- Reaction score
- 34.197
Προσωπικα πιστευω οτι android tablet με moonreader ρυθμισμενο ,ειναι οτι καλυτερο για διαβασμα , τουλαχιστον για την περιπτωση των ebook στα Αγγλικα .
Επιτέλους, τελείωσα το "Damn the machine"! Το "επιτέλους" έχει να κάνει αποκλειστικά με τον χρόνο που χρειάστηκα για να τελειώσω το βιβλίο, όχι επειδή ήταν δυσανάγνωστο ή αδιάφορο - κάθε άλλο! Απλώς, εκεί που είχα, ας πούμε, τη συνήθεια να διαβάζω 2-3 κεφάλαια κάθε νύχτα ή κάθε δεύτερη νύχτα, στην περίπτωση αυτου του βιβλίου, για διάφορους λόγους, πέρασαν εβδομάδες που δεν έπιασα καθόλου το βιβλίο στα χέρια μου.Συμπλήρωμα στο προηγούμενο post: Ξεκίνησα να διαβάζω το "Damn the machine - the story of Noise Records" - επιστροφή στα γνώριμα "λημέρια" των βιογραφιών σημαντικών οντοτήτων της αγαπημένης μου μουσικής. Μέχρι στιγμής, πάει καλά - αξιοσημείωτο είναι το πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
θα περιμένω να το διαβάσεις για να μου πεις τη γνώμη σου.Όμως, από τους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς λογοτεχνίας τρόμου κι αστυνομικής λογοτεχνίας, έχω απογοητευθεί. Απογοητεύτηκα σε σημείο που πολύ δύσκολα θα δαπανήσω ξανά χρόνο και χρήμα για αντίστοιχες προσπάθειες.
hi, μπορείς να γράψεις μια γνώμη όταν το τελειώσεις?Το θηριο βγηκε βολτα
View attachment 211749
Τι πρέπει να συμβεί για να μεταλλαχθεί ένας πράος, καθημερινός άνθρωπος σε θηρίο;
Όταν ο δημοσιογράφος Βύρων Σερέτης μπαίνει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Βόθωνα, είναι συντετριμμένος: Έχει σκοτώσει κάποιον κατά λάθος. Πίσω απ’ τα κάγκελα, όμως, οι κανόνες αλλάζουν. Ο Βύρων συνειδητοποιεί ότι στο Βόθωνα το να έχεις διαπράξει φόνο είναι ατού – αρκεί να μην ξέρει κανείς πως τον έκανες κατά λάθος.
Ανάμεσα σε απατεώνες και φονιάδες, σε γκάνγκστερ και σίριαλ κίλερ, ο Βύρων προσπαθεί να ισορροπήσει. Με τρόμο βλέπει τον εαυτό του να τα καταφέρνει ανησυχητικά καλά. Ο Βύρων έχει όλα τα ταλέντα ενός επιτυχημένου εγκληματία – το μόνο εμπόδιο είναι οι αναστολές του. Όταν γνωρίζει το πραγματικό αφεντικό της φυλακής, τον αρχιμαφιόζο Φώντα Αριστέα, αυτό αλλάζει. Οι δυο τους είναι σαν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της ίδιας τροχιάς: ο Βύρων στην αρχή της κι ο Αριστέας στο τέρμα της.
Όταν βρεθεί κάποιος να σου δείξει το δρόμο, η μετάλλαξη είναι θέμα χρόνου. Το θηρίο βγαίνει βόλτα, και πια δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να το σταματήσει.
Αγαπημένη από πολύ παλιά!Στο πανεπιστήμιο μια εργασία ήταν πάνω σε αποσπασμα μιας υπόθεσης της...Θα σου αρεσει (αν δεν εχεις διαβασει) και η Ιατροδικαστης Kay Scarpetta της Patricia Cornwell !