- Reaction score
- 79.678
τι μάλλον ρε?Ούτε εμένα!
Μάλλον κατεβάζουν πολλοί...
απαιτούμε μια υπεύθυνη απάντηση
τι μάλλον ρε?Ούτε εμένα!
Μάλλον κατεβάζουν πολλοί...
#metooΕγκατάσταση Windows 11: Πώς Κάνω Καθαρή Εγκατάσταση ή Αναβάθμιση από Windows 10 | PCsteps.gr
Στον οδηγό θα δούμε πώς γίνεται η εγκατάσταση Windows 11 σε μια εικονική μηχανή, και μία παρουσίαση του νέου περιβάλλοντος των Windows.www.pcsteps.gr
Αλλά πειραματόζωο δεν πρόκειται να γίνω (τουλάχιστον όχι με το καλημέρα...)...
Μια χαρά είμαι με τα 10
Βάλτου άλλες δύο τεσσάρες και SSD PCIe σε κάρτα (να είναι αξιοποιήσιμος κι αργότερα). Αν δεν έχεις ελεύθερο σλοτ για κάρτα, εντάξει, πάρε έναν 2,5άρη sata Αν το uefi δεν επαρκεί να μπουτάρει απ' αυτόν, άσε επάνω συνδεδεμένο έναν κοινό sata δίσκο να μπει εκεί το partition εκκίνησης, και στο setup επίλεξε να εγκαταστήσεις το σύστημα στον pcie.- Παλαιό Inspiron 2014, i3 32xx. Του έβαλα δύο τεσσάρες, θα του βάλω κι ένα χιλιάρη ssd.
Δεν κουνάει για κανένα λόγο ούτε δια τής βίας από τη registry.Να φανταστώ ούτε αριστερά που μου αρέσει εμένα.
Για να δουλέψει το PC Health πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένο στο BIOS το TPM. Αλλιώς μας βγάζει ότι το PC μας δεν είναι συμβατό με τα 11.Η Microsoft κυκλοφόρησε μια εφαρμογή «PC Health Check» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει εάν η συσκευή σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11.
Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft
Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS.aka.ms
Φαντάζομαι ότι σου βγάζει αυτό:Α, αυτό φταίει;
Για να δουλέψει το PC Health πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένο στο BIOS το TPM. Αλλιώς μας βγάζει ότι το PC μας δεν είναι συμβατό με τα 11.