- Reaction score
- 568
Στο μόνο πράγμα που είμαι νέος, είναι στο forum. Είμαι σίγουρος πως ειδικά εσείς, δεν χρειάζεστε τις ταπεινές γνώσεις μου. Καλό σας βράδυ!θελετε να μας πειτε καποια πραγματα παραπανω , πανω σε αυτο?
Στο μόνο πράγμα που είμαι νέος, είναι στο forum. Είμαι σίγουρος πως ειδικά εσείς, δεν χρειάζεστε τις ταπεινές γνώσεις μου. Καλό σας βράδυ!θελετε να μας πειτε καποια πραγματα παραπανω , πανω σε αυτο?
έτσι ακριβώς...είναι από τα φθηνά ηχεία που αντέχουν eq και στρώνουνΑυτό το στίγμα με τα κλιπς πρέπει να τελειώvει. Μέσω eq η rp σειρά ειναι οκ , ουτε σουπερ αλλά ουτε και σκουπίδια. Η τιμή τους μάλιστα στην αγορά του μεταχειρισμένου ειναι εξαιρετική (βρήκα ενα ζευγάρι rp280 με 500 ευρώ). Με 1,5κ να μαζεψεις 6 τεμάχια δεν το λες και κακό! Απο την άλλη δηλώσεις του στυλ οτι δεν χρειάζονται σαμπ ειναι πέρα για πέρα αναληθεις.
Δύο περιττές μετατροπές A/D D/A.Η σύνδεση μέσω εξωτερικού ντακ - σε έναν av, τι επί πλέον προσθέτει λοιπόν?
Αν δεν παίζει παντόφλα τα jbl3677 με xls1502 είναι μακράν καλύτερη επιλογη από τα rp.Η σειρά rp παρέα με crown 1502 είναι ότι ποιο vfm.
Ok....Δεν έχει νόημα να βάλεις dac πριν από AV ή οποιονδήποτε επεξεργαστή έχει δικό του dac (αυτό "ακούς").
Αυτά τα διάφορα d/d που οι κατασκευαστές τους ισχυρίζονται ότι βελτιώνουν το ψηφιακό σήμα, δεν ξέρω τι κάνουν.
Τι μου θυμίζεις παλιόπαιδο...Το cd player σου
Κοίτα, "μεγάλη", δε τη λές, μια μερίδα είναι.Τώρα το γιατί μεγάλη μερίδα ανθρώπων τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις διαφορές