Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742
Έχω σουιφερ, με τη μακριά λαβή, είναι απάτη. Μόνο για τρίχες κάνει, αυτές ναι τις μαζεύει σα μαγνήτης.

Άμα δε περάσεις σπέσιαλ ξεσκονοπανο, λίγο βρεγμένο κιόλας, οι σκόνες θα συνεχίσουν να κάθονται αναπαυτικά.

Πάνω σε τζάμι δες το, ε, τα ίδια ισχύουν παντού.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στο ζιζικο. Αυτός ξέρει.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.291
Άμα δε περάσεις σπέσιαλ ξεσκονοπανο, λίγο βρεγμένο κιόλας, οι σκόνες θα συνεχίσουν να κάθονται αναπαυτικά.
Well said.
Πρώτα όμως πάντα και χωρίς εξαίρεση, σκούπα ή σκουπάκι με βουρτσάκι.

Τα Swifferz είναι απο τα πιό άχρηστα πράγματα που δοκίμασα ποτέ.

Reaction score
23.456
κάτι κάνετε λάθος οπωσδήποτε
το swiffer σκουπίζει σκόνη ακόμα και σε αυτοκίνητο.
μπορείς να πλύνεις να κερώσεις κλπ σήμερα και για δυο βδομάδες (αν δεν πατήσεις νερά) να το κρατάς πεντακάθαρο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
Φεύγω. Πιάσανε τα δικά τους οι παστρικές... :rofl:
θυμήθηκα τώρα την μάνα μου πριν χρόνια όταν πρωτοβγήκαν τα σουίφερ

με στέλνει σουπερμαρκετ να πάρω....ψάχνω από δω...ψάχνω από εκεί...πιτσιρικάς....βαριόμουν κιόλας να πολυκοιτάξω...της παίρνω κάτι overlay αντίστοιχα....

έγινε της πτάνας όταν γύρισα σπίτι :roflmao: :lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.516

με στέλνει σουπερμαρκετ να πάρω....ψάχνω από δω...ψάχνω από εκεί...πιτσιρικάς....βαριόμουν κιόλας να πολυκοιτάξω...της παίρνω κάτι overlay αντίστοιχα....

Είσαι τεμπέλαρος αφού.

Reaction score
2.811
Και το λοιπόν, αφού πέρασα κάποια ώρα προσωπικών ακροάσεων, εγώ και το σύστημα, το σύστημα κι εγώ 💕, σκέφτηκα από ευγένεια να δω τι κάνει ο οικοδεσπότης.
Ανεβαίνω πάνω.
"Πάμε να τσιμπήσουμε κάτι;", ρωτάει.
"Μη να είναι λίγο αργά;", ψέλλισα. Ήδη περασμένα μεσάνυχτα.
"Καλά είναι.", απαντάει.
Ε, τι να κάνω, μη τον προσβάλλω τον άνθρωπο :redface:.

Μπαίνουμε στο αμάξι, πάμε στην Περαία σε ωραία ψησταριά. Σπεσιαλιτέ κεφτέδες. Μέγεθος μικρής χειροβομβίδας, τραγανή υφή, γεμάτη γεύση, σπέσιαλ μουστάρδα. Καλά ήταν 😋!

Ήδη 01:30.
"Δε βάλαμε καθόλου Atmos.", λέει ο Κώστας.
"Μη να πάμε για Hypnos", ανταπαντώ. 🛏 💤
"Μα, να τα καλύψουμε όλα!", επιμένει.
Κομμάτια να γίνει, σκέφτομαι... Δε θα δουλέψουμε και τσάπα!

Επιστρέφουμε σπίτι.
Λίγο Pink floyd live.
Οι, αγαπημένοι του Κώστα, Kraftwerk σε μια ομολογουμένως εξαιρετική και εντυπωσιακή Atmos μίξη. Απίθανος ήχος, τρελές εντάσεις και μπάσο που δύσκολα ή αδύνατον να ακούσει κάποιος σε οικιακό (κι όχι μόνο χώρο).
Κλείνουμε με απόσπασμα από την αγαπημένη αμερικάνικη ταινία υψηλής τέχνης "John Wick: Chapter 2".
Ατελείωτοι εναγκαλισμοί και ευγενικές ανταλλαγές απόψεων :laugh: στις κατακόμβες και στους δρόμους της Ρώμης.
Τρομερή εναλλαγή στην ατμόσφαιρα ανάμεσα στα κλειστοφοβικά υπόγεια και στος ανοιχτούς χώρους, οι σφαίρες να πέφτουν βροχή από παντού, νοιώθεις οτι παίζεις στην ταινία και αυτά σε εντάσεις που επαγγελματικά συνιστώ καθημερινά στους άλλους ν' αποφεύγουν :roflmao:!
Εδώ ήταν η μοναδική φορά που κάτι "μ' ενόχλησε", κι αυτό ήταν ορισμένοι πυροβολισμοί ή θραύσεις αντικειμένων. Ομολογουμένως όμως, σε εκκωφαντικές εντάσεις και με έντονη πλέον κόπωση από πλευράς μου, με την ώρα να πηγαίνει πλέον 03:00.
Ο Κώστας γκρίνιαξε για τον ακαλιμπράριστο προβολέα του, εγώ πάλι δε νοιάστηκα καθόλου. αλλά διαμαρτυρήθηκα για κάποιο βελτιωτικό κίνησης (ή κάτι τέτοιο, πωςταλεναυτά), που μου κάνει λίγο εικόνα λάτιν ρομαντικής σαπουνόπερας.

