Μπαίνει και το μονολιθ στη λιστα του τι πρέπει να αγοράσω. Το σημαντικό είναι να πείσω τη γυναίκα ότι το χρειάζομαι και ότι δεν πιάνει χώρο. Μήπως βάλει κανένα φωτιστικό πάνω του.
Γιατί 1/3 θα σημαίνει ότι είναι πιο φτηνό Ελλάδα από Αμερική.
Μήπως εννοείς στην Ελλάδα στα 2/3;Αν είσαι στην αμερική, συγκρίσιμα με το pb16 ultra στα μισά λεφτά.
Αν είσαι στην ελλάδα συγκρίσιμα με το pb16 ultra σχεδόν στο 1/3 της αξίας.
Ναι βεβαιώς είναι τεράστιο, οχι ιδιαίτερα όμορφο και δεν έχει απλικεϊσον για το κινητό με ντι-ες-πι , καμπύλες και διαόλους.
Απο την άλλη, είναι δύναμη της φύσης. Δεν ξέρω πόσοι ακουν στα 10hz-20hz , προσωπικά τα 20hz "νομίζω" ότι τα ακούω. Η αίσθηση όμως του τρόμου που αντιλαμβανόμαστε τις συχνότητες αυτές είναι παρούσα. Για 20hz και πάνω είναι εξαιρετικό ακόμη και σε full ported mode, δεν έχω να σου πω τίποτα περισσότερο οι μετρήσεις υπάρχουν και είναι εξαιρετικές.
Εν κατακλείδι, στην παλιά τιμή τους κλέψαμε, τελεία και παυλα. Στην καινούργια υψηλότερη τιμή πάλι τους κλέβουμε! Είναι πολύ απλό το σκεπτικό, το budget για ένα pb16 ultra (3.5Κ) euros αντιστοιχεί σε σχεδον τρείς μονόλιθους. Ενα τέτοιο σύστημα δεν αντέχει σε σύγκριση. Πραγματικά απορώ πως δεν έχουν φύγει όχι τρεις 6αδες αλλά δεκατρείς !
Γιατί 1/3 θα σημαίνει ότι είναι πιο φτηνό Ελλάδα από Αμερική.