- Reaction score
- 98.573
Υ.Γ.
νταλίκα μόλις τακτοποιήσω το Γωγουλίνι .....
Υ.Γ.
νταλίκα μόλις τακτοποιήσω το Γωγουλίνι .....
εγώ δεν κάνω παιδιά για να πέρνω σαμπς....σαν μερικούς @ankokdog ς
εγώ δεν κάνω παιδιά για να πέρνω σαμπς....σαν μερικούς @ankokdog ς
Εσύ όχιας πάρουν το οκ για ευρώπη...και εδώ θα μαστε...δεν σε χάνω
μαγκιά σου....κ μπράβο σουΊσως σε χάσω εγώ όμως !
Ένα σαμπ για κάθε παιδί πάει;εγώ δεν κάνω παιδιά για να πέρνω σαμπς....σαν μερικούς @ankokdog ς
για τον Νάσο....ναιΈνα σαμπ για κάθε παιδί πάει;
Το σωστό είναι επί δυοΈνα σαμπ για κάθε παιδί πάει;
Εσύ άστα αυτά και φέρε το Daytonγια τον Νάσο....ναι
μόνο εμείς παίζουμε με την αξία μας και το ταπεραμέντο μας μπαλίτσα στα ίσα
ειλικρινά θέλω να το δώσω...αλλά δεν με αφήνει το γωγουλίνι ακόμα....έχει βολέψει σαν τραπεζάκι για τα παζζλ του ασβούΕσύ άστα αυτά και φέρε το Dayton
θα πιάσω τον Δεσπότη μας να κόψει και κάνα επίδομα για σαμπς....Το σωστό είναι επί δυο
Εκοψε 70 το παιδι νομιζω ,κατι ειναι κ αυτο στα 200 αυξησηνταξ αυτή η τετράδα πήρε κοντά 20 μέρες να συμπληρωθεί....λογικό...δεν πίεσα και πολύ ....και δεν ήμουν και άμεσα ενδιαφερόμενος όπως την πρώτη φορά.....
γιατί δεν είχαμε κ την πίεση για να κλείσουμε την παλιά τιμή
μακάρι να συμμετείχαν κ άλλα μέλη τότε...να γλίτωναν την αύξηση....που και πάλι καλά είναι
Υ.Γ.
νταλίκα μόλις τακτοποιήσω την αποθήκη.....
Τα σαμπ είναι σαν τους Χιώτες πάνε δυο δυο;Το σωστό είναι επί δυο
συνολικά μαζί με το φπα πώλησης καμιά 400 έκοψε.... συγκριτικά με την προηγούμενη φοράΕκοψε 70 το παιδι νομιζω ,κατι ειναι κ αυτο στα 200 αυξηση
Ωρέ που πάμε (φωνή Αυλωνίτη)ειλικρινά θέλω να το δώσω...αλλά δεν με αφήνει το γωγουλίνι ακόμα....έχει βολέψει σαν τραπεζάκι για τα παζζλ του ασβού
Δυο, για να μην υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα με τη διαθήκη.Ένα σαμπ για κάθε παιδί πάει;
Πού να δεις τι είδα εγώ στη πρώτη...Τι λες τώρα ;;;;
Τι είδε ο άνθρωπος !!
Έπρεπε να κλείσει και η τετράδα βλέπειςμαγκιά σου....κ μπράβο σου
εγώ όμως δεν κυνήγησα ποτέ κανέναν να πουλήσω κάτι......ούτε έβαλα ''άλλον'' μπροστά....
δεν είναι θέμα χρημάτων....
θα μπορούσα εξαιρετικά εύκολα να ρίξω άκυρο....αλλά είπα....χαλάλι...αφού μπήκες σε τέτοιο κόπο
ίσα ίσα...με έκανες κ γέλασα
σχεδόν λάθος και σχεδόν σωστό...άλλοι με πίεσαν για να προλάβουμε τιμές...θα μπορούσε να γίνει κ με πμ αυτό....δεν έχω τέτοια θέματα τουπέΈπρεπε να κλείσει και η τετράδα βλέπεις
Σε καταλάβαινω .
Μεταξύ σοβαρού και αστείου , διαγραφή μηνύματος , και με προσκλήσεις τύπου δεν υπάρχουν αποκλεισμοί πλέον ,
Κατέληξα με 2 αντί 1.
Και στο κάτω κάτω τις γραφής μια απλή συναλλαγη ήταν
Πώς ψωνίζεις ιντερνετικά ?
Ένα τέτοιο πράγμα ...