Αυτός λέει οτι έτσι θέλει, οπότε "Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω".

Και ευτυχώς ή δυστυχώς, ώρα για αναχώρηση. Φεύγω ψιλοκουτουλώντας απ' τη νύστα κι αφού ο Κώστας με καθοδηγεί και διαβεβαιώνει οτι δε θα χαθώ για πάντα στις εσχατιές των Θεσσαλονικιώτικων περιχώρων, τον ευχαριστώ και καληνυχτώ...

Και ζήσαμε εμείς καλά κι εσείς καλύτερα!
Κώστα ευχαριστώ και πάλι, μπορεί να τα ξαναπούμε!
Κανένα γλυκό έφαγες;;; :tongue:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742
John wick καμιά 15-αρια ντεσιμπέλ πάνω από αναφοράς, οι σφαίρες ήταν όλες βαθιά πάνω από τα 120 ντεσιμπέλ, πόνεσε το αφτί του ωριλά τα κατάφερα. :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Βεβαίως δε γινόταν αλλιώς, αφού ακούγαμε κραφτγουερκ στο 0 το βολιουμ για ολόκληρα κομμάτια, μιλάμε γερά 18 ντεσιμπέλ πάνω από αναφοράς.
Αξιοσημείωτο πως στο κραφτγουερκ δεν ίδρωσε το αυτί του, εκεί μετράει συνεχώς 124 ντεσιμπέλ σε κάθε χτύπημα...
Είναι πολύ σημαντικό να μην σε ενοχλεί το κραφτγουερκ σε τέτοιες μετρήσιμες στάθμες, τις έχουμε μετρήσει κατ'επαναληψιν, σταθερά 124.

Ε, είχε πέσει η ουδος. Μετά μόνο γκάζια, τίποτε άλλο.

ΥΓ.
Πολύ με άρεσε το σαραγλι που λες, κάτι ξέρει αυτός εκεί που το φτιάχνει.
Εύγε, καταπληκτική επιλογή! :drinks:

Last edited:

Reaction score
11.335

Useless :roflmao: :lol:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Κλείνουμε με απόσπασμα από την αγαπημένη αμερικάνικη ταινία υψηλής τέχνης "John Wick: Chapter 2".
Αυτή τη σκηνή είχα δει κι εγώ στο χώρο του @stathis και "τα είχα δει όλα". Όπως είχα γράψει και τότε, μου ήταν απίστευτο το πόσο μπάσο έχει ο πυροβολισμός.

Για πες @pstergio, συνήλθες ή ακόμα; :roflmao:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436
Η μάχη στις κατακόμβες του Τζον Γουίκ 2 είναι το νέο κομμάτι αναφοράς.
Αν δεν χοροπηδάει ο καναπές, κάτι δεν πάει καλά.

Και κάπου κάπου βεβα'ιως βάζουμε και την αρχή του Edge of tomorrow για να μην ξεχνιόμαστε και να μας έρχεται ο αέρας από το σαμπ στα μούτρα και να πετάνε οι χαρτοπετσέτες από το τραπέζι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742
να πετάνε οι χαρτοπετσέτες από το τραπέζι.
Εμείς χαρτοπετσετες δεν είχαμε, αλλά ο αέρας από τα μπας ριφλεξ, τι παρέσυρε λες; :gotcha:

Καλά ο Στέργιος ψόφησε στο γέλιο! :lol:

Reaction score
2.811
Εμείς χαρτοπετσετες δεν είχαμε, αλλά ο αέρας από τα μπας ριφλεξ, τι παρέσυρε λες; :gotcha:

Καλά ο Στέργιος ψόφησε στο γέλιο! :lol:
Α, σωστά, το καλύτερο ξέχασα!
Σε κάποια φάση, με εντάσεις στριπτιζάδικου στο Las Vegas, νοιώθω να βάλλομαι πανταχόθεν από ρεύματα αέρα! 🌪🌪
Χωριίς καμία διάθεση υπερβολής, τα reflex των σαμπς είχαν τέτοια εκτόνωση... Και πριν πολυκαταλάβω τι συμβαίνει, μια κουβερτούλα στη διπλανή πολυθρόνα ανεμίζει ελαφρά , πετά και προσγειώνεται με χάρη διπλώμένη !:O_o::O_o:
«Θαύμα, θαύμα, μέγας είσαι Κύριε του Μπάσου», σκέφτηκα και έσκυψα με ευλάβεια το κεφάλι 🙏.

:laugh::biggrin:
Σόβαρα πάντως, όταν ανέβηκε η ένταση εκείνη τη στιγμή, νόμισα πως απλά δυνάμωσε το κλιματιστικό λόγω ζέστης και άρχισε να φυσά έντονα. Μου πήρε λιγάκι να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς γίνεται...
Ε, πετάει και το κουβερτάκι, αυτό ήταν!
Πέθανα:laugh::laugh::laugh:

Ευτυχώς βέβαια που δεν έπεσε πάνω στα ιπτάμενα βιολιά, γιατί μετά θα είχαμε άλλα...
Εντάξει, 2 ιατροί παρόντες, μα τι να πρωτοσώσεις. :biggrin:
Όλα καλά, απλά για καμιά εβδομάδα θα εντρυφήσω σε μονοφωνικά έργα σόλο φλάουτο , πάντα αναρωτιώμουν τι έχει να προσφέρει η παγκόσμια δισκογραφία... :tongue:

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.556
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM