεμενου του Μητσοτακη ....θα την βγαλλω αργες αποψε?

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Ταξίδι ρε..

Μα πόσο άσχετοι θεέ μου...
Ο φουστης ο κοβιντ μας την μαμησε την δικαιολογια Κωστα, ταξιδια απο του χρονου και βλέπουμε ... Ασε που θυμαται οτι τωρα όπου να'ναι ειναι να κανει το εμβολιο και αρχιζει η συζήτηση παλι του μηπως ειναι καλύτερο να κανω το x και ουχι το y για η φιλη μου έκανε το z ειδε το μνι της να στραβώνει ...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.650
Ο φουστης ο κοβιντ μας την μαμησε την δικαιολογια Κωστα, ταξιδια απο του χρονου και βλέπουμε ... Ασε που θυμαται οτι τωρα όπου να'ναι ειναι να κανει το εμβολιο και αρχιζει η συζήτηση παλι του μηπως ειναι καλύτερο να κανω το x και ουχι το y για η φιλη μου έκανε το z ειδε το μνι της να στραβώνει ...
Να ξες... όλα για το μνι γίνονται κατά βάθος.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.799
έχεις δει εσύ κανέναν να μαμεί χωρίς ?
αυτοι που βάνουν στα πορτ παγκαζ, μαμούν εντός του αυτοκινήτου;
Έτσι μπράβο, να ρωτάτε για να μάθετε.
Καμία ερώτηση δεν είναι "χαζή".

received_1376524599398954.jpeg

Reaction score
852
Πες στον Christoph money γιοκ στην Ελλαδα ! Ας κανει κατι καλυτερο μπας και κινηθει η αγορα :focus::gamer:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
Πες στον Christoph money γιοκ στην Ελλαδα ! Ας κανει κατι καλυτερο μπας και κινηθει η αγορα :focus::gamer:
επειδή όντως ανησύχησε..... :p
χθες το απόγευμα μου έστειλε μήνυμα
αυτό που μου είπε είναι ότι στην 8άδα (στα 15άρια) θα μου κάνει δώρο τα μεταφορικά...που είναι μείον ένα 30άρι το τεμάχιο

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
για πάμε να δούμε τι χάνετε όσοι δεν αγοράζετε :p

μπρουταλ φορς :party:

(το απόγευμα ίσως ανεβάσω κ δικό μου βίντεο....
αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα πλέον με τα λάστιχα από την πόρτα ασφαλείας....
κουνιέται ολόκληρη και πρέπει να τα αλλάξω:biggrin:)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.531
Δεν βλέπω να κουνιέται τίποτα. Ούτε φωτιστικό , ούτε το παιχνίδι επάνω στο σαμπ , τπτ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.571
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik