Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

D

Deleted member 35

Guest
Τι τους έχει πιάσει με τις ανεμογεννήτριες; γιατί τέτοια έχθρα;
Δεν το ξέρεις; Και είσαι και γιατρός τρομάρα σου. Οι ανεμογεννήτριες δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα υγείας. Αυτή είναι η χρόνια απάντηση των αρνητών. Και υπάρχει και ο αντίλογος των ζωόφιλων που σου λένε πως "κόβει" το γάλα από τις προβατίνες και τα πουλιά χτυπάνε πάνω τους.

Εγώ το μόνο που μπορώ να δεχτώ σαν απάντηση είναι η αλλαγή του μικροκλίματος που μου είχε αναφέρει κάποιος. Βέβαια δεν έχω στα χέρια μου επιστημονικά στοιχεία. Απλά και μόνο βάση λογικής. Λόγω μεγάλου ύψους και τοποθέτησης στις κορυφογραμμές ίσως διαλύουν τα σύννεφα και κατ' επέκταση τη βροχή δημιουργώντας τοπική ξηρασία.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.738
Οι ζωόφιλοι αντιανεμογεννητριάδες να πάνε πρώτα να τα βάλουν και να αγωνιστούν για το κυνήγι και τους κυνηγούς που εκτός των άλλων έχουν γεμίσει με κάλυκες τα δάση και μετά τα λέμε.
Έχω βαρεθεί να βλέπω κάλυκες κάθε φορά που πάμε βόλτα εδώ στο δάσος.
Άσε που είναι και μεταλλικοί, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, λόγο ζέστης.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.881
Τι τους έχει πιάσει με τις ανεμογεννήτριες; γιατί τέτοια έχθρα;
Eκτός του ότι χαλάει την θέα ενα τέρας 60 μέτρων ή 30 μέτρων ύψους , σκοτώνει τα πουλιά , έτσι λένε οι γνώστες κάπου εκεί στην ΤΗΝΟ , αλλοιώνει το περιβάλον , άσε που είναι και 60 τόνοι σίδερο οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι άχρηστα σιδερικά που δεν ανακυκλώνονται , και που κανείς δεν επισκευάζει γιατί συμφέρει η επισκευή τους.
Το ότι παράγουν δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια περνάει στα ψιλά γράμματα γιατί δεν είναι πιασάρικο θέμα ,δεν ενδιαφέρει ρε παιδάκι μου.
Ασε μας τώρα κι εσύ. ωχού.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.741
Χαχα, μην το λες.
Γιατί εγώ μετά την προηγούμενη εκκένωση της Τρίτης δεν φόρτισα (λέω εντάξει, τελειώσαμε τώρα) και τώρα είμαι με 47% :p

Εντάξει, θα φτάσει πιστεύω, αλλά όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν ξέρω που αλλού θα χρειαστεί να πάμε, για πόσο και πότε θα μπορέσω να φορτίσω ξανά.
Ενώ αν ήταν ΜΕΚ...

D

Deleted member 35

Guest
Στο μεταξύ μόλις τώρα έκανε ανάρτηση ο βουλευτής του νομού μας που ευχαριστούσε τους συνδράμοντες για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Από κάτω πετάγεται η άλλη και γράφει πως πρέπει να ζητήσει συγνώμη. Την τύπισσα τη γνωρίζω προσωπικά και ΟΚ είναι η κλασική μέσα σ' όλα. Σε κάθε δήθεν γεγονός και το αντίστοιχο banner στο προφίλ της στο FB.

Βρε ζώων έχεις βγει ποτέ έξω από το σπίτι σου; Έχεις πάει εκεί πάνω που πήρε φωτιά. Εγώ ήμουν εκεί πριν 1 μήνα και μάλιστα έβαλα και φωτογραφία από το πίσω μέρος στο νήμα του "κακού μας του καιρού". Ζούμε ίσως στον πιο ορεινό νομό της Ελλάδας και έχουμε τρελές χαράδρες και ρεματιές. Η φωτιά μάλιστα έπιασε μετά το μεσημέρι και κάποια στιγμή ΔΕΝ πετούσαν τα πυροσβεστικά. Πως να γίνει κατάσβεση; Στις πλαγιές με κλίση 60 και 70 μοίρες; Τι θα επιχειρήσει εκεί; Αμάν με τα τρολ και τους εκτός τόπου και χρόνου.

ika

News
Reaction score
15.107
Eκτός του ότι χαλάει την θέα ενα τέρας 60 μέτρων ή 30 μέτρων ύψους , σκοτώνει τα πουλιά , έτσι λένε οι γνώστες κάπου εκεί στην ΤΗΝΟ , ....
Είναι κακό επειδή έτσι δεν μένουν ζωντανά για να τα σκοτώσουν οι κυνηγοί.

D

Deleted member 35

Guest
1628249987510.png

Και για να δείτε πόσο βλάκες είναι μερικοί. Πάνω από τον Αγ. Νικόλαο έχει κάποια πραγματάκια στο ανάγλυφο. Αυτά είναι ανεμογεννήτριες. Και τώρα οι ίδιοι βλάκες προσπαθούν να μας πείσουν ότι το έκαναν επίτηδες για να μπουν νέες. Δηλαδή ο ίδιος Δήμαρχος - Δασάρχης έδωσε άδεια χτες και σήμερα κάνει τον "Αλέκο" οπότε έκαψαν το βουνό.

Reaction score
25.594
Με την ανακοίνωση του πρώτου ανθρώπινου θύματος θα φτάσουν σίγουρα και σε οργασμό.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ...

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

Reaction score
25.594
Ζώα ή Ζαίοι; 8-)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ? :party: :party: :party:

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΜΕΝΟΙ

ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΜΠΟΜΠΟΛΑ"......

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ....

Last edited:

ika

News
Reaction score
15.107

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Να και ένα μ@λ@κισμένο ζώο (ή ζαίο)
ας τον ''πατούσε'' τον μλκα! >:(

Reaction score
313
Τί ακριβώς σημαίνει αυτό; Αφού πήραν την άδεια, για ποιό λόγο να κάψουν το δάσος στη συνέχεια;
Οτι τίποτα δεν ειναι τυχαιο που μπηκαν οι φωτιές εσυ πιστεύεις οτι πηρανε οι φωτιές λογου καύσωνα; ολόκληρη η χωρα καίγεται και χωρίς μποφόρ οπως επικρατούσαν τότε στο μάτι.
Άχρηστοι ολοι τους είναι

D

Deleted member 35

Guest
ας τον ''πατούσε'' τον μλκα! >:(
Δεν είναι ώρα για τέτοια. Το επόμενο λεπτό θα είχαν καθηλωθεί όλα τα αεροσκάφη και οι πιλότοι θα περνούσαν ψυχιατρικά τέστ.

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
15.107
Παντως δεν λέει το άρθρο που (αν) είναι στη Ελλάδα, αλλά δεν αλλάζει κάτι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon