hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.174
Δεν έχει φωτιά στην περιοχή πίσω από το δάσος της Φολόης. Οπότε η Δίβρη είναι ασφαλής.Πήγες καθόλου από Δίβρη?
Δεν έχει φωτιά στην περιοχή πίσω από το δάσος της Φολόης. Οπότε η Δίβρη είναι ασφαλής.Πήγες καθόλου από Δίβρη?
Για όποιον δεν ξέρει, είναι βορείως των Βασιλικών κτημάτων
Πολυδένδρι.Πολύδροσο
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥ....Πολυδένδρι.
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο απο κάτω γείτονας, αυτός που με καρφώνει οπότε καίω τα χόρτα αντί να τα πετάω στο διπλανό όπως αυτός...
Τον έβαλα να μπει στον κήπο, που είναι όπως και το σπίτι άθικτος!!!
Δεν είμαι άστεγος κορίτσια!
Μάλλον τη Δροσοπηγή εννοεί.Πολυδένδρι.
Μπράβο Δημήτρη, πολύ ωραία, χαίρομαι.Τον έβαλα να μπει στον κήπο, που είναι όπως και το σπίτι άθικτος!!!
Εχμ, Δροσοπηγή ήθελα να γράφω, έχω χάσει τη μπάλαΠολυδένδρι.
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο απο κάτω γείτονας, αυτός που με καρφώνει οπότε καίω τα χόρτα αντί να τα πετάω στο διπλανό όπως αυτός...
Τον έβαλα να μπει στον κήπο, που είναι όπως και το σπίτι άθικτος!!!
Ούτε ασχολήθηκα. Δεν είχε νόημα.Οι γεννήτριες και οι αντλίες που έχεις δούλεψαν ή δεν τις έβαλες καθόλου και απλά φύγατε χθες;
Ίσως να είχε νόημα να αφήσεις ανοιχτά τα ποτισματα, έστω ένα γκαζόν γύρω γύρω από το σπίτι, ας είναι και μουλιασμενα.Ούτε ασχολήθηκα. Δεν είχε νόημα.
άντε να αγαπηθείτε τώραΜόλις με πήρε τηλέφωνο ο απο κάτω γείτονας, αυτός που με καρφώνει οπότε καίω τα χόρτα αντί να τα πετάω στο διπλανό όπως αυτός...
Ίσως να είχε νόημα να αφήσεις ανοιχτά τα ποτισματα, έστω ένα γκαζόν γύρω γύρω από το σπίτι, ας είναι και μουλιασμενα.
Δε ξέρω αν όντως μπορεί να βοηθήσει κάτι τέτοιο σε περίπτωση φωτιάς, αλλά κακό δε κάνει κιόλας.